ponedeljek, 26. september 2011

1369880 - ruandske ali prej severnokorejske muke zaprtega Srečka Prijatelja?

Bomo pristali v družbi Ruande?

Če smo lahko že sedmo desetlejte, v marsikateremu za življenje državljanov krucialnemu aspektu, v družbi Severne Koreje, v severnakorea stajl uravnilovki, sodnih zaostankih in davčni bedi pa svetovni prvaki, je pač normalno, da smo v čemu tudi v družbi Ruande, ki je za Severno Korejo ipak na nekoliko višjem nivoju, saj tam ljudožerci sicer še vedno so, ma komunistov in komunističnih gulagov ipak nimajo, kanede. Meni je vse to kar dogaja Srečkotu, pač povsem normalna posledica severnokorejskosti slovenske kobajagi pravne države. Jebiga, Srečko, desetletja si sodeloval v legitimrinaju komunistične đamahirije ter mirnem kohabitirnaju s komunisti v parlamentu, ko so nastajali aparthaidski zakoni, jim pri marsikateremu tudi pomagal, zdaj pa enmau žreš tudi lastni drek, kaj češ.

Pa še to: Pri nas desetletja poteka podmizno orgijanje in koruptivno jemanje političnih šticng s katerimi se polni črne fonde politični frakcij KPS in politikom doplačuje njihove armanije, vile, kobajagi numizmatične podvige, trike ter natege in podobno. Nekaznovano in nesankcionirano, potem pa enega za žrtvenega kozla ufatijo, pa na njemu pričnejo izživljati primitivno jezo, oz. izvajati postopke kaznovanja čez dovoljene zakonske okvirje. "Roller-coaster law enforcemnet". Iz skrajnosti v skrajnost.

Pa nam eto zdaj pazniki čevljarijo na tleh že ležečega polmrtvega in celo mrtvega konja.

Mar ne bi raje ves čas sistematično in dosledno preganjali vse podmizno-koruptivne pizdeke, začenši recimo s Kučanom - sledeč pač načelu raztegajočemu se vzdolž sintagme "kaj je rop banke v primerjavi z ustanovitvijo banke", hehe.

Na zakonit način. Da nam pazniki in podobni ne bodo kronično neizživljeni in nedojebani naspidanci, nestrpno čakajoči redko obsojene gospodarskokriminalne prestopnike in tange-frange nategune razne, pa polej navalijo na tistih par obsojenih za gospodarski kriminal in ali korupcijo. Slednji so v zaporih bojda roba posebej atraktivna za "eksploatirat". Paznikom in zpornikom, hehe. Samo še pedofili so še bolj atraktivna tarča izživljanja. Bojda.

Link

Ni komentarjev: