sreda, 3. november 2010

976314 - skupne partijske korenine vseh trenutnih mainstream strank

[medomatic]
no vsem ki vam je žal da ste volili SD rečem samo glejte da vas ne bodo naplahtali še enkrat. SD je v bistvu po vidnih članih bivša Združena lista, zares pa je le krilo LDS it takih ne moreš pričakovati da bo kaj bolje tudi Slovenska unija ki čaka da bi bila alternativa je iz SD nastala, vse je to isto, razlika je le v sposobnosti skrivanja kriminala.

Le krilo LDS? A s tem hočeš reči, da bi SD če ne bi bila "le krilo LDS" bila pa kao čisto v redu?
Vsi oni so zgolj derivati rahlo reciklirane, oz. slabo zakrinkane kompartije, s tem, da so nekateri deli kompartijinega korpusa šli skozi reciklažo povsem "na prazno", torej niti barve, niti fizičnih lastnosti jim niso spremenili, enim so samo malo odtenek rdeče spremenili, enim pa so nadeli še maske. Zgolj Don Mruglanese Prekmuranesi jim je razdelil teritorij bivše Kompartije. ker je hotel nategniti svet, da se je Camorra pluralizirala.

Doktrina in predvsem politična praksa, jim je pa še vedno ista in so zato vsi še vedno pohlevni do murgljske prelature, ki smao s prstom migne in evo jih kadarkoli pač rabijo vseh v eni veliki idilični koaliciji Levi-bojda-na-sredini.

V to skupino derivatov po temeljni doktrini definitivno sodijo: SD, LDS, Zares, Desus, nova DSDS, in žnjimi vedno kohabitivni kompatibili SNS, SLS. 

Ko pa gre za oni del etato-egalitarne, do komunajzerizma prijazno-gradualistične doktrine, ki podrazumeva etato-prisilno-davko-uravnavnanje plebsa v enaki bedi in brezmejno skupnoskledarjenje ter davčno diskriminacijski aparthaid naperjen proti ustvarjalcem vseh dobrin, sta zraven še SDS in NSi.

Alibi in credo slednjih dveh oportunističnih klubov je: "Tudi mi najraje vladamo državi s prepolnimi kaščami, v katerih je 500 milijonov EUR vsako leto preveč zaseženih kreatorjem/ustvarjalcem dobrin."

Ravno zato so tudi oni soudeleženci v simona-stajl enlebe ropanju, saj so tudi oni nadaljevali s politiko odvzema preveč cca 500 milijonov EUR ustvarjalecm vsako fiskalno leto. 

Ki jih je kleptokamarilja pač potem darovala svojim maziljencem preko enelbe orgije 0,5+euribor na tisoč let odplačevanja in s primernim moratorijem in z mutenjem glede materijala in dela, ki prideta iz paradržavnega kolhoza hildice-dobro-umrežene, torej rahlo po drugi poti prav tako financirano dritto iz skupnosklede, torej prav tako iz onih 500 milijonov preveč odvzetega ustvarjalcem.

Slovenski bebavi kvazi-intelektualci pa okoli vandrajo z butalsko frazo: "Ne moremo zmanjšati 60% bremena ustvarjalcem, ker potem nekomu drugemu moramo vzeti?": Auuuuuuuu, a res?! In yeahh right! How about not giving to Simona and Zemono-klan and not stealing 100 billion in PAYGo? Bi šlo? 

Kao eto naši in-tele-ktualci kao vedo dobro, da so naši davki v nulo pravilno odmerjeni in se nič ne ukrade. Auuuuuu! Pa to so bre neki eksperti. & Buuuuuuuuuuhahaha! 

No, kje ste mi zdaj pametnjakovići, ki ste mi tu po forumu pred nekaj leti srali o tem da imate vse v nulo izračunano in ej vse bp?! Kako vam je ušlo toliko milijard, jebenti, da zdaj celo Kardeljev vnuček priznava, da so člani zemonskega kartelnega klana ukradli najmanj 2,2 milijarde, pa amaterski ekonomist izračuna za plusminus, hehe, 100 miljard kraje na ponzi PAYGO shemi, vi pa serete o tem kako davki in prispevki na prihokde iz dela morajo ostati naravnost takšni kot so. Fuj, pizdeki jajcoglavi. Sram vas naj bo! Kurac ste vi intelektualkci, če pa đabest navijate in zagovarjate kleptokamariljo! What's it to you, idiots?

Smo pač država s fritzlovsko-superhikovskimi politiki, ki najraje zasežejeo ustvarjalcem 60+% prihodka in ga dajo simoncam, jankovićevim mercatorjem, janković-šešokom, zemonskim klanom, in največji šele pride, ko bo legalizirana kraja 100 milijard preko kao-pokojninske reforme.

Skratka, niso vsi naši politiki usiglih in niso vsi ravno kompartija, ma glede nekaterih, nam državljanom krucialnih premoženjsko-denarnih zadev, beri: preživetvenih zadev, so očitno vsi oni v praksi bili Walter. Das ist Walter, majke mu ga spalim klepto-boljševistično!

Link

Ni komentarjev: