sreda, 28. september 2011

1374516 - kako si komunistični iluzionisti predstavljajo manipuliranje s kandidacijskimi postopki

[mimoidoci]
> [kalimba]
> ... a mi lahko končno kakšen pravnik pove, ali lahko neka oseba (npr. Ivan Janez Janša), ki mu sodijo zaradi kaznivega dejanja, kandidira na volitvah? A lahko ta oseba (npr. Ivan Janez Janša) postane celo predsednik vlade, pa čeprav mora vsak ponedeljek prisostvovati sodni obravnavi , kjer mu sodijo?

Nisem pravnik, ampak po moje da lahko. V naši zgodovini si imel predsednike vlad in države, ki se ob izvolitvah še iz gozdov niso upali.

Vidiš kako si komunistični iluzionisti predstavljajo svet. Najprej vsem relevantnim oz. kolikor toliko potentnim političnim tekmecem napakirajo ovadbo "na neznanem kraju, na neznan način, neznano to in ono", potem nadnje pošljejo svojo rdečo sodnijo, ki sodi z andahtjo od 3 do 15 let, potem jim pa naprej mečejo, da itak ne morejo tekmovati za oblast, saj da itak bodo naslednjih 15 let po cele dopoldneve na sodišču. Ko se pa izteče oz izpoje Patria konstrukt, mu bodo že novega zrihtal. Skratka, oni kumunajzari itak že zdaj vedo, da Janša naslednjih 100 let ne bo imel časa vladat, ker mu bodo zrihtal dopoldanske onana seanse pri doživljenjski rdeči sodniji.

PS

Ne pomaga pa po njihovi logiki niti to, če Janšo sodišče že naslednji teden oprosti rekoč, da proti njemu ni na temelju česa voditi proces.
Evo recimo Kahel je oni dan Kresalki dotajčeval, da so ga krivo obdolžili, da je bil oproščen in se bi mu nekdo moral opravičiti, ker je zaradi tega izgubil ministrski položaj. Kresalka Rdeča Orleanka, mu je navkljub vsemu zagotavljala, da je vse kul, da sum je bil, da zaradi suma je moral odstopiti in da je zdaj vse B.P., naj pozabi.

Skratka, Kahel se nima kaj upirati notranji kompartijski "demokraciji". Pač Murgle so hotele, da Kahel odleti, in je odletel. Zdaj bi Murgle rade, da Janša obvelja za lopova. In je, kar se kumunajzer beštij tiče, že obveljal. Za vedno. Nič mu ne pomaga da bo oproščen pred sodiščem.

PPS

Seveda bi kumunajzer beštijam bilo najbolje odgovoriti v njihovem jeziku in njih par tisoč obdolžiti, ne le za neznane zločine na neznanem kraju, pač pa tudi za znane zločine na znanem kraju izvedene po znanih Njihovihsvojih organizacijah. Dokaz: stotine tisoč okostij in avtoceste preplačan 4 krat. Pa zaradi begosumnosti sve v pripor. če je lahko Popović bil priprt, bodo lahko tudi oni, kanede?

Po njihovi logiki bi rdeča sodnija njim recimo 50 taužent pizdekom sodila naslednjih 15 let. In ne bi imeli časa za vladat. hehe. Voila! Pa smo iz tekme za ablast prvič v zgodovini izločili kumunajzer beštijo.

Ma, vsi vemo da od tega no bi bilo nič. Ker naša rdeča in po volji rdečih doživljenjska sodnija, vemo zakaj, mona, bi zavrnila že samo sojenje. Nije ti to Janša bre, nego sveti Kučan. Kar lahko rdeči bogovi tega ne morejo nerdeči voli.

Link

Ni komentarjev: