nedelja, 3. april 2011

1160233 - kdo je sploh kriv za sprijenost države

[Johanes von Feldes]
sprijen narod in država! pa ne vem kdo je temu kriv, bi rekel ta desni ali ta levi.

E, vidiš, čas je, da se potrudiš in ugotoviš kdo je "temu kriv". Ali pa, da vsaj "v grobem" ugotoviš, kali se bi dalo krivico za to pretežno, oz. vsaj nekoliko bolj, za majhno spoznanje, mišji kurac recimo, atribuirati onim, ki že 65 let pišejo zakone, srdito insistirajo na le teh in takšnih zakonih, onih, ki so tudi na oblasti vseh 65 let, so repertoar ves ta čas izbirali/vsiljevali in v zboru borbene tekovinske parole peli ves čas, vključno z onih 4 leta, ko je sama dirigentska palica bila v rokah ne čisto pravovernih, ki so prispevali levičarski refren, da tudi oni so izključno za "socialno vzdržne" reforme, torej, da reform ne bi bilo in bi še naprej vse ostalo enako, torej levo, levo, levo. In se je njih petje in njih repertoar useglih in navkljub dirigentu slišalo bolj, če ne zlepa, pa s pomočjo rjovenja ulicotacaških vojščakov iz semuljićevskih falang in s pomočjo izbruha virusne okužbe notranjega ušesa in hipofize N571-H572.

Še pred tem, preden sploh začneš, pa daj preveriti kje v parlamentu si ti našel "desne", pa po vsebini politprakse prosim in ne po stigmatizaciji od komunistov, ki silno potrebujejo fantomske desne, da sami izpadejo "leva-na-sredini" in ne to kar v resnici so - ekstremna-levo-fašistična. In ali "desni" res imajo kakšen upliv na karkoli v tej dolini rdečih solza. Recimo, zgolj v recentnih 65 let, ni ti treba za celo zgodovino Slovencev ugotavljati.

Če pa se misliš še naprej monijaditi in relativizirati, potem pa mi vsaj pomagaj doumeti, koji kurac potem sploh kriliš sez ročicami. Pa nou hard filingz, dragi moj sprenevedavi slovenski razumnik, se opravičavlem, ker že zelo težko poslušam to kurčevo relativizersko sprenevedanje. V imenu nimampojmačesa potekajočo. Valda v imenu fritolezenja komunistom v anus krvavordeči. Da je njih svinjarija videti manjša in manj smrdeča, valda, ka te vem, pojma nimam.

Link

Ni komentarjev: