petek, 21. september 2012

1822259 - prerekviziti, da država krene na pot ozdravitve

To, da je država požrešna ravno na prihodke iz dela je iz Lune vidno s prostimi okami.
To, da to ni nekakšna slučajna devijacija, temveč ideološki temelj komunistične doktrine ekspropriacije in nasilne uravnave ljudi v enaki bedi, pa ni več tako jasno vsakomur, zlasti tujci se do te žalostne resnice težko dokopljejo.

In ravno to je vzrok in razlog zakaj Slovenija ne bo krenila na pot ozdravitve vse dokler ne eliminira komunistično reketarsko-ekspropriativno zlo iz sistema. A prvi predpogoj za to je, da slovenski volivec preneha na volitvah voliti komunistično zlo oz se preneha utapljati v sladkostih zlobe naperjene proti denarnici "relativno bolje plačanih bogatih prešičef med delofci".

Pa etatizmu takisto se mora Slovenec odpovedati, kar bo bistveno lažje, ko komunistov ž njihovo doktrino "čimveč državnega in skupnosklednega" ne bo več blizu vzvodov odločanja in oblasti.

No ja, gre za eliminacijo nacisocializma, kjer ni problem samo komunistični del te skovanke, temveč tudi naci del, kakor tudi splošno drukanje politićarskih gnjid Slovenije za čimveč možnosti, da bi oni odločali o velikih penezih. Zato poleg nadrkanih nacietatistov in klasičnih nacietatoskupnoskledarjev, škodo delajo vsi politiki, ki politiko dojemajo kot čimveč državnih podjetij, kjer mračijo in oblačijo oni.

Link

Ni komentarjev: