petek, 31. maj 2013

2132127 - o "visokotehnološkem" in davkoplačevalsko izdatno podpiranem Bisolu

[0126Bacis]
Ah, ja. Bisolova "visokotehnološka delovna mesta", ki so plačana po 700 EUR na mesec in predstavljajo podajanje kosov na Hitachijevo linijo, ki kitajske fotofilme lepi na steklo.

In sploh je zanimiva Mercova logika, o kateri se medij očitno ne sprašujejo. Če iz kakršnihkoli razlogov res rabimo fotovoltaične panele (vem, da jih ne, ampak recimo) za proizvodnjo nizkoogljične elektrike - zakaj bi bilo pa narobe, če jih lahko kupimo ceneje?
Mimogrede, Kitajska je zagrozila s protiukrepi

china.org.cn/busines...004237.htm

in če primerjaš GDP, gospodarsko rast, itd., bi moralo biti očitno, kdo bo v taki trgovinski vojni potegnil krajšo. Ampak baš to Merca briga, samo, da EU zaščiti njegove profite, pa magari druge stalo milijarde.

Ali mi lahko kdo odgovori, zakaj ima BISOL preko 20 doo-jev? Še imen jim je zmanjkalo, pa so se kar oštevičili (1...16). Vtipkaj BISOL semle: supervizor.kpk-rs.si Potem pa poglej še letošnje) šticunge,,,,

Bravo, maestro! Evo ti 5 zvjezdočk. Na: *****

Temu in vsem podobnim slovenskim fritzlom je treba konsistentno jebati mater protekcionistično-fritzlovsko sebično, jih nagonit na prosti svetovni trg, jim ne dajati nikakršnih jebenih vzpodbud iz davkoplačevalčevega žepa, za njihovo umikanje državne zastave se pa sladko in arogantno nasmejati in jim reči: "Kaj je pepeki fritzlovski sprijeni, razjezili se vi pastirčki na celo selo pa odsekali sebi kurca?! E pa fino, blagor vam, ki ste zdaj brez kurca! Ajt sikter, mone!"

Jebentiboga, poln kurac imam teh slovenskih "poslovnih uspešnežev", ki jim je akumulirani 20-letni dobiček 20 krat nižji od prejetih dojebavalnih penezov iz mojega davkoplačevalčevega žepa, jaz in stotine tisočev drugih, smo pa medtem plačal vsako leto za tretjino svoje plače neupravičljivo absurdno previsokih davkov in so nas te taisti fritzli, ki so seveda člani kontinuitetnih in podobnoh fritzlovskih strank, ki vzakonjujejo in davke in pomoči tem svojim spakam, hoteli prepričati, da je prav, da mi plačujemo diskriminatorne davke in celo čiste rekete v absurdno visokih stopnjah.

Država je v te bisole dala toliko penezov, da bi državi bilo bolje, da za te peneze da zaposlenim iz Bisola te bedne 700-evrske plače v formi podpre, če že kobajagi mora nekoga podpirati, gotove prozivode pa uvozi iz Kitajske in jih folku in podjetjem šenka.

Učinek oz strošek za državo bi bil isti. Le fritzleki ne bi mogli grabiti iz davkoplačevalčevih žepov. In se duvati, da so veliki uspešni hitec poslovneži, ki kobajagi zdaj umikajo državno zastavo, ker jih je država, ko je edinikrat pravilno ravnala, eto silno razočarala. Auuuu!

Če oni smejo zdaj toto zastavo teatralno umakniti, kaj naj potem rečem jaz, ki sem v tej zgodbi zgolj in samo od ugrabljene države v rokah teh fritzlov oropani ropanec? Uhhhh, mamu vam jebem pokvarjeno fritzlovsko!

Dokler se en sam cent daja takšnim spakam, ali komurkoli iz komercialnih dejavnosti, ne pristajam na davek višji od 8%, kolikor mislim, da zadošča za minimalno državo, ki nikomur ne šenka moje davke, da se žnjimi izživlja in duva in puva.

Mamu vam jebem sprijeno lopovsko fritzlovsko blefersko majmunsko-afnguncarsko! Svoje hčere bi vi zaklenili v klet, jih umaknili s trga, jih izolirali od sveta, pa jih kar vi incestno sami onegavili, hčere in ženkse drugih se vam pa zdijo kul za občasno pritisnit. Recimo tako, da jih zlorabljate in izsiljujete, ko jih zaposlite v teh vaših kobajagi uspešnih, od države podpiranih "podjetjih", pa jim date podpisati bjanko odpoved, če zanosijo in to. Mrš!

Link

Ni komentarjev: