četrtek, 6. junij 2013

2137874 - posledice toksične indoktrinacije s kompartijskim talibanizmom

[leonx]
Cilj rdečkarjev je že 25 let obsodba in odstranitev JJ iz politične scene. Naša sodišča pa so itak pristranska in vlečejo na rdeče saj so tam večinoma zaposleni še sodniki in osebje iz časov SFRJ! To sodniki, ki imajo poleg diplome v okviru še rdečo partijsko knjižico. NE daj se JJ!

Problem Slovenije je veliko hujši kot to, da je sodnik formalno član kompartijskega derivata oz reciklata, pa druka proti nekompartijcem.

Slovenija ima problem totalne toksične indoktrinacije ter kontaminacije s kompartijskim talibanizmom in to že v zelo zgodnjih fazah procesa formiranja osebnosti. Da je stvar še hujša, vse to poteka na stalno vzdrževanem substratu namerno producirane histerične netolerance in stalibanizirane delitve na kompartijine in nekompartijine. Kar počne strastno in organizirano predvsem kompartija!

Mlade ljudi se v to brozgo zla in laži namoči potom podtikanja v um pošastne ideje, da je levičarstvo nekaj pozitivnega in častnega, da je vse ne-levo zlo. Paralelno se pa kompartijo izenači s terminom levo in dobimo gebelsovsko indoktrinacijo vzdolž logike multiplih enačajev levo = napredno = častno = človekoljubno =....domoljubje = partizani = ...antifašisti = kompartijski derivati..., ki so si samo-nadeli ime "levica".

Ko pa podrobno neobremenjeno analiziraš in ugotoviš kdo v Sloveniji konzervativno brani komunistični status quo, bodisi zato, da ne dovoli spremembe laži in obsodbe zločinov, bodisi, da ne dopusti, da bi kapitalska in vsaka moč in privilegiji odšli iz rok kompartijine nomenklature, vidiš, da so v Sloveniji konzervativci lahko po logiki zadev samo tisti, ki se sicer kamuflažno kitijo z nazivom "levica", kar seveda aludira tudi na status naprednih oz nekonzervativnih. In to pa to.

V tem smislu je za kompartijo obsoj od kompartijinega šolskega sistem dodobra indoktriniranih tenkoglasih klerikalističnih toninov, kot neke vrste božja milost, saj tonini pridno glasujejo, da naj Kučanu privilegiji ostanejo, hkrati pa igrajo rolo bedačkov, ki jim kompartija obesi status dežurnih konzervativcev in desničarjev, zolj zato, ker so klerikalci takšni v drugih državah. Naši so v resnici de facto nacisocialisti, tak kot kučanisti, le, da oni niso obremenjeni s potrebo prikrivanja grobišč in raznih laži, ki jih je kompartija sproducirala v 70 let svojega orgijanja.

Enako, kot s konzervativizmom, ki ga kompartija uspešno podtika opicam tipa Tonin, ki se rade okitijo s tem in delajo opičje prevalje po sceni, češ, mama vidi mene konzervativca in desničarja, v bistvu pa ko odpre usta ali dvigne roko v parlamentu, vidiš, da je kuhan in pečen nacisocialistek, egalitarec, etatist, ki gladko sprejema ultrakomunistične in ultrafašistične boljševiške zakone o pokojninah in kučanovih privilegijih skupaj s kompartijci. Tonini radi igrajo rolo majmunov, kompartija jim pa rada to rolo uvali, da se ne bi kdo spomnil opaziti, da je v resnici edina konzervativna lahko kompartija, saj je položaj drugih takšen, da nimajo kaj konzervirati. Kdo še si bi prizadeval konzervirati svoj ali svojih podpornikov neprivilegiran položaj?...

...kakorkoliže, enako, kot v primeru konzervativizma je tudi pri ostalih terminih v tistem dolgem gebelsovskem enačaju zgoraj.

Je kompartija bila fašistična v recentnih 23@45? Je! poglej samo pomore, otok Goli ali pa dachauske procese in Patria proces! Bili fašisti, še danes fašisti!

Je kompartija etatistična? Je!

Je kompartija nacisocialistična? Je!

Je kompartija antinarodno in antidelavsko nastrojena? Je! Poglej davčne in prispevkovne zakone! Komu edino vsili kompartija drakonske absurdne brutalno progresivne davke na prihodek in povrhu jih poreže še z neokapičenimi prispevki za katere se ne dobi kar se fašističnoprisilno vplača, torej rekete? Delavcem! Večini naroda!

Je kompartija nepravična in davčno diskriminatorna? Je! Je to človekoljubna drža? Ni!

Je kompartija izolacionistična in gospodarsko ksenofobna? Je!

Je kompartija mafijska? Je!

Je kompartija organizirano okradla narod, ko je prihvatizirala tako, da je večino družbenega premoženja konvertirala neutemeljivo v državnega, ker to odgovarja njeni boljševistični ideologiji in cilju kontinuitete njenega političnega modela in v igro dala še njenim posvečencem in nomenklaturnim maziljencem podarjeno premoženje, da se tega ne i polastili "janšistični nasprotniki" oz, da si iz tam podmizno rihta črne fonde za suspenz in obstrukcijo demokracije. Je! je to čista mafija? Je! Je to anti demokraciji? Je!

In tako dalje. Vse kamor jih potipaš, ti veleva, da so naši samopoimenovani "levičarji" ena sama tolpa, hunta, mafijska pajdašija, zločinska združba z zločinsko lopovsko agendo.

Kako patetična je umska sirotinja, ki jo sproducira ta družba, ki se patetično postavi pred kamere in se gre nekakšne poze naprednih človekoljubov, ter se tolče po prsih govoreč "sem ponosem, da sem levičar", uvrščajoč se pri tem seveda v vrste vojščakov, ki bodisi neposredno na številnih lažgošah, bodisi doma pred TV, z žarom v očeh in talibanizmom v srcu goreče podpira ultratalibanske figure a al stanovniki in kučani, ki seveda imajo marsikaj za prikriti in marsikatero laž in zločin za kamuflirati.

Žalost Slovenije je, da te ljudje to počnejo iskreno in spontano in se svoje umske, moralne in človeške bede niti ne zavedajo. Takšni so tudi skoraj vsi (doživljenjsko privilegirani) sodniki Slovenije. Imajo samo dva sentimenta. Eden je tehnokratsko proceduralna eskivaža, drugi pa "levičarski" vrednostni sistem in vse to ob pristranski "levičarski" morali, ki jih vodi pri njihovih dejanjih. Naše sodnike nič ne moti, da se člane senatov izbira tako, da o vsi po vrti pravoverno "levi". Preverjeno pravovrno "levi". Ta zadeva je javnosti zelo perfidno prikrivana že 22@45. A nič drugače ne poteka niti imenovanje sodnikov. Kaj to pomeni, vemo.

Link

Ni komentarjev: