četrtek, 6. junij 2013

2138204 - pristni liberalci kot smrtni sovražniki "levih" in "desnih" talibanov

[janezpizdek]
Kaj pa če ne bi nasedali naeonacisocialistom in ne bi klicali na pomoč neoliberalizem, karkoli to že naj bi bilo, temveč povsem normalen civiliziran liberalizem? A je na talibanizem neonacisocialistov treba odgovarjati z novim talibanizmom?

To se pravi, še enkrat je potrjeno.

Glede na število minusov se potrjuje, da je za nekatere Slovence-talibane že poziv k strpnosti prst v oko.

Njih zadovolji samo in zgolj, da si totalno žnjimi in na njihovi strani.

Še nekaj je, kar že dolgo vem. Liberalci, oz edini pravi sredinski strpneži, ki niso ne "levi" ne "desni" so večji skupni sovražnik oz tarča morilskih mokrih sanj našim "desnim" in "levim", kot so si medsebojno. V ta namen se celo združijo v skupno nenačelno koalicijo proti svobodi in ljudstvu. Le poglejte jih kako so družno zločinovali nedavno ob sprejemu antinarodnega zločinskega zakona o pokojninskem sistemu. In številnih drugih zakonov. Recimo onega o sramotnem omejevanju narodovega izražanja neposredne volje - o referendumih.

Slednje je bila jasno izražena aspiracija obeh polov slovenske sprijene politike, da narodu zbije iz rok poslednje orodje oz način, da se upre volji sprijenih antinarodnih neronskih sadističnih političarskih tolp. Skratka, našim fritzlom ni dovolj, da nas jebajo, oni nas hočejo jebati zvezane, da ja ne moremo umakniti anusvo njihovim sprijenim dildotom.

Seveda pri tem oboji arogantno računajo, da bodo baš oni večno v sedlu in jih ta zločin ne bo koštal, ko bo ona druga stran tudi proti njim realizirala to prednost, da karkoliže predlagajo z referendumom več ni zrušljivo.

Zlasti "levi", ki z vsemi silami branijo oz hočejo konzervirati svoje privilegije in pozicije, so hostilni in agresivni do sredinskih liberalnih strpnežev, saj so sredinskim strpnežem ukradli vse plemenite lastnosti in se žnjimi neupravičeno okitili, te lastnosti s tem tudi oskrunili, zato bi eventuelni nastanek prave sredinske stranke z liberalnimi vrednotami in doktrino, postavil rdečetalibanske "leve" na čistino in pod pravo luč, relativna distanca med njimi na političnem kontinuumu, pa razkrila rdečetalibansko pravo mafijsko-fašistično ekspropriatorsko lopovsko naravo. Odtod njihov strasten boj proti liberalcem in liberalnemu.

V ta namen je kučanistična tolpa šla celo tako daleč, da je neko frakcijo rdeče kompartije preprosto okranclala z imenom LDS, češ, evo, zdaj, ko smo mi to lepo zveneče ime, v maniri afriškh ljudožerskih dežel, ki se tdi kitijo z nazivom "demokratične", sebi gor napopali, ima, da nas načrtno pobebavljen folk ima za svobodi in liberalnim vrednotam zavezano politično skupino.

Ko jih pa pogledaš v politično prakso, vidiš, da niti Kitajska, niti Kubanska kompartija niso tako zagovedane kot naša LDS, edino Kompartija Severne Koreje in morebiti kompartija Belorusije je tako "liberalna" kot ta naša LDS.

Ko je Žižek v nekem kratkem TV spotu, nekemu konvertitu, ki je iz domnevno "levih" pozicij, spričo neke levičarske morije katera ga je silno razočarala in šokirala (sounds familiar?!) poslej bil prešel v vrste ultradesničarjev, predlagal, kobajagi v hecu, da se združita in skupaj zatolčeta Assangea, gostitelja oddaje, ki je bil igral rolo nekakšnega sredinskega strpnega medijatorja med ultra-levico in ultra-desnico, smo tam v bistvu za trenutek vzrli slovenski hepening iz recentnih 23@45™. Sprijeno in bolano do amena!

Še enkrat, da se ne bi izgubilo v preovdu: Naša država se bi morala imenovati Fejkostan! Vse je fejk, "levo" in "desno", organiziran pravi liberalizem, svobodarstvo in sredinskost, pa tu niso nikoli stanovali. Celo nasprotno - sisteamtično se duši kakršenkoli stik maldih nastajajočih umov z idejo prave sredisnke strpnosti in liberalizma in če se jo ne okuži s čimerkoli drugim se ji podtakne vsak patologija NAZI elementa. pa imaš včasoih opraviti s človekom, ki vse pozicionira prav, dokler ga na doleti dilema "Ali je v imenu Slovenstva dopustno igrati neliberalno, neprostotržno itd", in on ti gladko odgovori, da je. In se s tem dezauvira za fejk liberalca.

Link

Ni komentarjev: