petek, 20. maj 2011

1217051 - zakaj so nekateri t.i. ekonomisti podpisali poziv za podporo pokojninski "reformi"

Tale odgovor:

Ker so politično povezani z vlado

...je sicer blizu, ni pa povsem točen. Ker ne zajema vseh motivacij, ter zaradi tega lahko celo ne zaobjame glavni motiv nekaterih naštetih modelov, recimo onega obskurnega komunističnega talibana Miheljaka.

Odgovor, ki manjka je:

Ker so pripadniki, ali suporterji, ali simpatizarji komunistične politične opcije, ki izvaja rentarsko-zajedalske boljševiško-nasilno-uravnilovske politične doktrine in politprakse, ki so denarna podstat oz. materialni temelj komunajzerizma v Kranjcef.

Skratka, gre za prikrite in odkrite komunajzer lopove oz. oportuniste, ki tovrstne "reforme" podpirajo zato, ker se zavedajo, da je ta predlagana modifikacija, zgolj preživetju komunajzerizma namenjen poskus vzakonitve poglobljenega ropanja, ki je temelj in esenca kučanovskega fašističnega roparskega neosocializma, ki sloni na specifični lopovsko-diskriminatorni obliki pobiranja davkoparadavko v skupnoskledo od koder oni kradejo in prav gotovo ni poštena reforma s pošteno agendo, pravzaprav to sploh ni reforma, ampak boj za kontinuiteto zajedalstva in legalizacijo ropa izvajanega nad PAYGo v 20@45. 

Link

Ni komentarjev: