četrtek, 7. februar 2013

1997245 - modus operandi Kučanovih inkvizitorjev

Včeraj zvečer po fusbalu zavijem slučajno na Voduškov kanal in tam naletim ravno na trenutek, ko na desni strani Voduška sedita Šturm in Brščič, na levi pa inkvizicijki Kučanov odbor pod komando tovariša Repeta. In seveda tam poteka inkvizicijsko mučenje.

Z vročimi klešči se na zahtevo inkvizicijske trojke Vodušek loti Brščiča in Šturma, češ, če bi hoteli odogovoriti, kali je res, kar se govori, da SDS odkrito poziva, da se naj pride in da se naj pripelje čimveč ljudi...potem malo uleti eden od članov komunistične inkvizicijske ekipe in modro, ter pomenljivo, z izrazom ultimativne groze na obrazu poudari, da je ta "pomembna informacija" [o delovanju kontrarevolucionarnih elemetof], prišla iz virov v Novem mestu...

Brščič naredi govor, v katerem dokaj kulturno jeba mater komunistični inkvizicijksi trojki in beštiji vobče, a glej ga zlomka, tovariš Repe nezadovoljen z odgovorom, prekine Voduška, ki je "hotel iti naprej", pa dvigne prst in reče: "..:jaz bi pa rad da gospod Brščil to pojasni!": pazi, bogati! Da pojasni!

Kaj nam to pove? To nam pove, da se ta komunistična beštija ima za zakonite inkvizitorje in, da Brščič njim mora pojasniti, če je res, da so si Nekučanisti drznili biti proaktivni v zagotavljanju množičnosti svojega shoda. 

Ma, jebal bi jim jaz mater, veliko bolj direktno, kot jim je Brščič. Brščič potem razlaga, da imajo prvico do shoda in da se imajo za promotorje idealov slovenske pomladi, ki jih je njihova komunajzer stran sistematično demnotirala in onemogočial družbene spremembe poslednjih 20 let, zato tudi imamo ugrabljeno državo in da on njih ima za kriptokomuniste...bla...bla... kakšni kriptokomunisti, čemu predpona "kripto", to so kontinuitetne komunajzer beštije in to jim je treba jasno povedati, ne pa, da se jim dopušča inkvizicijsko izpraševanje Brščiča in Šturma v javnem mediju v prime time. Sikter, banditi komunistični!

Šturm jim je pa zaprl žnable rekoč. "Zbor za republiko se nikoli ni sprenevedal, da je nestrankarska organizacija, temveč je civilnodružbena organizacija, forum v katerem stranke, kot del demokratičnega sistema imajo svoje mesto". Jahhh, btw, kje jim je zdaj njihov Forum 21? So ga preimenovali v jogurtrevolucionarni "zbor intelektualcev v CD". hehe.

Link

Ni komentarjev: