sreda, 6. marec 2013

2035950 - črtica o ropanju

Lahko smo zdaj jezni, lahko si želimo, da bi vse, ki so nas zadolžili, strpali v zapor (nekateri, ne vsi, tja tudi sodijo). Lahko si tudi želimo, da bi mi drugi potem živeli naprej tako, kot smo nekoč - vendar to žal ni mogoče. Ne samo zato, ker so 'lopovi vse pokradli', ampak ker smo si tudi sami po drobtinicah vnaprej jemali od tistega, kar smo - zmotno - mislili, da bomo zaslužili v prihodnosti. Pravzaprav nismo si jemali - dajali so nam, da smo bili tiho, in mislili smo, da nam pripada.

Sikter!

Meni niso nič dajali in jaz si nisem nič jemal. So pa meni jemali! Brutalno in drakonsko preveč! In to in predvsem to je problem! To in predvsem to je problem, te satanske, z zakoni po lopovsko ustrojene družbe, ravno zaradi tega kaznovane od Boga s posebej močno recesijo, ki po mojem ne bo nikoli izginila, če bodo na oblasti komunistične spake, ki perpetuirajo enako okolje, ki je to krizo oz devastacijo Slovenije povzročila!

Problem te družbe je, da so ustvarjalcem jemali drakonsko in brutalno preveč, to so tlačili v državno blagajno, od tam so pa jemali vedno eni in isti. Neupravičeno in neutemeljeno kakopak! Ko jim pa ni bilo dovolj iz naslova te vrste plena, so nam šli brutalno zadolžiti ne samo nas, temveč povrhu še bodoče rodove, da bodo ja že rojeni v sužnje. 

Vso to silo so narodu storili komunajzer politiki in njihovi pajdaši raznorazni komunistični zemonski kartelni klani in plačani volivci kompartije na sinekurah. To in predvsem to je problem te družbe!

Če večini aktivnega prebivlastva ne bi jemali in vzeli oz zasegli drakonsko in brutalno preveč, bi sicer zdaj spričo devastirane Slovenije bili zaskrbljeni, ma se bi nam ipak precej tudi jebalo, da so komunistični lopovski pizdeki zaradi svoje nebrzdane sle po plenjenju in fokusa na delitev plena v škodo ustvarjanja, ugonobili gospodarstvo in državo. Ljudje ne bi bili masovno izropani in bi imeli vsaj nekakšno rezervo, da se pretolčejo skozi krizo ali do Ufiladelfije.

Ta družba ne bo videla ne rešitve ne prosperitete, dokler stran od oblasti, vpliva in moči ne bodo pregnane komunistične plenilske tolpe, ki s pomočjo ugrabljene države ekspropriativno plenijo po žepih 99% aktivnega prebivalstva od tam pa delijo plen med NjihoveSvoje™. Dokler ne bomo vseh njihovih lopovskih zakonov zbrisali in spisali nove za fer družbeni dogovor, brez plenjenja dohodka/premoženja enih v korist drugih, mi prosperitete ne bomo vidlei, ravno nasprotno tonili bomo proti stanju Albanija 1980 oz Severna Koreja 2013.

Link

Ni komentarjev: