torek, 9. julij 2013

2165437 - zakaj bi bilo dobro vsaj simbolično obsoditi povojne zločine

[shevchenko]
spet izvensodni povojni poboji? lej, od tega je skoraj 70! let. akterji so bodisi pod ruso bodisi stari in jim me mores vec soditi. res nima nobenega smisla. in ja, se zdalec to ni edini issue. pa kradejo nam pred ocmi, medtem ko se cela slovenija ukvarja z izvensodnimi poboji.

Pa saj to so eni in isti. Ko obsodiš izvajalce in naročnike izvensodnih pobojev, magari v odsotnosti in zgolj z "deklaracijo o zločinskosti KPS in ZKS", boš spodnesel tudi tiste, ki nam kradejo danes oz so v ozadju vseh velekraj dandanšnjih, kajti kradejo nam oz vse velekraje organizirajo in omogočajo in preprečujejo sankcioniranej teh velekraj, častilci in sukcesorji onih, ki so izvedli izvensodne povojne poboje in številni oportunistični hajduški jataki te hajduške združbe, ki se jih je nabralo v 23@45™.

Sicer pa, obsodba izvajalcev in predvsem naročnikov izvensodnih povojnih pobojev naj bo izvedena tako, da se v isti sodbi prepove plačevanje nekšnih letnih milijonskih apanaž s strani države nekšnim rdečezombijevskim kobajagi borčevskim organizacijam, da lahko s tem denarjem davkoplačevlcev, na svojih privat orgijah po lažgošah netijo razdor med Slovenci, dalje je treba prepovedati medijem prenose s fašističnih orgij po lažgošah in podobno. (Naj se te ogabni zombiji dobivajo v svobodni državi kjer se hočejo, ma naj se dobivajo za lastne peneze in naj bo medijem prepovedano popularizirati vsak fašizem pa tudi in predvsem fašizem fašistokomunistov!)

No, kakorhitro bi tej sodrgi poslali jasno sporočilo, da so častilci zločinov, ki jih družba uradno obsoja in jim odvzeli peneze, bi hitro bilo konec številnih negativnih pojavov v družbi.

Zlasti, če bi po vzoru na Hrvaško organizirali nekšen naš SLO-USKOK pa naredili revizijo lopovske prihvatizacije in 1000 največjih milijardnih poslov od leta 1991 do sedaj. Pa tak, kot je končalo preko 400 hrvaških lopovov, med njimi tudi vodili Sanader, Kutle, Polančec in 19 direktorjev top hrvaških državnih kolhozov.

Hrvatov je sicer dvakrat več kot nas, ma glede na naše talente za krajo, "ki je na zunaj videti bepe", lahko mirno rečemo, da bi tudi pri nas marsikaj bilo bolje, ko bi pri nas zaprli 400 top rdečih lopovov.

Sicer pa, če sodimo zločincem, ki so zagrešili in ali naročili povojne izvensodne poboje; če sodimo lopovom, ki so pokradli ali omogočili, da se pokrade vse, kar se je pokrasti dalo; če sodimo koruptivnežem v zvezi s slabo sicer zakrinkano krajo preko državnih poslov, a la recimo lopovsko namenoma preplačani AC program, v katerih so se mastili pripadniki zemonskega klana in pekljaji darsovski; če sodimo terorističnim "levim fašistom", ki so organizirali državni udar pred kratkim; če sodimo in obsodimo z lustracijskim zakonom 500 top komunajzer pizdekov, obsodimo po vsaki od teh poti vedno enakih 500 lopovov, prevarantov, zločincev, komutalibanskih špetirmaherjev, poimenuj jih kakor hočeš, teh top 500 so vse to.

Link

Ni komentarjev: