četrtek, 22. marec 2012

1625944 - tovariš Tretjerazredni™ je spet zamudil idealno priložnost, da bi v primeru Radeče papirja storil kaj konkretnega

[martuljek]
Drugorazredni je začel s predsedniško kampanjo. Za začetek brca v temo. Po receptih bivšega režima naklado meglo in izkorišča medijsko pozornost medijev za lastno promocijo. Institucijo predsednika republike s takšnim nesposobnežem in strankarsko navijaškim funkcionarjem je najbolje takoj ukiniti. Če že varčujemo, varčujmo tam, kjer je to popolnoma neboleče.

Drugorazredni se je zadnjič neki hvalil, da je njegovo premoženje veliko nekaj sto taužent EUR. Naj to zastavi in vloži v Radeče papir. Ker je takšnih kot je on kar nekaj v tej deželi (Oko 550 taužent), bodo zlahka zbrali dovolj penezof za to neverjetno lukrativno poslovno priložnost.
Samo naše davkoplačevalske tošlne naj lepo pusti pr gmah. Ajde Sluzo, sikter, tace stran od naših tošlnov. Banda kumunajzarsko-roparska!

Forum 21 pa nea more pomagat in nič investirat. Letni biđe jim je usranih 40 jurčkof, pa niti tega skp ne sklamfajo. Naredili izgubo! Auuu! Daš jim tri na popir narisane ofce, da jih pazijo, čobani nesposobni, pa ti gredo eno izgubit. Ts.ts.ts.ts!

Link

Ni komentarjev: