sreda, 27. oktober 2010

970447 - o neuspešni deratizaciji

[NavadniNimda]
Zelo jasno je povedal, da morajo takratni šefi organizacij združenega dela narediti tranzicijo tako, da ostanejo vsi dotični interesi v "naši" vplivni sferi, najlažje je to narediti prek lastniških vzvodov. To velja tudi za državotvorne inštitucije, kot so Policija, Vojska, sodstvo, in tako naprej. Kot vidimo, jim je malo več kot 20 let star plan v popolnosti uspel.

Če v neko okolje spustiš beštijo, oz. nesankcionirnao pustiš spričo devijacije nenormalno namnoženo beštijo, ki tam nima naravnega sovražnika, beštiji uspejo vsi načrti in to brez težav. Beštija prosperira in se namnoži do ravni , ki ogrozi ekosistem sam. 

Točno to se je nam zgodilo. Ker se nam je [lustracijaska] deratizacija zdela "preveč nedemokratično dejanje". Auuuuuuuu, kot bi poslej v naši deželici baš cvetela baš demokracija, hehe. Jaoooooo!

Če smo natančni kompartijski agtiprop je dal urediti tako, da se je vsem Slovencem to "zares zdelo nedemokratično", hehe. Grupa N571-H571 je 24 ur na dan grmela, da se to nea sme zgoditi, trojka rdečih modrecev je pa tudi uradno izročila oblast nazaj v roke beštije. Baš ćudim, jebote, hehe.

Imaginirajmo: "Spoštovami Slovenci, mi iz inštituta Maxa Plancka imamo izkušnje z deratizacijo v Hamburgu. Morate nemudoma izvesti selektivno deratizacijo v vseh večjih mestih, ki so ob večjih vodotokih. Če tega ne storite, se vam bo količina podganje mrgolazni tako naglo povečala, da ji več ne boste kos in vam bo ordinirala že po vaših domovih"

"Ma, mi ne bi, ker se nam to zdi nedemokratično do ubogih beštij, poleg tega mi menimo, da vaših nemških izkušenj ne kaže kar tako nekritično preslikavati tu k nam. Mi smo specifični, vete, gospod ekspert". 

A ja, specifični, da ste, aha, dobro, ajd adijo, pa lepo se imejte. Vidimo se ko vam bom prišel razložiti kako se ustavi epidemijo kolere. Da se ne bi bognedaj razširila še k nam v Nemčijo.

Link

Ni komentarjev: