torek, 31. maj 2011

1228736 - Janševo davkovanje

[Maj]
Ne vem kje si živel leta 2004-2008, verjetno si se vrnil šele leta 2009 in zato misliš, da je ta banda tako zvišala davke.
Jih je pa že prejšnja janševa(vsaj sam plačujem vsaj 100% več kot sem prej), ta vlada mi doslej ni dvignila še nobenega davka (oz. je rtv davek so zvišali za evro na mesec).

Na Zahodu ljudje niso nikdar na svoji koži občutili komunajzerizma, zato na komunajzerizem tendirajo ne gledati enako kot na vsako drugo versko blaznost.

Jaz, pa vem, da je to verska blaznost, ki svoje vernike zaslepi huje in je tudi vobče daleč hujša od Opus Dei, zato ker je bok-ob-bok vsakemu drugemu talibanizmu oprtemu na državno represijo. Druži ju to, da sta to državni religiji, ki obe zlorabita državni represivni aparat za svoje zločinsko delovanje, kar recimo pri Opus Dei ne drži, ker je ta bolj subtilna manipulacija, ki sloni na nategu ena-na-ena organizacija-zavedeni verski blaznež, ki ves čas ohranja moment prostovoljnosti. 

Med afganistanskim nekdanjim državnim talibanizmom, ali iranskim sedanjim državnoreligijskim islamskim fundamentalizmom in slovenskim komunajzerizmom menim, da je najbolj gnusen, nevaren, ekstremističen in po verski blaznosti ekstremen ravno slovenski komunajzerizem. Ker je Slovenijo in svet nategnil, da ga ni ter, da je ta kamarilja zgolj temeljm preoblačenja in preimenovanja sekt, poslej kao nekšna "levonasredinska soc-demokracija". Kot da je to nekaj poštenega, hehe. A sneg ne pada, da bi pobelil brege, pač pa da zveri pustijo sledi. In naše zveri so rdeče sledi pustile. V obliki ultraške komunajzer uravnilovke in drugih komunajzer prvin boljševiškega ultraškega neosocializma.

Verniki te religije, zlasti oni, ki po inenziteti spadajo med verske blazneže, so tak kot vsi verniki tako močno zaslepljeni, da niti tega ne vidijo, da so ravno njihovi rdeči škofje ta naš komunistični davčni sistem oblikovali, vzakonili, na njem srdito insistirali, držali in nenehno zaostrovali 12 na 45 padlage in po kratkem intermecu z Janšo, ki je stopnjo dohodnine nekoliko omilil, spet nadaljevali zaostrovati in jačati davčni in paradavčni primež.

Janša je seveda uvedel tudi nekatere davke, ki so v našem davčnem absurdistanu bolj pošteno kot pri komunajzarih širili davčni zajem tudi na komunistične maziljence, zajemajoč iz več vrst dohodkov, medtem ko so komunajzari nenehno diskriminirali izključno cvet Slovenstva, ki so ga edinega obremenili s progresivo in stopnjo 50% oz. 70% margino.

Iz reakcij nekaterih ljudi vidim, da so Janševi levičarji namesto da odpravijo diskriminacijo prihodujočih iz dela, zgolj nekoliko bolj udarili po prstih komunistične tajkunske in špekulatorske pizdune, ki so neobdavčeno najprej podjetje kupili pod ceno (ukradli!), potem nekaj let grmadili dobiček prikrito skozi višanje vrednosti podjetja oz. prikazovanjem, da dobička ni, potem pa izvedli špekulativne "prodaje", menjalne pogodbe, prenose ipd. Neobdavčeno! Voila! Davki na njihove prihodke so postali de facto nula. Janša je to nekoliko omilil. A to mu smemo zameriti?

Vmes je menda oni njegov realpolitik oportunistični pizdek in davčni aparatčik Šircelj nasanjal tudi kakšen sporen davek, recimo tega, ki je zadel tebe. Če se v podrobnosti in preizkus upravičenosti tvoje užaljenosti ne spuščamo, vseeno velja zaključek - Janša je davke nižal, je skušal davčni zajem širiti, da se breme pošteno distribuira tako kot v normalnih državah in ne po komunistično, kjer se gredo diskriminiranje s ciljem nasilne uravnilovke izključne med prihodujočimi iz dela, rdeča kamarilja bi pa rada imela na svoje prihodke 0% davka, 99% pripadnikom aktivne populacije naroda, ki žalibog pač prihoduje iz dela, je pa nabila 70% davkoparadavkov. In ti si pač prihodoval tako, da si bil od komunistov maziljen. In te je bolel kurac, da je davek večini Slovencev 70%, tebi je bilo važno, da je tebi malo ali 0%.

Janša je davčno-paradavčno kriv samo to, da ni uvedel EDS, magari sprva drakonsko visokih 20%, ki se jih kasenje niža, z davčnim izvzetjem 18 tisoč EUR, ter, da ni prispevke omejil navzgor.

Takšnim verskim blaznežem, ki so toliko sebični, da zato, ker jih komunist na njihovo vrsto prihodka/dobička nerezonsko mazili z 0% davka, vse okoli njega pa ugonablja s 70%, zaradi česar so pripravljeni na pohlevnost in versko slepoto, da pohlevno ne vidijo kdo je drakonske davke uvedel, pa niti ni pomoči niti niso vredni pomoči.

Torej tile sedaj so zame manjši lopovi, kot uni prej.

Glej zgoraj, tele "sedanji" 70-letni praetorianci so ves lopovluk, diskriminiranje in reketarjenje izmislili in vzakonili. Ves sedanji državno-teroristični lopovluk je njihova ideologija in doktrina, ki jo srdito branijo.

Seveda bi pa z veseljem tudi jaz volil kaj novega svežega s pametnimi idejami a žal kaj takega ni na vidiku, zato bom spet s težkim srcem volil tiste, ki se mi zdijo še najmanjši lopovi.

Bog ti pomagaj, tvoje je kraljestvo nebeško.

P.s.: Levica bo zginila tisti hip ko bo zginil desničarski car janša saj smo dotlej ljudje prisiljeni voliti levico, če nočemo slučajno še kdaj videti Janše na oblasti.

Tvoja "levica", pravilno se ji pa reče komunajzer-fašisti sama od sebe ne bo nikdar izginila. Janša vas talibane verskoblazne karbarske lahko zelo verjetno tudi tako zajeba, da se iz politike umakne uživati življenje, potem boš ti videl kako tvoja "levica" "izginja" in "sestopa sez oblasti", buuuuuuhahaha. Ta lopovska đabalebaroška kamarilja se že 20@45 krčevito in srdito oklepa oblasti oz. instrumentov državne represije, ki je del klasičnega state capture, ki so ga že davno izvedli. Kot so se nekoč kacet pazniki v Hitlerjevih kacetih krčevito oklepali svojih šmajserjev. Kajti, njim je jasno, tisti trenutek, ko bi na dvorišče kaceta stopili brez šmajserjev bi jim zlorabljani-diskriminirani "gojenci zavoda Gulag Slovenistan" nemudoma jebali mater in odpravili njihov privilegiran rentarski položaj, predvsem pa odpravili lastni položaj diskriminirancev.

Link

Ni komentarjev: