torek, 27. december 2011

1508186 - kamarilja nam mora celo dan samostojnosti priskutiti s špetirmaherjem

Ne pada sneg, da bi pobelil breg, pač pa pada sneg, da [komunistične in prokomunistične agitprop] beštije pustijo sled.

Vprašanje ni koliko sprenevedanja, gnusnih neresnic, konstruktov in gebelsizmov je sposoben komunistični nategunski gnoj, temveč je vprašanje kateri poklicno-levosučni novinarski papak mu je dal prostor v dnevniku nacionalke, zakaj ravno pred vremenom in zakaj ravno takšna vprašanja. Bogve za koga se to druka? Vsa vprašanja so seveda zgolj retorična.

Ravno tako je indikativno, da je nek novinarski dežurni pajac to agitpropagando komunistične beštije pohlevno, ali iz bogve kakšnih vzgibov nekomentirano in neopremljeno z resnico, ki naredi offset tej gebelsovski toksični brozgi, spravil tu na Finance. Kobajagi nam živeti ni, če nam Murglbaba-Sauron tu ne smeti s svojo sluzasto gebelsovsko agitpropagando. Ali koga od žurnalistov na Financah sploh zanima resnica oz. iritirajo laži in polresnice? Čisto retorično fprašam, dedi moji in pupike moje zlate. Shame on you! Na dan osamosvojitve dopuščate takšno skrunjenje faktov!

Komunistična beštija, ki je leta 1991 bila do zadnjega proti osamosvojitvi, ko rečem "do zadnjega" mislim do tistega večera v juniju 1991, ko je Slovencem arogantno napovedala, da smemo slovenski lipeti sanjati samo še tisto noč, jutri zutraj nas bodo njegovi kumunajzer-teroristični jeleajefski in udbovski kameradi pacificirali, nekatere pa kar med akcijo likvidirali. On bo pa rekel, da je itak do zadnjega bil proti, saj je še zvečer naciji sporočil "sanjajte svinje še to noč svojo osamosvojiteljsko koruzo". In se bi tovarišu Slobi tak globoko naklonil, da bi Šešlja dal za gubevnatova, Murglbabo pa za Šešljovo desno roko. S katero Šešelj sicer dela tiste zadeve, junouvotajmiin.

Takšna zatohla in sprijena beštija se upa danes arogantno prodajati gebelsizem, češ ene tam stranke so takrat bile proti osamosvojitvi, ma on je interveniral, pa narodu omogočil plebiscit, da narod tistim strankam pokaže kakšna je narodova volja.

Jebotealah, ne morem verjeti svojim očem in ušesom. In novinarčki to gnusno laž in celemu svetu poznano neresnico mirno in neprizadeto natisnejo brez komentarja whatsoever. Ja, bravo pizdeki! Kaj še nam boste postregli? Da je Jožef Školjč, slavni komandant Blitzkriegovič Žukov Bojevnikovič osebno vodil vse glavne bitke proti JLA, pri čemer sta mu Janša in Krkovič nagajala in ga na vse načine skušala onemogočiti. Auuuu!

Potem nam Murglbaba Sauron Gebelsovič uprizori še harlekinsko rokohitrsko točka, v kateri Spomenko Orleanko, komunistično krtovo mamko, ki je od znotraj sabotirala Demos in skupaj z drugimi komunističnimi krti oblast izročila tudi uradno nazaj v roke Kompartije od koder se niti za trenutek itak ni premaknila, torej to in takšno osebo poimenuje za zaslužno za narod. Ustavila tovarišica Spoma "desničarske" osamosvojitelje, da Kompartiji ne bi odvzeli primata na "zasluge" za osamosvojitev.

In kot da to vse ne bi bilo dovolj, nam ta gebelsovska spaka naroča, da je garjavih 2,3% razlike s katero je Jankovićeva obskurana lista kobilic selivk, bila pred SDS in njegovih skupnih 314.273 volivcev vs. 807.300 vseh ostalih strank, pri skupnem številu 1.709.692 volivcev, kobajagi tako prepričljiva zmaga, zaradi katere se onih 807 taužent volivcev sme dati v nič, ker so manj vredni od Jankovićevih garjavih 314 taužent.

Kao eto onih 807 tisoč in onih 600k, ki so abstinirali, skupno torej 1,4 miljona, pa ja morajo doumeti in sprejeti, da so glasovi onih kučanovskih 300 taužent vredni toliko, da izražajo "voljo vseh velivcev". Yeah right! Sanja komunistična nemarna nategunska svinja kukuruz. E pa tovariš Murglbaba, neće moći ove noći. Ker je 807 taužent matematično v večini dežel tega sveta y bogamy tu v nas takisto, več kot dvakrat več kot 300 taužent in ker je 1,4 meljona skoraj 5 krat več kot tvojih 300 taužent.

Zataknilo se ti je, sirota špetirmaherska, in upam, da se boš tokrat zadušil z lastnim špetirmaherskim drekom v grlu. Zaslužiš si, da se v lastnem špetirmaherskem govnu zadušiš in končno politično crkneš, med drugim tudi zato, ker si arogantno in brutalno izpljunil svojega dovčerajšnjega pulena Pahorja. In si ga, med drugim, brutalno užalil. Ne le njega, tudi celo njegovo stranko. Ki si jo grobo razmontiral, jo hotel kot kos mastne slanine pretopiti in iz nje narediti novo Zokijevo žajfo, pa so ti zdaj TvojiSvoji™ običajno ubogljivi falangisti malo pokazali sredinca. Pa se eto ipak za 100% ne ve, ali ti bodo ali ne počepnili, da jih Don BlentoVentipercento™ nabriše frit, brez vazeljin. Notranji mafijski kompartijski frakcijski boji. New moment, maestro špetirmaherski, hehe.

Za takšno retoriko bi komunistični kepec in njegova zatohla sprijena falanga morali imeti za sabo 1,4 milijona vs. 300k, ne pa, da pri ravno obratnem razmerju sere ostalim strankam, češ "People should know when they are conquered".

Če se po nekem puntarskem čudežu oblikuje recimo koalicija SDS, SLS, NSi, DLGV, DESUS, povrhu pa SD v takih razmerah logično in še lažje ne gre v koalicijo z Jankovićem, se bo kepec moral ponovno učiti osnove matematičnega seštevanja enostavnih števil. Da bo doumel, da je 590 taužent skoraj dvakrat več kot njegovih garjavih 317. No takrat bomo videli kdo je"zmagal" in kdo je "veliki v porazu" oz. "bednik v porazu", hehe in kdo mora dojeti, da država ni njegova. Navkljub temu, da jo je njegova kompartija ugrabila davnega leta 1945.

In ader wordz, sikter mone iz falange F571-H572, ki se gredo to bolano igro s pripuščanjem komunističnega diktatorja v medije, da brez njihove intervence razpečava očitne toksične agitprop laži in manipulira z gebelsizmi.

Jebite se prokumunajzer žurnalisti rdečetalibanski đihadistično-komunistično-intifadni, lahko si anuse do krvi zgrizete, pa vam iz garjavih komunističnih 300 taužent glasov neke obskrne liste, ne bo uspelo sfabricirati "prepričljivo zmago" in "trdno stabilno koalicijo". Za to potrebujete, mnogo več, kot na primer, za začetek, nedinaroidnega, pismenega po možnosti, premijerskega kandidata, katerega vokabular poleg besede Nje™ in sintagme "ZeloPreprostoNje™" vsebuje še kakšno besedo.

Vaš čas se očitno navkljub moči Murglorja in Sauronovskih podmiznih demonov, ipak izteka. To je bil poslednji konstrukt, ki ste ga skupaj z Murglbabo Sauronom uprizorili. Razen, če nimate na zalogi dovolj spomenkastih krtov, da jih aktivirate puckojimmaterino™. Kar še malo delajte opičje prevrate po sceni, potem pa pride na spored ona eskimska domoljubna homoseksualna "Adijo Mare". 20 let prepozno, ma ipak pride! Bye, Bye suckers! Vidimo se na smetišču zgodovine!

Link

Ni komentarjev: