sreda, 29. februar 2012

1598316 - kaj z DARSom in nadaljnjo cestno politiko?

DARS razhajkat! Vse odpustit, pa nekatre nazaj vzet na novoustanovljeno zelo shujšano direkcijo pri vladi RS! Zlasti tovarišico Duhovnik je treba odpustit in nikoli več nikamor v državno službo vet. Blacklisted! Busted! Hvala ker ste se prijavila na razpis, tokrat vas nismo izbrali, če pa nimate nič proti bomo vašo prošnjo obdržali v sistemu, hehe, in to pa to.

Vzdrževanje cest naj z zbiranjem ponudb in na javni dražbi pred TV ekrani ob 20:00 podelijo za X časa najboljšemu ponudniku.

Nadaljne gradnje AC; DC in druge državne infrastrukture naj vodi posebna direkcija pri vladi RS vmeščena v ustrezen resor in nikdar več naj nam poblazneli neo-nazi-socialisti ne blefirajo in potemkinonanirajo, da je to kobajagi nekšno ločeno podjetje in podobna sranja.

Jebene cestne barikade nemudoma porušiti! N E M U D O M A!

Vinjete in vsakršno cestninjenje državljanov lastnikov osebnih vozil kakor tudi tujih osebnih vozil nemudoma odpraviti!

Denarna nadomestila za uporabo vseh DC vred z AC pa zbirati delno pavšalno v formi korigiranega že obstoječega nadomestila za uporabo cest, ki se ga plača ob registraciji in preko trošarin v gorivih in drugh energentih oz. energijah uporabljanih za avtote. Pri tem pa vse tak zračunati, da na neto ravni dobimo enako ali rahlo več kot dobimo zdaj neto, ko odštejem vse te absurdno visoke butalske nepotrebne stroške z butalskim pobiranjem davka in nadzorom vinjet na cestnih barikadah in drugih z vinjetami povezanimi stroški.

Cestninjenje za tujce - osebna vozila ravno tako odpraviti, kar plačajo v trošarinah to je to.

Cestninjenje za tovorna vozila povezati z dovolilnicami in jih delno pavšalno delno pa preko najcenejše oblike spremljanja cestniniti za vsak prevoženi km ne glede kje se vozijo, po AC ali kakršnikoli drugi DC.

V takšni konstelaciji ne potrebujemo nikakršnih tovarišic Duhovnik, ki so praktično izven kotrole države, pa imamo težave nadzorovati njihove klientelistično-koruptivne orgije z naročili, pa imamo težave nadzorovati njihove plače in druge stroške itd. Sikter! Odjebimo že enkrat te komunistične potemkinovske fasade. Ki davkoplačevalce stanejo cca povprečno pol miljarde napihnjenih cen in nepotrebnih stroškov letno, beri ukradenih penezov.

Link

Ni komentarjev: