četrtek, 30. september 2010

941960 - o sprejemljivosti brezplačnikov in kje ga je JJ sral

[kenguru72]
Mislim da je treba pri brezplačnikih samo transakcije pogledati in problem je rešen. To je pa samo moje mnenje kje so dobili denar za brezplačnike ampak poudarjam to je samo moje mnenje dal ga je Lajovic to je tisti, ki ima v Avstraliji podjetje in zanj je bil 300 000 evrov drobiž. Hotel se je pa maščevat KGB-ju ker so mu vzeli naziv častni konzul.

Ko za "brezplačnik" svoje peneze da zasebnik, pa četudi zgolj zato, da se mačščuje komunajzarom, hehe, je to čisto v redu zadeva. 

Eni dajo 300 taužent za dva bemflna X6, enega črnega sebi, enega belega ženi, potem pa ob priliki, mimogrede, za zabavo takorekoč, plačajo še zasebno đamabo-plakat kampanjo proti Janši, ves svoj denar pa "zaslužijo" tak, da jim njihov kompartijski brat iz YES preko poštenega razpisa, kakopak, odda posle "svetovanja in šolanja veščin vodenja" za državne uslužbence, ki sicer "vodijo" svoje lasten fotelje na kolesih, hehe, ki so prav tako vsi volivci kompartije. Plačani volivci, na sinekurah.

Drugi pa v Avstraliji daleč od Slovenije zaslužijo 300 tisoč EUR in jih domovini podarijo za razvoj demokracije, ker je nekak treba v javnost spraviti še kak drugačen glas od onega, ki ga naciji že tventietfortifajv servira agitprop Kompartije - Falanga bratovščine srpokladifceta N571-H572.

Tak privat financiran "brezplačnik" je meni ok. Đambo kampanja pa ne, ker je pač obična komunajzer orgija plačana iz žepa davkozavezanca, s katero se financira zasužnjanje istega davkozavezanca skozi suspendirano demokracijo.

"Brezplačnik", ki bi ga pa eni pizdeki, katerikoli, da se razumemo, radi financirali nezakonito, netransparentno in iz žepov davkoplačevalcev, pa četudi s plemenitim ciljem, da zrušijo komunistično beštijo, ki suspendira demokracijo, meni niso sprejemljivi.

Raje naj organizirajo prostovoljne prispevke, pa da ljudje zavestno in zakonito prispevamo za demokratizacijo družbe. Kraja davkoplačevalcem ni sprejemljiva niti za plemenite cilje. Ker vsi zelo dobro vemo, da je stezica v pekel tlakovana z najboljšimi nameni.

Seveda da poštenost in transparentnost gre na roko komunajzer beštiji, ma to useglih ne upravičuje kleptomanjenje iz žepov davkoplačevalca.

Komunajzer beštijo bi Janša premagal tak, da ji zatre seme, tak da eliminira zakone, ki beštijo hranijo iz davčne nasilno-uravnilovske zločinske podstati, ne pa da je lezel semuljićevski drhali frit. 

Na eni strani je toleriral komunajzer zločinske zakone, ki nacijo sistematično zasužnjajo, zdrave poštene delovne ljudi spreminjajo v kriplaste odvisnike od državne miloščine, po drugi pa je hotel preko brezplačnikov parirati 571-glavemu rdečemu zmaju (Z Novico je to 572, ma Novica ipak ni zmaj, njega so nategnili, ker je predober in so ga dobili v sevdahu, ker nea mara Janše, ker mu je nekoč na fusbalu skor noge polomo, pa še enšuldign ni rekel, hehe). Naivno, Ivane moj, naivno!

Sicer pa, meni nič več jasno. Pri nas je jebeludzbunjenog rak že v terminalni fazi. V teh dneh mi kolega potoži, da v njihovi "občini" kandidira pizdek, ki se podpisuje "Sluzo Sluzoidovič, s podporo LDS, SDS, SD, SLS, NSi. Pa jebote alah! Kaj smo morda v vojni, pa jim je nujna nekšna občinska vlada nacionalne komunajzarske enotnosti al ka? Mi smo očitno že davno adijo v pamet.

Kaj naj rečem na to? Naj se vse te pizdunske stranke, ki ga podpirajo, tudi sicer odkrito združijo nazaj v Komaprtijo, da bo gmah, da bomo lepo na čistem s čim imamo tu v Sloveniji opraviti. Fuj!

Link

Ni komentarjev: