ponedeljek, 8. julij 2013

2157389 - o neprisotnosti Angele Merkel ob pridružitvi Hrvaške EU

[kirman69]
Bratje hrvatje so na robu živčnega zloma, saj jih merklce ne misli obiskati. In sigurno ima svoje kremplje zopet vmes murgelska udbomafija na čelu z strašilom vseh strašil slo kvazi-desnice, tov. Milanom Kučanom! No doubt... :)

Ne seri amaterski kumunajzer agitpropovc.
Hrvati so, tako, kot Slovenci, idotsko ljudstvo, ki si je nedavno znova na oblast izbralo komuniste, pred tem je oa imelo na oblasti kriptokomuniste in klepto-Kradeze. Na oblast so nedavno izbrali zdravljene sicer komuniste, ki so od naših za par svetlobnih let boljši, ma so še vedno udbaški gnoj.

Ta udbaški gnoj je v imenu preprečitve izročitve udbaškega komunističnega asasina Nemčiji na temelju Eu arest naloga, šel hitro sp/rejeti zakon, da se za zločine storjene pred letom 2002 njihovih državljanov ne izroča.
Nemci, na čigar ozemlju je komunistični asasin moril, so pa komunajzer sodrgi v Zagrebu nemudoma smestili to, kar jim gre.
Edino pravilno!

Škoda, ker Nemci niso enako ravnali, ko so odločali o vstopu Slovenije (In Hrvaške!) v EU in odkrito povedali, da dokler je komunistična oblast v državi, komunisti v parlamentu torej tudi možnost, da komunisti, tak kot zdaj na Hrvaškem, ravno v madnatu, ko naj CRO vstopi v EU spet so na oblasti, oni ne bodo za vstop teh komunističnih udbaških đamahirij v EU.

Če bi tako ravnali, jim zdaj ne bi bilo treba ukvarjati se z balko-udbaškim komunističnim cirkusom.

PS
Komunist Milanović sicer gaga neki, da so HDZ-evci imeli možnost soditi temu udbašu že davno pa niso, ker je pol HDZ-ja nekoč bilo med udbo špiclji, pa se bojijo, da bi ta veleudbaš v javnost dal podatke o njihovem smrdljivem delu za udbo, ma te igre so relevantne samo na notranjem planu. Nemčijo boli kurac kdo vse je udbo denunciant, oni zahtevajo red in hočejoi soditi udbaškemu govnu, ki je na njihovem ozemlju morilo.

Bravo Merklca! Bravo Dojčland! Danke Dojčland, ker jebate mater udbokomunajzer beštiji.

Link

Ni komentarjev: