sobota, 16. marec 2013

2049766 - dokaj verjetna napoved dogodkov do konca leta

[Karla1]
Ne se jokcat. Sodelovali ste pri sesuvanju vlade in s tem tudi pri sesuvanju projektov, katerih nosilci ste bili in ki so kazali vsaj brlečo luč na koncu dolgega tunela. In z vztrajanjem v stranki boste soodgovorni tudi za vse naslednje izprijene poteze Previranta.

Ne kupim teze, da vam je šlo za visoke moralne standarde. Inteligentni človek, kot ste vi, z že pridobljenimi izkušnjami v politiki, bi pa pri sesuvanju vlade ja moral pomisliti tudi na to, da gre mogoče le za cilj, ki ga je primitivno in na kratko izrekla rdeča upokojenka (ki je, med drugim, tudi rotila Jankovića, naj vendar reši Slovenijo in, med drugim, prejema izjemno pokojnino): GLAVNO JE, DA SMO GA PELJALI SCAT. Se razume koga. Ko jebe davkoplačevalce in Slovenijo. GLAVNO DA SMO GA PELJALI SCAT (in da nam ostanejo privilegiji!)

Vi ste pri tem sodelovali.

Tako je Karla Prva. To si lepo detektovala. Evo *****.

S tem, da je treba, navkljub očitku greha usegliharjenja, ki mi od enih ne gine, opalit jezno, eno huronsko ostro šamarčino tudi pizdekom iz SDS, katerim zgodovina prav tako ne bo prizanašala. Ker so se pizdeki pridružili komunistični tolpi in nedavno vzakonili še bolj antinarodne suženjske in reketarske zakone, ki še bolj utrjujejo bestialno komunistično matriko nasilne uravnave folka v enaki totalni bedi.

Glede na to, da se situacija, oz ta naš teater absurda v Sloveniji bliža tistemu, čemur se reče zdrs vozila na ledeni strmini, ko se države in ljudi ne bo več dalo s šofiranjem držati na špuri civilizirnega obnašanja in nenasilja, saj volanv omahljivih rokah tako že zelo sluzastih vladarjev itak ne bo prijemal, in glede na dejstvo, da smo že davno, davno, bili čez točko, ki se ji v Eskimščini reče "point of no return", sem jaz, kakor vsi shamani tega sveta, nedavno uprizoril svoj shamanski obred in šel pogledati malo v bodočnost kaj nas čaka, ali so kje kakšni fazani in zajci ter podobna drobnica vsaj na vidiku, da ne bomo lačni, če že srnjadi in bizonof v naših loviščih nea je več, da o mamutih niti ne govorimo.

Evo kaj sem videl:

Enkrat spomladi 2013 (na drevsih sem videl brstenje, na goszdnih tratah sem videl marjetice, ptički so peli, sonček je oblival mojo deželo, kmečke ženice so sklenjene na poljih pridno obdelovale zemljo in to).

Videl sem kako Kompartija™ orgija in iz vseh njenih agitprop trobil grmi, da je Alenčica super, da Zoki je stvar Lublančanov, nje™, da zdaj, ko Janša ni več precednik vlade, ni nobenega razloga, da bi toti wanabe-protestniki rušili use politike, tmeveč naj še narej rušijo opozicijo, saj janša pe vendo ni odstopil kot šef stranke in kot mož doma in to. 

Agitprop je rjovel, da bi kazalo zahtevati, da naj Janša nemudoma odstopi tudi kot predsednik SDS, al se pa usaj zamrzne™, de™, saj "novinarjem" ni jasno zakaj je Zoki to moral storiti Janša pa ne. Fakat to nea ej pravično, nje™.

"Potem se pa naj tudi gospod Janković odmrzne, konec koncev je to želja večine Slovencev, saj so mu na volitvah izrazili svoje zaupanje UsiSlovenci™ in to pa to..." je v oddaji pri tovarišu Marcelu, zagrmela novinarska živa legenda Mojca Pašek Šetinc, vsi pristotni so ji pa prikimavali, češ, da itak zdaj nima smisla, da gospod Zoran Janković ostane zamrznjen, če pa je KPK od njega prejela nove dokumente, bojda nekšne izjave prič pod zaprisego "majke mi sudija", pa objavila popravljeno poročilo, ki se poslej glasi, da v njegovem primeru tveganja korupcije več ni, mislem sploh, de™, dočim Janša komisijo še vedno blati v javnosti. Kar samo po sebi pove vse, de™. Kot vodilo za svoje novo poročilo je KPK vzela dejstvo, da je sodišče sprejelo ovadbo ki so jo eni vložili proti Janši, za prot Zokiju pa nea so sploh našli totih elementof za ovadbo. Klar?

Skladno s tem baražnim ognjem agitpropa Kompartije™, pardon Levice™, sem videl nekšne nove vrste reakcije v vrstah totih wanabe-protestnikov, ki jih bom v nadaljnem tekstu imenoval Glumači™:

-Še v mesecu marcu se zberejo Glumači™ in rajajo, rajajo, ter neki malo medlo serejo, prevladovalo je pa totme mojem shamanskem videnju rjovenje tipa: "Janšo smo dostranili, gremo dalje!"

-V mesecu aprilu se na zborovanju zberejo nekšni papki, ki so svoje ulicotacanje okranclali s parolo "intelektualci Slovenije za svobodno in demokratično Slovenijo", v nadaljnem tekstu jih bom imenoval Lindice™, ker sem v svojem shamanskem videnju videl, da gre za umske sirote obolele za Linda sindromom, za nekšne inetlektualne pocestnice, ki so se v stoje ziljonkrat dale dol s komunistično doktrino y bogamy y prakso, de™, in celo s komunističnimi guzonjami oz žnjihovimi bullmastifi, potem pa pozabile, da so pocestnice in eto insistirajo, da se jim ima reči "ugledni državljan", "intelektualec", "svobodarsko nastrojen razumnik" in podobno. Skratka, tipični Linda sindrom, ko je oseba [intelektualna] kurbetina par excellence, insistira pa, da se jo tretira, kot ugledno družbeno avantgardo nedolžno kot Ivana Orleanka. Sam sicer ne razumem kako je lahko prostituiranje avantgardno dejanje oz drža, a to ni važno, važno je, da vam čimbolj avtentično prenesem svoja shamanska videnja, ki sem jih doživel, ko sem prevzel duha slovenskeag orla in letel nad Slovenijo Mojo Deželo na sončni strani alp y to.

-Ob robu aprilskega ulicotacanja Lindic™ omogoči Falanga N571-H572 neznansko velike količine prisotnosti sluzastih ksihtov Lindic™ na ekranih in front pejđih komunističnih trobil. Tovariši komunistični zombiji a la Keber, Gaber, Rop; Pirjevec, Spomenčica-orleančica in podobne komunistične spake, se pričnejo čedalje bolj valjati po medijih in gagati, da "ima narod prav", da je treba zahtevati, da se denar iz davčnih oaz oz zatočišč vrne narodu, pa da "spet zaživimo blagostanje in ZgodboOuspehu™, de™. 

V shamanskem videnju sem ksihte naštetih nizkovejevnih rdečeritih opic videl tolikokrat, da sem se od groze skoraj prezgodaj in prisilno zbudil vun iz globokega shamanskega transa, doseženega z uživanjem hlapov kombinacije balkanske bunike in nekšnih mezoameriških travic, kar je, mislim naglo prebujanej in streznitef, to vemo vsi, lahko nevarno za erekcijo in to, de™. 

Najbolj morasto je bilo, ko je v neki oddaji pri "veček domaćih pri Slaku", tovariš Rop rekel: "Tej mandatarki je treba dati, ne le običajnih 100 dni, temveč tudi celotno triletno obdobje do novih volitev in če je treba naslednje volitve tudi za nedoločen čas odložiti, in pri tem je nerelevantno ali bom jaz po novih volitvah, ali kar vmes, sprejel mandatarstvo za predsednika vlade ali ne". Junouvotajmiin? De™?

- Prvomajski so "prazniki" leta 2013, moj shamanski duh plove v času naprej v bodočnost nad Slovenijo, ...kresovi... Glumači™ pridejo na Rožnik, Zoki na Rožniku Glumačem™ in usem uLublančanom oblub 300 novih projektov mahajoč z nekšnim spiskom napisanim na papirnat robček z logotipom prehrambene verige MomoGroup™ s.p., češ, da mu je vlada oblubla srecva. 

Iz zvočnikov odmeva: "Sej praum, de™, Zoran Jankovć se ne obremenjuje, nje™, zelo preprosto, de™, naj pridejo, jaz še zmerm praum, de™, ...imam izjave prič, de™, sej praum, de™, naj pridjo organi, de™, naj preiščjo, de™...jaz se ne bom orbemenjevau, de™, Zoran Jankovć se ne bo, de™, Zoran Jankovć vam lahko samo oblub, da bomo zgradili in lepšo in starejšo Lublano, de™, ima da bo bolš od Dubrovnika in Dunaja skupaj, de™, Dubrovnik nima metro, de™, mi bomo zgradil metro, ki bo dalš in globlje pod zemljo od dunajskega, de™, ima da ga gradimo na 300 metrov globine, de™, linije bodo v obliki zvezde, de™, partizanske zvezde, de™, plus ena krožna točno po Ob žic, po poteh osvobojene Lublane, de™, tradicja, de™, naša tradicja, de™, ...de™, ...glavna linija pa bo Tacen - Murgle - Golouc, de™, pa posebna priklučna linija, de™, Ješca - Center - Murgle -Golouc, de™, in tako bomo risali krake in meso zvezde, de™, rdeča petokraka, de™, od zadnje postaje dalje prot mejah države na severu, jugu, zahodu, vzhodu, de™, in useh drugih straneh sveta, de™, pa šnelban, de™, šnelcug bomo mel, de™ y to, de™. Metro bomo poimenoval začasno preprsoto "Pozitivni metro", de™, logotip bo pa samo plus, de™, rdeč plus, de™, potem pa po kakšnem zaslužnem precedniku države, de™, ko bo čas za to, de™, pa logotip zamenjamo v zevzdo, de™, in bo laufau samo na pozitivni eletrični tok, de™, negativno fazo izmeničnega toka naš metro sploh ne bo uporablu, de™, jo bomo odrezal, de™, da se ne uporabla, de™, zdaj ko ni Janše, de™, negativnega ne bo več, de™.

- Glumači™ in Lindice™ na majskih rajanjih novinarjem falange N571-H572 na skupni presici predajo "Manifest prebujenih", bojda kobajagi nekšen dokument "civilne družbe", "da so zadovoljni z zagotovili vlade Alenke Tekstilke, da bo vlada preganjala prebivalce davčnih oaz slovenskega rodu" in z zagotovili vlade, da "bo vlada spoštovala narod". Nje™? De™?

- Sredi maja se na kongresnem trgu spet zberejo Janša in njegovi, zmolijo očenaš, recitirajo slovenske pesmi, pojejo hite ansamlba Lojzeta Slaka, Golico in to. Falanga N571-H572™ nesramno podcenjevalno poroča, da jih je za kakih 130 ljudi, takorekč en večji pevski zbor.

Ekspert v TV studijo za analolizo zračnih posnetkov iz helikopterja, znani in legendarni politanalolitik tovariš Drmarkeš™ pa na prst oceni, da je protestnikov iz vrst SDS tam okrog 1% članstva SDS, kar je dokaz, da v vrstah SlovenskeEkstremneDesnice™ prihaja do razkola in da je vprašanje, če se jim bo na naslednjih volitvah sploh uspelo zavithteti v parlament, ter, da je za njih imperativ, da se odrečejo Janši, zdaj in tu. 

No potem, ko bodo, je obljubil, bodo DrMarkeš™ in DrMiheljak™, skupaj s DrPirjefcom™ v studiju analolizirali, al kak se reče, de™, ali tu gre, kot Janša podtikajoče arogantno očita, za komunistično enoumje™, če bo v naslednjem parlamentu v sestavi in ziven samo še SlovenskaLevica™. 

Tovariš DrMArkeš™ je v kratkem ekspozeju že na zalogo ugotovil, da sicer ni komunistično enomuje, saj, da zdaj, ko Janša ni na vladi, komunistov ni več na oblasti, ma Janša po svoje ima prav, da bi to bilo absolutno škodljivo, da bi bila v pralamentu samo ŽlahtnaLevica™ iz PS, SD in OpusDesus™, zato mora obvezno v parlament pridet tudi levosredinska™ Zares, centralnosredinskobojdaliberalna™ LDS in desnosredinska SLS, skratka vse frakcije, reciklati in derivati ZKS & OZS, ker je treba obdobje Janševega "militantnega desnega komunizma", zaključiti enkrat za vselej, da bo v tej deželi končno spet pluralizem™ in svoboda™, kot v času tovariša rahmetli Drnilame.

Naj povem še to, da sem vmes v svojem shamanskem transu nekajkrat videl tovarišico Meilto Župevc z rdečo krvavo peno na ustih in od šoka kar omedlel, jebiga, priznam, nekaterih nagravžnih prizorov se pač tudi shamani bojimo, de™.

- lendim jaz tako naprej v lasu nad Mojo deželo in tam nekje v času kislih kumaric se seveda ne dogaja veliko, Pahor je letoval na Jadranu, se slikal s hrvaškimi komunisti, ki so poslej EU komunisti, se škandalozno izogibal poslej osovraženi Jadranki Kosor, ki ji je poslal eno novo broško in šopek rdečih rožic in na plus 41 v Dubrovniku, po sedmih urah kolesarjenja še dve uri tekel po razbeljenem asfaltu, zaradi česar je omedlel in so ga oživljali v kliničnem centru.

Kučan je na svojem rvackem otoku s tovariši, ki so spet na oblasti v bratof Rvatof, dal izjavo, da "narodi iz držav nekdanjega komunističnega bloka počasi spoznavajo, da kapitalizem ni Eldorado, pa eto on razume čemu se zdaj "narod masovno odloča za levico™ oz socialdemokrate™, de™.

Naši slovenski narodi in narodnosti vzhičeno letujejo ob obalah reke Fekalije, pardon, Kolpe in obeh naših velikih kloak, pradon alpskih jezer, ter na naši obali, zdaj ko so pa še brati Rvati v Eu, eto nekoliko nepričakovano pride do manjšega obiska naših delovnih ljudi na Jandranu, ker so Američani, Nemci in Avstrijci zdaj tam nekoliko številčnejši, saj so Jadran znova odkrili, Američani pa slph dojeli da je Hrvaška V Evropi, ter, da ne meji na Severno Korejo, ampak na Slovenijo, ter da Kučan in Đong Il sta sicer oba komunista, a ipak se še vedno imenujemo Slovenija in ne Severna Koreja, vsaj to, de™.

- V mesecu avgustu je bil en hudo deževen dan, Glumači™ so se stepli z neko novo skupino izrazito jeznih spontanih protestnikov, ki so bili besni, ker so Glumači™ poslali nekšno pismo podpore vladi Alenke Tekstilke, 3800 novih delavcev pa na novo na cesti samo v avgustu, ker so dopuste izrabili pa zaprli nekaj večjih podjetij. Zato so pravi protesntiki totim Glumačem™ z rok strgali njihove patetične transaprente in gor k stavku " Gotofi so - fsi politiki morajo oditi" dopisali še "Tydi Glumači™ morajo oditi! Fertik.je z vašim glumačenjem po sceni, pucko vam materino kučanofsko!"

- Alenka Tekstilka poda 31.08. izjavo za medije, da je res, da ima vlada težavo zagotoviti regrese in avgustovske plače za javni sektor, ampak da ni res, da bodo Mercator prodali Todoriću, je pa res, da se pogovarjajo z eno "finančno skupino iz Luksemburga" in da je prav tako res, da se ista družba iz Luksemburga zanima tudi za nakup NLB, ki prav tako ima probleme, saj se ji dogaja "neverjetno hiter osip komitentov, tak, da nLB bodo morda morlai prodati onim "luksmburžanom" za en sam EUR. de™, za kar premijerka krivi izjave, ki jih je leta 2012 dajal premijer Janša, ko je širili dezinformacije, da bomo bankrotirali, NLB pa propadla, če se njegovi vladi onemogoči izpeljat ukrepe in to".

Alenčica še razodene, da je res, da je nek viden član SDS prestopil k PS in da imena ne more še izdati, lahko samo pove, da se žnjim pogovarjajo tak, da on uporablja psevdonim "Andrej S Štajerske" in da je res, da je Janša, ko je izvedel, naredil incident oz izvršil toti SovražniGovor™, saj je predmetnemu gospodu v javnosti rekel "Pucko ti materino izdajalsko, komunistična kučanova kurbica ti zagamana!"

- Septembra meseca v oddaji "Pri Slaku v Uspešni Sloveniji Avantgarde (USA)", ravnatelji osmih osnovnih šol razodenejo Sloveniji, da ne morejo zagotoviti malice za otroke, ker država ne izpolnjuje svojih obveznosti do dobaviteljev, eden razloži, da starši denar nakažejo, država pa potem ne plača dobaviteljem in otroci navkljub plačilu ostanejo brez malice. Pove, da je staršem že naročil naj ne plačujejo položnic, temveč raje otroke v šolo pošljejo s sendvičom in sadjem, problem pa da ostajajo otroci staršev, ki nimajo denarja, zato poziva karitativne organizacije, da tem otrokom oni zagotovijo malice in kosila. 

Državljan Momo iz Ulublane je bil od ljubljanskih ravnateljev pohvaljen, ker je, na pozvi župana, "da naj daju doancju", pristal biti kum dvestotim otrokom iz naselja Ufužinama, ki poslej iz prehrambene verige MomoGroup™ s.p. prejmejo eno špikano pljeskavico iz zdrave domače slovenske mešanice mesa iz mesnice Sevnica in domače konjereje ekskluzivno za mesnine Momo v Lipici, katerim je prav tako kum, sir za špikanje je ka kačkavlaj iz Valjeva v prijateljski Srbiji; Eko proizvodnja, seveda.

V oktobru mesecu se na ulice spontano in nenadzorovano in predvsem nevodeno™ skotali preko 200 tisoč bolj ali manj lačnih ljudi, saj država že dva meseca ne plačuje plače najprej samo delu javnega sektorja, potem pa večini, odpustijo pa nobenega, celo zaposlijo 3172 novih. 

Predstavnik Glumačev™ medijem potrdi, da teh protestov niso organizirali oni in se od nevideno violentnih izpadov in izbruhov nebrzdanega besa množic seveda ogradijo. Organizacijski odbor protestnikov se počasi spontano formira med organizacijo kuhanja haen v ljudskih kuhinjah in dobi zagotovilo od vlade, da bodo plače za avgust in četrtina plače za september izplačani nakasneje do konca oktobra, regresi pa skupaj z regresom za naslednje leto najkasneje do junija 2014. Ljudje se po petih dneh vztrajanja na ulicah razidejo.

Drugega novembra zapade 10 cm snega, a se navkljub temu na ulice ulicotacati skotali 300 tisoč jeznih protestnikov, odbori pa formirajo posebno skupino stražarjev, ki preprečijo dostop Glumačev™ in Lindic™ in Janševe skupine Goličarjev™ na proteste. Radovanu Žerjavu neka skupina, ki ga slučajno zagelda an cesti povsem uniči obleko, kar ga zasujejo z gnilimi jabolki. "Kučanov pudljček!" so vpili za njim, ko je bežal proč od razjarjene množice!

V Ljubljani jezna množica povsem devastira pročelja vladne in parlamentarne palače, zažgejo preko 20 tisoč na ulicah parkiranih avtomobilov, zavarovalnice pa najprej v skupni izjavi izjavijo, da to nima kritja in da ne bodo plačale nič, ko pa nekaj deset tisoč protesntikov obkoli zgradbe treh največjih zavarovlanic in razbijejo tudi vse njihove službene in zasebne avte in okna na bajtah, ter, preprečijo več dni zapored dostop zavarovalničajev do pisarn, predstavnik Triglava stopi pred medije in najavi, da bodo "analizirali vsak primer posebej", ter v "dogovoru z državo poiskali rešitev".

29. novembra teče že četrti teden neprekinjenega obleganja parlamenta in vladne palače. Ranejni policist se še vendo bori za življnje, na pogerebu dvema nesrečno urlima protesnikoma, pa ni novih izgredov. Minister za finance odstopi in poda izjavo, da plač za javni sektor ne more zagotoviti nihče, da se je ravnokar vrnil iz Bruslja, kjer so končno zaprosili za pomoč in da bo trajalo vsaj pol leta, da se ta pomoč odobri in njeni efekti dosežejo ljudi. Pove tudi, da je predsednici vlade predlagal, da se ljudem, ki so ostali brez plač, do takrat pomaga tako, da se jim deli hrana in obleke iz državnih rezerv.

Hkrati pove, da je vladi predlagal začasni ukrep, ki zahteva, da vsi državljani, ki imajo depozite v tujini le te transferirajo v državno NLB, če pa ne, da se jih najprej oglobi, potem se jim blokira premoženje, na koncu pa onim, ki se ne uklonijo še sodi in se jih pripre, tmeljem iste sodbe se ap od tujih vlad zahteva zamrznitev pa ptem vrnitev tega denarja. Iz Slovenije se v roku nekaj dni izseli preko 3 tisoč ljudi. Tekom celotnega odbodbja protestov pride do eskalacije ksenofobije in se 125 tsioč od skupono 170 tisoč naturaliziranih državljanov in rezidentove-nedržavljanov s področja bivše Jugoe iz države izseli in odide enznanokam. Posledice so, da se Ljubljana duši v smeteh.

11. decembra odstopi vlada Alenčice Tekstilčice, ki obenem objavi, da bodo izredne volitve predvidoma v februarju 2014.
Na vprašanje novinarja, ali je res, da je Zoran Janković z družino zbežal v tujino, odgovori, da je nedavno prišlo do, po njenem mnenju koordiniranega incidenta na Golovcu in v ljubljanskem magistratu, ko sta dve skupini agresivnih protestnikov, ki sebe imenujejo "Skupina Zdravica", uspeli vdreti v magristrat in dvorišče Zorana Jankovića, kjer so vpili "lopov, vrni denar iz davčnih oaz" in "Marš nazaj v Srbijo!", zaradi česar je gospod Zoran Janković družino evakuiral na varno, ne ve pa ali v tujino, sam je pa, kolikor ona ve, še vedno na svojem delovnem mestu na občini. Nek novinar Asošijejtid press pove, da to ne drži, saj da imajo podatek, da Zokija že 3 dni ni nikjer v Sloveniji.

V veselem predbožičnem času nenedoma neke nedelje po sveti maši v Stolnici, stopi pred kamere predstavnik stranke NSi in objavi, da so skupaj s predstavniki stranke SDS pri nekaterih uglednih in vplivnih ljudeh v preostali EU dosegli, da skupina držav mimo mehanizma EU, Sloveniji nakaže nepovratno pomoč v višini 380 milijonov EUR, pogoj za to je odstop vlade Alenčice Tekstilčice in razpis novih volitev, ter zmanjšanje stroškov za plače zaposlenih v JS za 40%. Protesntiki se za čas Božiča in novoletnih praznikov umaknejo z ulic.

Leto se zaključi z objavo podatka, da je v Sloveniji uradno brez zaposlitve preko 250 tisoč ljudi, neuradno preko 400 tisoč, ljudi nima nobenih lastnih dohodkov, onih, ki ne prejemajo rednih plač, pa 500 tisoč od skupno 600 tisoč zaposlenih. V poročilih objavijo, da je 61 od skupno 100 najbogatejših Slovencev uradno spremenilo naslov stalenega bivališča, ki poslej ni več v Sloveniji. Objavijo tudi podatke, da je 71 tisoč ljudi uspelo dobiti delo izven Slovenije, ter, da se je 47 tisoč ljudi v starosti med 18 in 30 let iz Slovenije izselilo v poslednjih 17 masecih.

Milan Kučan se je v istem času preselil na otok Susak, na vikendico "prijatelja iz Hrvaške". Razlog preselitve niso bili besni prostestniki, niti strah od t.i. "romunskega scenarija", kar je zelo podlo natolcevanej slovesnek desnice™, niti ne strah od besnih množic, ki so se zbirale v Murglah pred njegovo hišo, temveč zdravstvene težave, zaradi česar mu je zdravnik priproročil preselitev na morje ali v kakšno drugo toplejšo destinacijo, Kubo so omenjali, bojda. "V Sloveniji je na delu rovarjenje revizionističnih sil in neoliberalnih eksponentov, ki zdaj ko so v eksalaciji turbokapitalizma izropali slovensko ljudstvo, skušajo bes množic s pomočjo manipulacije preusmeriti na tiste, ki so državo vodili v času pred leto 1991, ki jim oni pavijo 'komunisti' " je še dodal neldanji predsendik Slovenije, Milan Kučan, prijento zagorel od bivanja na sončnem otoku Susak, koder so si ljudej zelo medsebojno blizu, takorekoč, vsi so ena sama družina, kar je menda bil glavni razlog, da se je žlahtni levičar Milan Kučan odločil baš za ta otok. "Takšne kohezije skupnosti ni najti nikjer na svetu, ravno teag zdaj manjak Sloveniji" je še dodal.

Ko sem se zbudil iz shamanskega transa, je poslednje, kar sem videl bila reklama na TV v čisti novi slovenščini "Opel - wir leben autos!" Bojda bi prevod v staro Slovenščino bil tako nemogoč, da so se v uredništvu SSKJ onlajn odločili, da v slovenski jezik raje, sledeč načelom taičija in kungfuja, raje mehko privzamejo teh par nemškutarskih besed in poslej uradno tudi mi tak rečemo, ko hočemo reči "Da živimo afte in to". 

"Ne drži, da smo sprejeli predlog gospoda predsednika MMF Dr. Mića Mrkajića, da slovenski jezik zaradi previsokih stroškov in pozitivnih eksternalij, kkratkomalo odpravimo v celoti, zgolj modri in fleksibilni smo bili pa dopustili, da jezik živi, takorekoč, ravnali smo vzdolž maskime "SSKJ - wir leben schprache" te smo pač sprejeli, da maskima "Opel - wir leben autos".", postane kar del slovenskega jezika. If ju kant biit it đojin it" je sklenil svojo izjavo portparol SSKJ onlajn, doktor letorske znanosti in to.

Link

Ni komentarjev: