petek, 20. april 2012

1663521 - kateri "neoliberalci" so že zafurali vse, kar se je zafurati dalo

[bflayo]
Prekleti nesposobnež neoliberalni!
Ti boš meni govoril, da so me dobili z ukradeno zlato uro v rokah.

Marš, sramota!

Kdo ni plačeval prispevkov delavcem?.
Kdo jim ni odvajal obrokov za kredit?
Kdo jim je pobral denar, ki so ga zbrali za družino ponesrečenega sodelavca?
Kdo komu ne zarubi Celovških dvorov in da stanovanj na trg?
Kdo je podpisoval anekse, da se je vsak gradbeni projekt podražil za 600%?
Kdo je podpisoval kredite za izgradnjo avtocest, ki nas zdaj grizejo v rit?

KDO KDO KDO?

Komunistični tajkuni zlizani s komunistično državo in državna podjetja in komunistični politiki, ki so jim asistirali, v zameno za črne fonde. Za vse to so jim žegen dali komunisti, ki jih volite Vi - tesla iz javnega sektorja, ki gagate o nekšnih fantomskih, v SLO neobstoječih neoliberalcih, ki da so storili vso to silo in zlo. Te "neoliberalci" so povečini člani Kučanove Falange 21, kakega od kompartijskih derivatov, bratovščinskih zemonskih kartelnih klanov orkestriranih po tovariših tonetih nazisocialističnih in vsi oni prav tako kot ti gagajo radi o neoliberalni beštiji, ki da je v Slo kobajagi imela moč, čeprav je iz Lune s prostimi okami vidno, da so to komunistični in prokomunistični turbokapitalistični rdečetalibanski poblazneli nazi-socialistični umi.
Evo, recimo, tovariša Zokija, katerega firme so dolžne 70 milijonov EUR, sam pa ima 300 jurjev minusa na računu, svoj denar v davčni oazi, za plebs pa zagovarja kučanovski davčni aparthaid na prihodke iz dela, tega in takšnega tovariša Zokija, ki tak kot ti gaga o neoliberalizmu, ste volili takšni kot si ti.

Ti boš meni oporekal, če grem na cesto, ker se s tebi podobnimi ne da drugače, branit svoje pravice?!?!?

V normalnih državah ljudem iz JS ni dovoljeno štrajkati, temveč za uveljavljanje svojih pravic imajo na voljo običajna civilizirana pravna sredstva. Med njimi je najmočnejše sredstvo, da lahko dajo odpoved in gredo stran iz javnega sektorja.

So upokojenci in družinez otroki ukradle zlato uro?

Kakšen slinast poskus si to izvedel, jebote. Ko so komunisti hoteli taiste upokojence in družine z otroki še dodatno okrasti za cca 100 taužent po glavi, da bi ja obdržali VašSvoj nasilnouravnilovski sistem, si pa najbrž gagal, da je "Neoliberalna pizda Janša miniral dobre reforme" TvojihSvojih komunisto-fašistov. In nisi niti opazil, da to za slovenske đržavljane niso bile dobre spremenbe, reforme pa sploh ne, saj je šlo acposkus cementiranja komunistične boljševiške kontinuitete nasilne uravnilovke preko neokapičenih reketov in roparskega pokojninskega režima.

Tudi vobče je obdobje poslednje komunistične vlade bilo po vsebini terorja nad prihodki iz dela in delom, obdobje, v katerm je bilo toliko atakov na zaposlene, da jih v vsej zgodovini Slovenstva ni bilo toliko. Kje ste vi ulicotacači takrat bili? V luknjah javnega sektorja ste bili. Ker proti VašiSvoji komunistični vladi pa ja ne boste ulicotacali. Da na oblast ne bi prišel kobajagi neoliberalni Janša.

Si morda mislil policiste??

E, lepo, da si omenil, glede policistov pa dvoje. Prvo, sramota je, da policisti delajo za 700 EUR. Jaz bi jim dal od 2000 neto navzgor. Minimum! Pa število policistov bi povečal. V ta namen bi odpustil pol javnega sektorja, ki so čisti sine-kurci.
In drugo, policistom bi po ustavi prepovedal štrajk. Kakšna buatalistanska bebaria je to, ogtenimarad?!

Link

Ni komentarjev: