ponedeljek, 10. junij 2013

2144666 - posledice neizvedbe lustracije

[Miran77]
Ideologija, da je potrebno iz zaslužnih predstavnikov bivšega režima in njihovih mlajših ritoliznikov umetno ustvariti novi rod slovenske kapitalske elite, je Slovenijo pahnila na rob obstoja, tisoče njenih državljanov pa v nikoli sluteno revščino.

Vrhovni izvrševalec in koordinator te ideologije je bil šef Foruma 21, Milan Kučan.

Dokler ne bo gospod Kučan pred zakonom odgovarjal za omenjene koordinirane in organizirane poskuse nedemokratičnega in nezakonitega prerazporejanja družbenega premoženja v roke izbranih posameznikov, kronski simbol takih ravnanj pa je ravno Bine Kordež, do takrat mi nikar ne kokodakajte, da živimo v pravni državi.

Kordež je imel pri svojem početju botre, zaščitnike, sodelavce, ta krog pa še zdaleč ni bil omejen samo na Merkur in Merfin, temveč je bil razširjen do samih vrhov slovenske tranzicijske politike. Obsoditi Kordeža enostavno ni dovolj.

Briljanten zapis. Bravo mojster.

Ne vem koliko ljudi se zaveda koliko in kako zgoščeno si povedal o zločinski dejavnosti organizirane udbokomunajzer tolpe.
Pripomnim lahko samo še to, da sem na lastna ušesa slišal izjave posvečenih komunajzlov, ki so zelo visoko v kučanovski tolpi, ko so leta 1991 in 1992 lamentirali zarotniško, češ, da je normalno, da hoče Kučan, da NjihoviSvoji™ čim hitreje pograbijo vse premoženje oz podjetja, saj "valda ne bodo dovolili, da se tega polastijo klerofašisti".

Pa še o tem so se z jezo pomenkovali, da je "denar" bil "seveda namenoma" zadržan izven države in ali namenoma speljan izven države, "da bo klerikalna zalega videla, da brez denarja ne bo mogla vladati".

Ta del pogovora se je očitno nanašal na vlado Peterleta, ihta je pa odražala jezo komunajzlov, da vlada ni njihova. V bistvu je že takrat potekala komunajzer zarota proti vsaki nekomunajzl vladi, tak kot kasneje proti vsaki Janševi.

Ta gamad vedno zarotuje in dela na obstrukciji demokracije, oni niti za trenutek ne odstopijo od tega. Ker niso bili lustrirani, oz. ker niso dobili po pički!.

Čeprav nikjer na vidiku ni bilo niti klerikalcev, kaj šele fašistov, ki bi bili lahko kandidati za privatizacijo, bila je zgolj normalna opcija, da pridejo investitorji s penezi in ti bi skoraj 99,999% bili tujci, skratka ne komunajzli ne OniDrugi™, ki so Neposvečeni™ in Nemaziljeni™ od kompartije.

Seveda je to bilo itak samo alibi, kajti ta sodrga se je namenila vse pokrasti , da si zagotovi kapitalsko podstat za obstrukcijo demokracije in bi to storila v vsakem primeru.

Edini primer, ko se to ne bi zgodilo, bi bila temeljita lustracija, tak kot na Češkem, kjer so vse od kompartije nastavljene direktorje, torej vse direktorje, hehe, vred z njihovimi oprodami od vrha do dna vodstvenih ekip v podjetijh spodili iz funkcij in zgolj nekaterim ponudili službe v družbi, ki so bile nevodstvene, če so kaj sploh znali delati. Recimo v Mladi Boleslav so poverjeniku kompartije ponudili službo pometača, ker bi za vratarja na porti bil prenevaren družbi, ker je prej sodeloval s tajno policijo.

Če bi mi storili tako in če bi zraven še top 200 komunjaram prepovedali politično udejstvovanje za 20 let ali nekaterim trajno, vsem, ki so pisali komunajzer zakone pa trajno prepovedali delati v državni upravi, bi takrat dobili zakone, ki bi omogočili pošteno privatizacijo.

Nekaj bi šlo ljudem in bi ljudje obdržali ali prodali najboljšemu kupcu naprej, nekaj bi šlo v pokojninske sklade socialnih programov, da se plača doplačila k pokojninam zlorabljenemu folku, ki je gulagiral na mizernih mezdah, v netržni situaciji socializma-gulagizma, nekaj, tisot najbolj vredno, kar terja ogromne kapitale, pa bi takoj kupili tujci, ali pa bi konsolidacije kasneje pripeljale tuje kupce in investitorje.

Kučana in njegove tolpe 30 tisoč rdečih razbojnikov, ki so izvedli klasični združeni zločinski podjem nad narodom pa ne bi bilo nikjer, poskrili se bi v svoje luknje in jih nikdar več ne bi videli v javnosti, tak kot onega Šetinca nekoč.

In ja, tak, kot na Češkem bi jim morali prepovedati njihovo lažgošovanje, ker neti razdor v ljudstvu, mediji pa absolutno ne bi smeli prenašati pasjih zborovanj komunistične sodrge, če bi, bi plačali kazen, tak kot v Nemčiji plačajo, če pišejo in na TV kažejo zborovanja neonacistov.

Link

Ni komentarjev: