sreda, 22. december 2010

1034886 - kmalu bomo izenačeni z brezpravnimi bosanskimi delavci Vegrada

[zeele]
Ja...tako, da bo Svetlik izenačil pravice Slovencev z Bosanskimi delavci in dopustil, da se tudi z slovenskimi delavci dela tako kot z bosanskimi.....

Heheeee. Če ne bo Svetlik bo pa Brezovar vse nas "izenačil", da bomo usiglih. Če ne bo Brezovar bo pa Zalar. Spet bomo poslušali, da je poslej "tudi pri nas isto kot v Avstriji". A ipak ne bo ni slično. Tako kot do sedaj. In tako kot z vsakim drugim aspektom v coni odnosa državljan-država v tem našem Absurdistanu.

Avstrijski "Brezovar" bo raziskovalni novinarki tudi v bodoče rutinsko pojasnil, da pri njih inšpektorji tudi po dvakrat na teden obiščejo čisto vsa gradbišča, ter da oni lahko naredijo še ćuda ukrepov, ter, da jim vseh ukrepov niti ni uspelo uporabiti, ker so usi gradbeni podjetniki na njihovem trgu že posledično striktnosti in konsistentnosti izvajanja zakona ter inšpekcijskega nadzora v običajnem obsegu in rapidnega odziva sodnije in "organof" inih, pohlevni in pridni ko zobne miške. 

Naš Brezovar, takorekoč The Brezovar Brezovar Originale Nazionale bo razlagal, da On in njegovi onéti itakda nič ne morejo, aludirajoč, da so kriva sodišča in zakonodajalec in neki drugi "organi" v sestavi in izven. Zalar bo razlagal, da sodišča delajo ko švicarska ura, da so skrajšali "čakalno dobo" na 6 mesecev (Jebi sodnijo, ki ima "čakalno dobo"! Jebote, kot bi proizvajali Aston Martine alpa Ferrari California, pa eto imajo "čakalno dobo". ). V seštevku bomo še naprej imeli "V Absurdistanu nič novega". Ista stara mantra "Use v redu - nič ne štima", "Nihče kriv - a v državi totalna pizdarija".

Oni nemški stručko na spešl esajnment zadatku v Slovenistanu, ki nam je asistrial pri harmonizaciji za pridružitev k EU, hehe, je nekoč Zalarju razložil, da bi vsak sodni primer moral biti rešen v najkasneje 3 mesecih, če ni, je rekel da smo že v coni total absurda, Zalar se pa hvali s "čakalno dobo" za pričetek obravnave ki da je "samo" 6 mesecev. Vsekakor pa v Avstriji ni nikakršnega čakanja, ko inšpektorji ali delavska zbornica ali delavec sam poišče pravno varstvo. Vse je instantno rešeno, pa pizdeki hitijo sami govoriti, da jim na misel ne pride orgijati na račun deprivilegiranih arbeiterjev) 

Skratka, prav imaš, poslej bomo resda vsi izenačeni z bosanskimi delouci. Usi bomo enako globoko v enako mlahavem impotentno-sifilističnem kurcu. To ti je enakopravnost a la absurdistanska država. Bosanskim deloucem je še naprej najboljše, da potegnejo par deset km severno in se absurdistanu diplomatično takorekoč izognejo. Bo vsaj kakšna korist od tega. Vsaj Plemeniti in vsi drugi naši plemenitiji bodo veseli, hehe.

P.S. Btw, Zalar se je včeraj kao zagovarjal pred poslanci. Nihče, ama nihče v parlamentu ga ni znal sterati v kot in vprašati, zakaj na SLO sodiščih vsi čakajo na pravnomočne sodbe najmanj 2 leti in da so celo takšni primeri na sodišču, ki so stari po več kot 10 let. Niso ga sterali v kot, ker so tudi sami povsem v coni somraka izven območja realnosti. Ker nimajo pojma kakšen horor se dogaja vsakomur, od delavcev do podjetij-upnikov oz. poljubnih drugih iskalcev pravnega vastva. 

In vse samo zato, ker so tudi naši leni in nesposobni doživljenjski pizdeki povsem izven časa in prostora. Izven čas-prostora kjer se bi zadeve lahko normalizirale in rešile. Niso niti v istem univerzumu. Živijo nekje v nekem svojem paralelnem univerzumu in naciji vehementno in arogantno žlobudrajo absurdne razlage, da je vse v redu, da je "čakalna doba" najkrajša od leta 1991 in poslej "že" po 6-ih mesecih, povprečno seveda, se vsak primer na sodišču "že" začne. Auuuuuu, qe ačivment! Grejt sakses, takorekoč!

Link

Ni komentarjev: