sreda, 28. december 2011

1510316 - opozorilo Hrvatom, naj se po volilnem preobratu ne zgledujejo preveč po nas

Hrvati iz klase "optimist" so zajadrali nazaj v mlakužo rentarskega oportunizma oz. pričakovanj, da jim bo levakarska vlada v obubožane žepe položila, kar bo naropala oz. nareketirala pri onih, ki so še vedno raje na odprtem morju in so v klasah "izzivalec" in "lovec" in "svobodnjak", "garajoči pesimist", hehe, in podobno.

Ko v mlakuži mrtvorokavnih lagun rentarstva, polni strupenih rdečih alg in bakterij, spoznajo, da leva vlada zdravljenih komunistov nikdar v zgodovini človeštva ni bila sposobna zares ustvariti dodano vrednost, temveč ravno nasprotno, je zgolj zaribala v blatu sramotnega rentarstva, bo večina Hrvatov, ki so danes v paniki in iz besa do kradeze lopovov, spizdili v đabalebaroško klaso "optimist", panično bežalo nazaj na odprto morje v klaso jadrnic "bilo kaj samo levakarskega 'optimizma' ne".

Kako umni so Hrvati iz klase "optimist" vidimo najbolje iz tega, da verjamejo v pravljice tipa: "Slovenija je imela pošteno prihvatizacijo", "Slovenija je svobodna družba prenovljenih komunistov, mi Hrvati smo pa zaribali pod kriptokomunisti neoliberalci iz HDZ", "Slovenska trava je zares bolj zelena od hrvaške", "V Sloveniji so javni razpisi pošteni" in tudi vobče v Sloveniji vidijo nekšen vzor. Uboge umske sirote. Bog jim naj bo v pomoči.

Najbolj proslovensko opranoglavi in utopistični in naivno-patetitčni so modeli tipa onega Denisa Latina, ki mu je Slovenija ikona zato, ker imamo na vrhu države homoseksualce, biseksualce, dvocefke, trocefke, dvomotorce trommotorce, ipd. in ker smo toliko civilizirani, da, hvala nebesom, nismo total zaribali v diskriminiaciji ljudi na temelju seksualne orientacije in navad in fetišev in to pa to, pa za razliko od hrvaških dinaroidov, ki so pogosto kar prikrite agresivne dovcefke, hehe, ne pretepamo onih ekshibicionističnih kreatur na "paradi ponosa".

Da smo pa total rdečetalibanski aparthaid, ki diskriminira milijon ljudi, ki živijo od dela in še en milijon, ki je v pokoju po delu, ali pa vzdrževan odvisen član družine omenjenih, in po številnih drugih kriterijih, recimo kriteriju kdo edini v Evropi časti in ščiti komunistične klavce in odlikuje udbo-fašiste in ulice poimenuje po komunistično-fašističnih diktatorjih, pa Denisek Toplovodovič Latin seveda nima pojma. Njemu je važno, da Slovenci ne pretepamo one, ki si radi v anus turijo kurce in dildote. Kot da je to kakšna človekova krucialna potreba tipa jesti in piti, imeti obleko in streho nad glavo. hehe.

Link

Ni komentarjev: