ponedeljek, 9. junij 2014

2405973 - o nujni potrebnosti referendumov

Referendum je edina zares neposredna oblika demokracije.
V Sloveniji ima ta še eno vlogo - to je edina obramba zlorabljanega ljudstva od lastne politične klike.

Ko je fašistokomunistična tolpa in seveda kratkovidna tolpa drugih vrst fašistoidov in kriptofašistoidov iz vrst neformalno združene antinardne partitokracije Slovenije, jezna na narod, ker noče nastaviti anus in mirno zibati z ritko, ko oni narodu frit tlačijo svoje lesene dildote, hitela omejevati količino in enostavnost dostopa do konzumiranja pravice do neposredne demokracije, oz ovirati referendumski proces, so komunistične podporne ofce dobesedno orgazmirale. In sicer zato, ker so jim njihovisvoji politićari referendum prezentirali, kot nagajanje "desnice" volji [zagarantirano večno] vladajočih komunistov.

Bizarno je, da se t.i. "levica" še vedno ni otresla zablode, da bodo itak oni vladali večno in bodo itak vsi zakoni osali kakršni so, torej njim na kožo in po njihovi podobi dizajnirani.

Kaj pa, ko bo nekega dne ljudstvo končno spregledalo, pa z oblasti vrglo komunistično tolpo, njihove zakone, vred z zakoni o "anonimizaciji" masovnih morilcev eliminirali pa vzakonili nove. Takrat jim bo najbž žal, da so si domišljali, da bo država večno v njihovem ujentištvu in jim bo premočna država - stekli fašistični pes, kakršno so 70 let fujtrali z kajen poprom, naenkrat ratala nesimpaična. Ker je v rokah OnihDrugih™.

Ehhh, Slovenci, SLovenci! kaj pa če bi država, sistem (zakonodaja) bili takšni, da nas ne skrbi kdo je na oblasti?

Kaj od suspenza, limitiranja, ter inhibiranja možnosti neposrednega izražanja volje ljudstva, kateremu je to edino orožje za obrambo od lastne vladajoče klike, imajo pripadniki te klike, je jasno.

Kaj pa od tega imajo pripadniki ljudstva, ki se veselijo lastnega suženjstva in dildovanja njihovih lastnih riti, pa seveda ni jasno.

V tej deželi nas poslej očitno čaka to, da, ko bo nekoč rdečemu delu volivnega telesa šlo za nokte in bodo hoteli zrušiti kakšen drug morebiti fašistični zakon naperjen diskriminatorno proti njim, bodo oni drugi, takrat vladajoči ne-rdeči, preprosto ostali doma, referendum pa postavili na kakšen res nemogoč dan in evo že so "zmagali".

In tako bo Slovenija od "zmage" do "zmage" drvela naprej v poraz cele nacije.

Jebeš družbo in deželo in nacijo, v kateri volivci z ritnicami ploskajo fašizmu naperjenemu proti izražanju neposredne volje ljudstva oz z vsemi udi volijo za omejevanje svobode izražanja volje ljudstva.

PS
Vem, da je to mišn imposibl, vem, da partitokratska kamarilja tega nikoli ne bo dopustila, ma v tej deželi, bolj, kot v katerikoli drugi na svetu, bi v zakon, če ne celo v Ustavo, morali zapisati, da so volitve obvezne, ne-prihod na volitve se kaznuje z visoko globo, prihod na volitve se pa nagradi z davčno olajšavo. Pa elektronske volitve, prosim lepo!

Samo tako bi ta dežela končno dobila sploh šanso za pričetek razvoja demokracije.

Link

Ni komentarjev: