torek, 1. maj 2012

1674829 - vsi priseljenci tudi niso za komuniste

[komunike]
Mislim, da se v številki 550k motiš, vsaj polovica tega je uvoženega v sklopu izvajanja etnocida nad Slovenci.

Dobro, ti delaš distinkcijo med novimi in starimi državljani SLO, tak kot Majer, hehe. Jaz jo ne. Sem legalist in te ljudje so državljani Slovenije. In so se žalibog pridružili onim, ki so njih tak kot 400 taužent slovenskih državljanov, ki so DasMayerEchteUberManschArienSlowenzi, pač nasrali, da so komunisti-fašisti njihovi frendi, ostale politične opcije pa kobajagi niso.

Kumunajzer sodrga je vedela, da s tem, ko 300 tisoč CitizenNuove po Mayeru, piha tople mudološke pasate na dušico, bodo vsaj eni nasedli in volili za kumunajzer falango. Moja ocena, po znanstveni shamanski metodi okolopopkovnega občutka za filing je, da je totih cca 150 taužent, povečini srbske etnične provinience, ker so se čredno zbrali okoli tovariša Jankovića, ki je njim simbol, kako Slovenija je država v kateri dotepeni Srb in Hrvat in Črnogorc in Bošnjak in OniOdDol nasplošno lahko uspejo. Auuu! Pa u Sloveniji bre, kume ne može uspeti niko, pa ni Zloveniše CitizenArchaic, nje.

Da se razumemo, jaz bi bil ponosen, če bi Slovenija res bila nasplošno država enakih priložnosti, za vse državljane in celo investitorje nerezidente, vključno z CitizenArchaic po Mayeru, ki so pogosto bolj jebani v glavo od vseh naturaliziranih.

Ne glede na vse menim, da napačno ocenjuješ, da so vsi CitizenNueove po Mayeru za Kumunajzare. Veliko jih je, ki so zgledni antikomunisti. Drukanje, povečini srbskega etnosa za komuniste je posledica jebe-lud-zbunjenog kaosa, saj oni odcepitev in izbrisane atribuirajo izključno nekomunistom, kar je pravilno v smislu tega kdo je bil za in kdo je izpeljal samostojnost Slovenije, nimajo pa prav glede ubrisanih, glede nacionalizma in gospodarske ksenofobije. Tega je po mojem bodisi enako med vsemi opcijami, bodisi celo največ med komunisti. Nazi-interes in to pa to.

P: moja "ljubezen" oz. Rešpekt do vseh citizenov naj si bodo nuove ali archaic je zdrava, normalna, nešovinistična, dočim Njihova medsebojna ljubezen, mislim na CitizenNuove in komuniste ni dolgega veka in je patološka, tak kot nekoč ljubezen naših komunistof in Hitlerja v antiimperialistični koaliciji Kominterne in NSDAP. Kakorhitro bi tanki srboarmade zaropotali po ulicah Ljubljane, bi številni CitizenNuove pozabili na ljubezen do Stanovnika in društva, bi dvignili tri prste in jim pod prisego Svetomu Savi jebali majku komunističku. Hehe, ljubav bre ko med mačkami in psi.

Link

Ni komentarjev: