nedelja, 3. oktober 2010

944678 - pravih managerjev res ni treba vse povprek žaliti s paradajzarskimi novoreki

[TagoM]
ko umakneš vojaško doktrino iz tvojega pisanja ostane le še golo nakladanje,poleg svetovne krize,so za sedanje stanje krivi novodobni menedžerji,ki so paradna podjetja iz komunističnih in socialitčnih časov,znana in uspešna tudi izven naših meja,če uporabljam tvoj stil,spravili na kolena zaradi svoje pogoltnosti in nesposobnosti pri izčrpavanju podjetij.In sedaj gledamo koliko stane dan štrajka in med seboj kregamo delavce v javni upravi in proizvodnji.Oni pa z GZS na čelu s strani gledajo boj delavcev.Super,Slovenija socialna država.

Stari, niso to nikakršni "novodobni meneđerji". To so fakin starodobni komunajzer mutivodni direktorji, aleskenerji, hehe, danes že tajkuni in tajkuneki, ki jih je Kompartija že davno pred začetkom velike predatorske klepto orgije razporedila po perimetru, sicer iz drugih razlogov, ma tam so bili in so nacijo zlorabili.

Ko so te komunajzer krokarske gnjide kradle Slovenijo, so se številni celo počutili rešitelje in gardijane Slovenije, saj jim je Murglbaba s svojo Murgl prelaturo in na zunaj napol svetim Drnilamo, daroval lopovluku permisivne zakone in mesiđ: "Nastani rapidno slovenski lopovski premožnež, ki prepreči vdor kseno investitorjev v Slovenijo, kar bi pomenilo uhajanje nadzora iz rok Kompartije in njenih kartelovnju/podmizenju nagnjenih bratovščin ter naj se hkrati ustvari materijalna podstat za večno oblast Kompartije, kajti bolje da obogatijo "NašiSvoji volivci", kot "NjihoviSvoji".

Skratka, ne dovolim, da nam tu nemarno proliferiraš napačno in predvsem abotno sporočilo, da je Slovenija v kurcu zaradi "novodobnih meneđerjev", ljudi, ki menedžirajo za plačo, ker to preprosto ne drži.

Ne pozabi, da je ista kamarilja, isto komunajzer sveto trojstvo: Komunistični "pogajalec" na GZS, komunistični Semuljići v sindikatih in komunistični "pogajalec" iz komunistične vlade, svoji oblasti in bratovščini v komfort, hkrati poskrbel, da se bruto mezdo 90% Slovencev manipulativno odmeri tako nizko, da komunajzer "zgodba o uspehu", zlasti njen del, ki z gorivom kapitala napaja hitro "prihvatizacijo" ni ogrožena.

Prav tako naj bo jasno, da so komunistični mramorijanci iz bruto že bedne dekretno popačene mezde, naredili še bolj bedne neto mezde, ko so izključno iz dela prihodujočim, nabili 60+% davka. Skratka istih 90+% Slovencev je ves čas bilo in je še danes jebanih v glavo, pol procenta krokarskih klepto Slovencev, članov, bratov, simpatizerjev, maziljencev, nejmit protežirancev in VIP umrežencev Kompartije, pa je nagrabilo premoženje, je ves čas in ćarđ in še danes suspendira svobodo in demokracijo v Sloveniji. 

Tem ljudem se v pravilni Slovenšlini ne reče meneđerji, pač pa lopovi, roparji, prevaranti in fašisti! Vse v enem! Jasno, pizdeki moji sprenevedavi, strahopetni?!

Link

Ni komentarjev: