sreda, 9. julij 2014

2425447 - sesutje Steinbuchovega laprdarjenja "Nogomet, reši nas norcev"

Slišati je nemogoče, zlasti pa preveč normalno v tem bučanju norcev, ki odmeva okoli nas.

E pa Dejan, če je tebi murglorski najnovejši "novi" instant politikant v kategoriji preveč normalno in če so tebi vsi tisti, ki jih Kompartija zbira tam v najnovješi novi inkarnaciji kompartijske tolpe v kategoriji "brez skrajnežev", potem ni več nobenega dvoma koliko so vredne in kredibilne tvoje analitske observacije slovenske politične blaznosti.

Narod, ki ima takšne politične analitike, drugih sovražnikov res ne potrebuje.

Ravno na tvoj način umni in lucidni observerji ste eden izmed temeljnih kamnov temeljev zgradbe, ki murglorski tolpi omogoča vladati sužnjem in vsem tistim, ki so veliko manj potentni v smislu sposobnosti detekcije prave narave politikantskega recikliranja kompartije od KPS, preko ZKS preko ZLSD+LDS+SLS+DeSUS+*#%&"'&%$*, preko kasneje dodajanih instantnih zaresov, seropozitivnh slovenij in zdaj esemcejev, solidarnošći, in nevemšekaterih *#%&"'&%$*.

Bravo, intelektualec slovenskega naroda, bravo. Le tako naprej, proglašaj kompartijske natege za normalo in ne-ekstrem. Točno to potrebuje komunistična beštija, da narod ostane še naprej debilen in kupuje puhlice o politični "sredini", "levosredini", "normalni" in "neekstremnosti".

Da se ne bo našel kdo, ki mu bo ušlo kaj hočem povedati:

1. SMC je ekstremna fašistična naci-soc-boljpevika tvorba. Skranješi najslabše vstre rdečih talibov.
2. NSi je naci-krščanska-soc stranka, katere ljubezenski toninski objemi s Kulanom in jankovićem so milo rečeno indikativni.
3.SLS je kriptokomunistična tvorba, ki je že četrt stoletja sumljivo večno kompatibilna s Kompartijskimi tolpami, s kateri zgledno lepo sodleuje v izvajanju nacisoc ksenofobnih poilitik. So pač neke vrste roftarski nacisocialisti.

Eto to so oni in to ni normala in to je ekstremizem povsod na svetu, razen v umih slovenskih wanabe politanalitikov.

PS
Če je nekomu normalno da koalirajo nominalno samooklicani krščanski demokrati z boljševiki, ki se samooklicujejo za "levonasredince" in kriptokomunisti nazi-socialisti, ki se samooklicujejo za ljudsko stranko, potem ne vem kaj je nenormalno na tem svetu.

Kaj pa če bi PS izključila Zokija iz stranke, SDS pa Janšo in bi kar vsi šli v Kučanovo murglorsko koalicijo in se bi preimenovali kar v "gibanje SZDL"? To šele bi bilo preveč normalno, mar ne Dejan. Bilo bi takorekoč fpičkomaterino normalno.

Link

Ni komentarjev: