torek, 19. julij 2011

1291345 - po svobodi nam strežejo z vseh strani

Klap.Klap.Klap.Klap. Aplavz na odprti sceni. Le tako naprej, Simona, pupika moja draga. :-)

PS
Zdaj vidiš, Simona, kako ta fašistoidna rentarska klepto-kamarilja dojema "levičarstvo", kateremu si ti hotela biti zavezana iz nekih drugih idealističnih razlogov in purističnih tolmačenj oz. asociranj.

Ja, libertarnost moti vse vrste anti-svobodajrev, recimo jim fašistov. Moti vse politične sile in ume, ki si domišljajo, da človeku lahko kratijo pravice in mu narekujejo življenje po lastnih dogmah, češ da je to zavoljo višjih ciljev.

Slovenija je postala cona somraka, v katerem vlada pojmovna in vrednostna zmeda, tisti trenutek, ko je prizadevanje za svobodo oz. zavezanost svobodi postala trn v peti komunistom kvazi-levičarjem, ki so v bistvu nič drugega kot čisti fašisti-boljševiki-komunisti v kombinaciji s trajnico, da je iskanje svobode in bežanje od sužnjevanja cerkvenim dogmam, trn v peti klerikom, ki bi najraje videli, da se bi človeku lahko vsililo sužnjevanje baš cerkeveni interni dogmi. 

Tako kot je komunajzerizem iz časa ww2, ugrabil in si prilastil ekskluzivo nad nečim tako velikim in neprilastljivim kot je svoboda, češ oni so se v ww2 [ne čisto od začetka in ne vedno, hehe] borili proti fašistom, zato so lahko v svoji politpraksi mirno sami fašisti, ker njihov amulet iz ww2 jih večno ščiti od stigme fašistoidnosti, tako je tudi cerkvena klero-hierarhija ugrabila Jezusov nauk in si ga ekskluzivistično prilašča ne kot cerkev-skupnost vernikov, pač pa kot The Organizacija oz. The Hierarhija klerikov samih, čeprav njihovo hlastanje za zlatom in kešom (mi imamo prav poseben primer v našin zvonih 1 in 2, hehe) nima blage veze, oz. je neposredno v nasprotju z Jezusovim naukom.

A te dileme in zagate so stare kot človeštvo samo in še starejše. Stare so kot Vesolje samo. Od njih je starejši zgolj Bog. Pa jih on eto brez težav prepozna in pozna. Takorekoč, te zagate se človeštvu lastne, le v Sloveniji je bilo možno da so si številni prigrabili status nedotkaljivih svetih krav, povsod drugje so ob tovrstni politpraksi avreole svetosti popadale in se v prah sesule. 

A nikoli ni pozno za vrnitev k resnici in svobodi, ki nam jo je Bog daroval. "Come to the Jesus" Slovenijo neizogibno čaka!

Spoznati je treba zgolj, da je naša t.i. "levica" s podmiznim klepto-rentarskim orgijanjem, zgolj fašistična klepto-oblastna klika, cerkveni kler s svojim zlatom in bankami i borznim delovnajem, pa zgolj vtelešena blasfemija. Oboji skupaj pa nič drugega kot antikrist, oz. satanovo seme.

Vem, na obeh straneh so verniki, ki jim je ta korak težek, čutijo celo, da se jim tako poruši njihov svet, a tako je, žal mi je za njih in izdajo, ki so jim jo njihovi človeški maliki uprizorili. Jezus se ni brez veze razjezil na ruljo v hramu očeta svojega, Jezus ni brez veze bil trn v peti z zlatom okranclanim klerikom Izraela. In rimskim praetoriancem tudi. Tako z Jezusom oz. svobodo pač je. Od pamtiveka! Fašistom je svoboda trn v oko in ne le trn v peti. Od pamtiveka. In ja pizdeki, fašisti so tudi [med nami] od pamtiveka!

Link

Ni komentarjev: