torek, 3. junij 2014

2403118 - morda pa ne bi bilo napak, če bi komunajzarji nadaljevali še arogantneje

[NavadniNimda]
Pa ne vem, zakaj se tolk bojite nekateri, da pride resnica na dan. Poleg tega danes te stvari niso več tabu tema, kot so bile še pred 5 leti. Koga sploh še briga kdo s kom fuka? Dandanes niti ni več presenetljivo, če se kdo speča s kužiji, itd. Who gives a flying fuck!

Dodatno, na komunistićnih državnih medijih, plačanih z davkoplačevalskim denarjem, širijo komunajzarji svojo socialistićno propagando 24/7. Med drugim na veliko lupetajo tudi o, citiram, "transparentnosti". A se tebi ne zdi, da tej "novoobrazniki" eno govorijo, drugo delajo, tako kot je bilo to vedno v teh zaostalih krajih? In zakaj bi kdo pri zdravi pameti to bolano dvolično socialistićno dialektiko sploh podpiral?

www.siol.net/priloge...malno.aspx

PS
Slovenske komunjare niso dobile po pički leta 1989, zato so se osilili in ohudokurčili in zdaj čedalje bolj arogantno in nasilno rinejo in izzivajo narod, pa proglašujejo vse ne-"leve" za nenormalne, čeprav v celem svetu velja, da so nenormalni predvsem oni.

Izzivajo narod, da končno odgovori, oz, da se vključi v njihovo unilateralano doržavljansko vojno, ki jo proti narodu vodijo že 70 let.

Jaz Bogu vsak dan molim, da bi komunjare nadaljevale provocirati in mrcvariti ljudstvo in to še bolj in čimbolj arogantno, da ja izzivejo dovolj besa v narodu, da jim narod končno po predpisih lepo jeba mater in jim z zamudo da po pički tisto, kar bi morali fasati leta 1989. Pa na žalost niso.

Zato jih ne smemo opominjat in ustavljat, temveč jih moramo šuntat in opogumljat, da naj čimprej vudrijo z vsemi svojimi udbo-talibansko-fašisto-boljševiškimi metodami in orožji. Bolj bodo nesramni, bolje bo rukalo, ko bo narod steran v kot moral iz kota eksplodirati oz izbruhniti vun in na tej poti rdečuharjem razbiti njihove arogantne njuške.

Leta 1991 smo videli kako, ta sicer sistematično pohlevnizirani narod, ipak ima neko točko, čez katero ga ni dobro vleči za kurac in jajca. Motivirajmo komunajzle, da narod še enkrat spravijo bijont z pojnt of nou ritrn, de, nje.

Btw, komunjaram bi morali, tak, kot pri Čehih, Romunih in vrsti drugih držav, jebati mater pol leta preden so nasanjali zažgati 80% arhivov, ter požgati corpus delicti komunistične zatohle zločinske tolpe.

Btw, včeraj so na HRT vrteli še eno nadaljevanje o komunističnih zločinih. Kako so te naši zločinci uspeli nategnit ljudstvo, da jih ne čaušeskizira, ali pa vsaj češkizira pol leta pred zažigom arhivov, ne ve niti Baba Vanga. Šarada z DEMOS-om jim je pa zagotovo bila v pomoč.

A nič ne pomaga, komunisteki Slovenistana, nič vam ne pomaga, kajti arhivi v ZG, BG in Moskvi niso bili požgani. In zato v ZG, BG in Moskvi nastajajo dokumentarci, ki povedo vse tudi o zločinih slovenske t.i. "levice". Vi pa samo lepo pridkano arogantno rinite, da dobite kar ste zamudili, ko se je čaušeskiziralo in češkiziralo drugje. Banda arogantna zločinska primitivna, predvsem seveda pa plenilskolopovska!

Link

Ni komentarjev: