petek, 23. december 2011

1504176 - zanimivo vzporejanje ZVCP in volitev

[picikato]
Tudi zakon o volitvah je zakon absolutne prisile. Na voliščih bi se zato morali obvezno pripeti z varnostnim pasom in napihati alkoholni test, da ne bi z neracionalnim kracanjem po volilnih lističih ogrožali potencialno ne samo sebe ampak tudi druge. Kazen je namreč za vse predolga, najmanj 4 leta.

V zvezi z uporabo avtomobilov v javnem prometu mora človek pod prisilo skupnosti, točneje države, ki s tem zagotavlja eno od civilizacijskih norm modernega skupnega življenja, preko zavarovanja znanega pod kodo "AO" ([Zavarovanje] Avtomobilske Odgovornosti), zavarovati avtomobile drugih in druge ter bogamy na nek način tudi sebe od sebe. Vsi kriti - vsi brezbrižni. Uan fakin big hepi famili, sort of spiking.

Pa eto, sledom te civilizacijske prvine sodobne mobilne družbe, ko v javnem prometu nek pizdek ravna neodgovorno, malomarno, maliciozno, zgolj nepazljivo ali preprosto butalsko, pa povzroči škodo na drugih avtomobilih in ali voznikih, mora "dati kuponček" in njegova zavarovalnica povrne škodo, ki jo je onim drugim povzročil. Simple bre, ko šiptarski pasulj y srbski burek in vice versa. hehe.

Enako bi, vsaj v Sloveniji, če ne v celem Svetu, nemudoma moralo biti uvedeno v zvezi z uporabno izredno nevarnega bojnega vozila - volivne pravice državljana. Po analogiji z zavarovanjem vozil, bi moralo biti uvedeno tak zavarovanje volivne odgovornosti (VO) do drugih kot tudi kasko zavarovanje volivcev.

Potom tega mehanizma bi normalni, odgovorno ravnajoči in trezno razmišljajoči nemaloiciozni in nemalomarni ter nesebični državljani bili upravičeni do povrnitve škode, ko neodgovorni, malomarni, maliciozni, zgolj nepazljivi, butalski in ali sebični državljani, nečastno in nerezonsko, pritlehno kalkulantsko-oportunistično izvolijo najprej eno Murglbabino ćungalungo, pa ko ta po treh letih državo povsem sjeba, pa jo Murglbaba za kazen prežvečeno brutalno izpljune v kloako, taisti pijani in ali kako drugače matasti "vozniki volivne pravice", povzročijo nov unfall z izbiro nove Murglbabine ćungalunge, nje? To bi bilo "VO" zavarovanje.

Kasko bi pa imel opcije kot so:

-"zavarovanje od abstinentof", ki je zlbstferštendlih, pa ga ena bi razlagal, če se strinjate;

-"zavarovanje od puckizma", ko recimo voliš neko stranko s konkretnim programom, potem te pa pizdeki spuckajo, puckojimmaterino ogabno (spuckati [glagol] = sjebati volivce potom nečastne izdaje, ko se sluzasti politićarski pizdek proda za recimo 100 taužent dojčmark)

-"zavarovanje od sanaderizma" (sanaderirati [glagol] = izbereš politika, ki te potem okrade na način Sanader, česar je v Sloveniji taužentkrat več not v Sanaderjevi domovini. Slovenski izraz za "sanaderirati" in izvedenko "sanaderizem", je, karakterju naše družbe primerno pač kolektivistični, ker, žalibog, imamo več takšnih lopovov formata Sanader, tako glagol "sanaderirati" v Slovenščino pravilno prevedemo z glagolom "kompartijati"), v zvezi s tem obstaja tudi merilna enota "1 Sanader", kar je v Sloveniji enako natančno "1 mikrokompartija", oz. Ena SloKompartija = 1000 CroSanaderjev. Če bi recimo prišlo do dogovornega preseljevanja klepto-harlekinov, da se recimo lopovi bolje počutijo ker ne kradejo svoje ljudi, hehe, bi na vsakega SloKompartijca moralo k nam iz Hrvaške priti 1000 CroSanaderjev, da bi obe družbi ostali v balansu. And balans is everything my friends, kanede, bi rekli Eskimi;

-Večletno dolgotrajno zavarovanje od posebej hude oblike klepto motnje murglbabizma (murglbabirati[glagol] = ko se klepto kartelna nazi-socialistična kobajagi nazi-interesna mafija sestaja v recimo Zemonu na orgiji delitve plena, kjer jim predstavnik države, ki je hkrati eden od falangistov-kardinalov komunistične cerkve KURAC, prelatura OPUS KURACIUS, da inštrukcije kako kobajagi legalno okrasti volivce-državljane-davkokontributorje preko drakonsko večkrat previsokih cen javnih del temeljene na nazi-socialističnei samopodeljeni prvici prvojeba po načelu "kurac slovenskega kleptomana frit slovenskega davkokontributorja brez vazeljin". Potem pa Ivek Čistokisični v kamere pove, da tisto ni bila njegova ideja pač pa "ideja države");

- zavarovanje od enelbeizma (enelbeirati= glagol, ki označuje posebne vrste [slabo] prikritega ropanja volivcev-državljanov tako, da se jim letno pobere cca 500 milijonov preveč zaseženih davkov in reketov, ki se jih potem preko enelbe kolhozov preseli v žepe zemonskih in podobnih od kompartije maziljenih kleptokartelov, ki polnijo črne fonde vesoljne cerkve KURAC); ipd...

PS
Da ne pozabim. Skrajni čas je, da se uvede tudi izpit za šoferja volivne pravice. Ne pa da nam vse sorte šušmarjev in celo tega šofiranja povsem nezmožne sirote vozijo to nevarno vozilo v javnem prometu.
Kobajagi, za vato in celo motocikel in bicikel rabiš izpit, za volivno pravico pa ne. To pa kobajagi sme šofirati vsaka ofca, retardo in butalec.
Alpa vsaj, da bi opravili teoretični del izpita, da poznajo osnovne znake in pravila, jebentiboga, ne pa da mi vsi skoz rinejo v rdeče. Pa tečaj prve pomoči, hehe.

Link

Ni komentarjev: