nedelja, 1. december 2013

2282801 - kaj manjka v intervjuju z odhajajočim ameriškim veleposlanikom

E moj Novica, kje pa je vprašanje za gospoda Mussomelija, ki se glasi:

" Kaj menite o imanentnemrealiziranem načrtu komunistofašistov, da v Sloveniji tudi uradno uvedejo komunistofašizem, oz oni temu pravijo DemokratćkiSocjalizem®?!".
In potem, ko se Joseph prične izmikat, češ, da to razume zgolj kot prazne marnje ekstremistov, mu organiziraš klasičn novinarsko sačekušo, s še nekaj neprijetnih vprašanj tipa:

"Kako prazne marnje, kako ni zares, če pa je manifest že tu?!"

"Čakte, čakte mal, Vaša ekselenca Joseph, Sir, kako ne, če pa premijerka poje bandierorosso v Uješci?! A to se vam zdi, da se je samo maljo hecalja"

"Kako to, da slovenskih komunistofašistov ne opomnite, da USA ne bodo priznale niti odobravale ustanovitev SevernoKorejeDemokratćkoSocialistije® sredi Evrope?!"

"No in kaj v kontekstu imanentnega DemokratćkogSocjalizma® porečete v zvezi z vašo trditvijo, da se v SLO ne bo dogajalo nič dramatičnega?!"

" Ah, dejte no, vaša ekselenca Joseph, Sir, kako da to ni nič takega, to je vendarle vrnitev Slovenije v leto 1945, mar ni?!"

" Ali si, Vaša ekselenca Joseph, Sir, štejete za uspeh, da je ravno med vašim mandatom komunistofašistom uspelo spisati Manfest fašistokomunizma in državo ponovno pahniti v komunistofašizem? Vas bo kaj sram, ko končate karijero, da ste molče toleriral tak razvoj dogodkov? Mar se vam ne zdi, da bi morali ostro intervenirati in fašistokomuniste spomniti kdaj, kako in zakaj je Slovenija bila priznana od Zapada?!"

"Vaša ekselenca Joseph, Sir, mar to v vaši zjavi pravilno detektiram simpatije do kučanovske tolpe, ker so, tak, kot ZDA, bili proti samostojni Sloveniji?! Mar se vam zdi komunistofašistična Slovenija v komunistofašistični Jugoslaviji manjše zlo, kot razpad Jugoslavije in integracija v EU?!

"Vaša ekselenca Joseph, Sir, ali to pomeni, da je vam povsem vseeno ali slovensko ljudstvo trpi teror pod reketarsko-hajduškim totalitarnim škornjom kučanovskih komunistofašistov, če bi vam le šli na roko pa vam prodali Fotono, še par državnih podjetij, ter razveljavili Patria posel, da kupijo ameriško orožje?! Je vam, Vaša ekselenca Joseph, Sir, res tako zelo vseeno za trpljenje slovenskega ljudstva v bedi in nesvobodi, če vam le komunistofašisti ugodijo na gospodarskem področju?!"

E vidiš, Novica moj, ko boš ti velik, boš imel tudi jajca dovolj velika, da Josephu odpreš oči, glede bedne bodočnosti, ki se bo Kranjcem ravnokar zgodila, Josephu se pa o tem niti sanja ne. Mar jim je tudi CIA čist zglajzala, pa niti tega več ne vedo kje je Uješca in kdaj mojškra poje kitico revolucionarnih?!

Je pa fino to, ker ti Josepha ne bo treba čez par let spomniti, da ni videl prihajajočega Demokratćkog®. Ker bo itak prepovedano delat in objavljat takšne intervjuje, Švedi bodo že davno out of SevernokorejademokrstćkaSicialistija, ti pa boš imel na voljo emigracijo ali pa pisanje za dnevnik Finance DemokratćkeSocialistije. V rubriki KvotaDobrih®.

Link

Ni komentarjev: