petek, 18. marec 2011

1139210 - komunajzarsko zlorabljanje termina "solidarnost"

[stopnica]
Vi pa resnično nič ne razumete. Pri nas imamo sistem medgeneracijske solidarnosti. Sedanji upokojenci so plačevali za upokojence pred 20 leti, mi plačujemo za sedanje upokonece in če hočemo,da bo nekdo plačeval tudi za nas, moramo sprejeti reformo. Če bi upoštevali samo vplačila v pok. blagajno, potem tisti, ki sona minimalcu in do 1120 eurov brutto na mesec, ne bi prejemali niti 200 eurov pokojnine. Ker imamo solidarnost, prejmajo za polno pok.dobo 560 eurov pokojnine. Tako da malo pazite, kaj si želite.

Ajde ne bomo zdaj tu o tem, da ti nimaš pojma o čem govoriš.

Raje bom znova opozoril, da si od komunističnih lopovskih rentarskih hlapov kontaminirani umi vsi po vrsti radi zelo široko in zelo miskonceptualno razlagate kaj je to "solidarnost" in kje v državnem sistemu davko-paradavkov se naj ta v praksi udejani. Mislem, resno, a ti sploh veš kaj je to "solidarnost" in kaj je to "solidarnost pod prisilo represivnega aparata komunistične đamahirije" in kje se vsaka, še tako normalna in nesporna solidarnost neha?

Recimo, če imaš za soseda nesrečno romsko družino,katere oče in mati recimo se že več mesecev nahajata na "poslovnem potovanju v Italiji", otroci so pa doma sami in lačni. Ali je solidarnost, če jim daš 10%, 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70% svoje plače v formi solodarnostno darovane hrane? Do kam sega solidarnost, zalsti po državi vsiljena? In ali morda za to, da boste komunajzersučni zadovoljni, "pravilno" in "pravoverno korektno" stopnjo solidarnosti ima, oz. sme določiti vsakokratni politkomisar združenja derivatov kompartije, oz. to čemur se reče "leva na sredini"?

Tako od komunajzer hlapov matastim umom je nujno pomagati, da nekako absorbirajo koncept neincidentne, po skupnosti zapovedane in po državi vsiljene solidarnosti in civliziranosti družbe. Evo se bom jaz malo žrtvoval, za primer in vzpodbudo drugim forumašem, hehe:

Vsak dom ima običajno eno ali več spalnic, dnevne prostore, jedilnico, kuhinjo, kopalnico, ponavadi še utility, morda kak kabinet in nekje v za to posebej primernih prostorih še stranščno školjko ali dve.

Civilizirani ljudje serjejo in ščijejo v straniščno školjko, nikoli pa ne v spalnici, dnevni, kabinetu, itd... ali bognedaj v kuhinji in jedilnici. In nikdar nikjer civlizirani ljudje ne serjejo po celi hiši.To je predvsem iz hijeničnih razlogov, a tudi zato, da se ima dober pregled kje so fekalije, ter da se le te tudi po najkrajši transparentni takorekoč poti usmerijo v septične odvodne kanale komunalnega sistema civilizirane družbe.

Komunisti, prokomunisti, kriptokomunisti, zdravljeni komunisti in podobni rentaroidi, rinete demagoški nateg solidarnostnega alibija v čisto vse sfere, pa tako tudi v pokojninski sistem, ki bi moral biti le in zgolj sistem varčevanja kot vsak drug, kot vsak drug depozit, ki s solidarnostjo in socialo nima ama baš nikakršne zveze. 
Takisto ga rinete v zdravstveno zavarovanje.

Pri tem gre đamahirija celo tako daleč, da reket zaseže na en kup prihodkov, pri čemer nekaterih reketov arogantno ne vpošteva v pokojninsko osnovo. WTF? Brezmejna aroganca in žalitev temeljne zdrave pameti nacije.

A komunističnim silam ni do nikakršne jebene solidarnosti do rulje, kar se lepo vidi iz dejstva, da je izključno onim, ki prihodujejo iz dela vsiljena drakonska superprogresivna davko-paradavčna shema. Edino njim in nikomur drugemu v celem sistemu, celi družbi, celi državi! Comprende?!

Komunističnim silam gre za udejanjanje komunistične nasilne uravnilovke in sramotne rentarsko-zajedalske socialistične komunistične doktrine na silo in za vsako ceno.

Skratka, v prispodobi, komunisti serjejo svojo uravnilovsko navzgor neomejeno reketarsko govno v čisto vse aspekte življenja slovenskih državljanov - delavcev, onih ki prihodujejo iz dela, raje, plebsa, naroda. V čisto vse prostore državne zgradbe so komunsti nasrali kvazi-solidarnostna govna. Čeprav tudi naša đamahirija ima za ta namen stranišče z napisom SOLIDARNOST financirana iz proračuna.

Z drugimi besedami, proračun ima za te reči socialo in tja se naj transparentno stlači vsa solidarnost, ter se jo naj počisti iz pokojninskega sistema, ki mora funkcionirati vzdolž mantre: - kolikor kontribuiraš toliko rente polučiš. Linearno in transparentno.

Ko to povem se ne spuščam v to koliko penezov naj za solidarnost gre, le to terjam, da se to počne na enem mestu v proračunu tam kjer je sociala, nikaokr pa ne v PAYGo in zdravstvu.

Komur ni jasno mu bom še plastično ilustriral.

Inženirju iz Krke se nasilno zaseže navzgor neomejen reket za pokojnino in zdravstvo in se mu skuša prodati demagogija, češ, to je zaradi solidarnosti.

Nekomu, ki ne prihoduje iz dela se pa tovrstnih reketov ne vsiljuje. Kaj naj zdaj čakamo kdaj bo bolan um politikov Slovenije terjal solidarnost tudi iz drugih oblik varčevanja, recimo na banki, nalaganju denarja v drugih oblikah, prihodkih od oddajanja prostorov v najem, itd. Al bomo raje to nečastno prakso opustili tudi pri prihodkih iz dela? In se sociale šli transparentno in iz enega konta v proračunu.

PS

Ko v državah, ki imajo EDS poberejo 1000 EUR davka od 10000 EUR prihodka čistilke in 30000 EUR od 300000 plače direktorja banke, je solidarnosti v višini 29000 več kot dovolj. Zakaj pri nas to ni dovolj? In koliko sploh pri nas je pa dovolj? Odgovori tipa - ne bomo tega računali, komunajzerizem naj bo še naprej, pa meni ni sprejemljiv. Če dovolite, seveda, hehe.

Link

Ni komentarjev: