ponedeljek, 8. julij 2013

2158256 - skrivnost razmnoževanja članstva ZZB

"Zveza borcef™ " se razmožuje s pomočjo nekakšnih airborn oz po naše po zraku se prenašajočih spor. Bolj stari so, bolj impotentni so, bolj imajo mrtve sprematozoide in suhe vulve, več je članov borčevske organizacije in več je izplačanih borčevskih benefitov vključno s BorčefskimiPokojninami™.

Njihov način razmnoževanja je že tako advanced, da se znajo po nekšni alien genski replikantski procesni tehniki, t.i. "simbiotic procreation process" oz SPS® narediti iz poljubnega učenca osnovne ali srednje šole, alpa najkasneje na faksu. Ma zanimivo, da izključno na genskem substratu Slovencef, al Venetof al ka smo že mi - žitelji na SončniStraniAlp®,(Okrajšano SSA®)

Proces gre približno takole: Najprej jih v šoli izpostavijo posebnim komunističnim ideološkim kontaminatom, zaradi česar pride do mehčanja in receptivne priprave amigdale in hipofize, najpogostje zadošča že zgodba o junaštvu na Lažgošah® , nakar se zgodi nekaj neverjetnega. V umih samih se, in-vitro takorekoč, komunistični kontaminat samooplodi, pa potem razširi iz amigdale v vse centre za percepcijo okolja, družbe in to.

No, ko se ta proces SlovneskegaUmskegaSamojeba® (SUS®), kot rečeno po patentirani slovenski različici oploditve po metodi InVitro® dokonča, nastane tipičen slovenski komunajzer-opranoglavi retard, ki po svetu hodi in zase pravi, da je PonosenLevičar™ (PL™).

Sledi nekaj spontanih obiskov lažgoš, osankaric, urhof in to, ter neizogibni tek trojk po uLublan najlepš mestu na svet, de™, po žic in to, de™, pa na koncu še creme de la creme - udeležba na maratonu Franja in osebek je ready za BorčevskoSporo®, oz BS®.

Ko je osebku končno dano, da pripravljen na oplodnjo udihne toto BS®, se instantno prelevi v borca™ ter se odhiti včlaniti v borčefsko Organzacjo™.

Zato pri nas število borcef WW2 rase, v vseh drugih deželah so pa skoraj v celoti pomrli in jih kmalu ne bo več. Bojda njim rase gocpodarcvo borci ww2 jim pa naravno odmirajo, nam pa ravno obratno, de™. Smo Posebni™, de™, vi ar z spešl™, de™ vi dont nid torika mani, de™ vi nid đast tajm, de™, rabmo čas, de™, da nam število borcef™ narase na ustrezn visoko cifro, de™, pa da uvedemo DemokratičnISocjalizem® (DS®) in bo stvar rešena.

Kakorkoliže, s tem je proces razmnoževanja oz prokreacije borcef™ zaključen, komunistični borec™ s tem tudi sam instantno doseže seksualno oz razmnoževalno zrelost, ter prične trositi lastne spore v zrak, s katerimi se potem oplajajo novi BK™(Borec Kandidat).

Bojda je vsak razmnoževalno sposoben borec™ sposoben natrositi ma milijone, biljone in najrć so kolktivno sposobni natrositi triljone totih BS® -of , ampak, ker se spričo genskega ključa in omejene genske recpetivnosti, tota spora lahko zaredi samo v Slovencih, ostaja zadeva znotraj gabaritof potenciala od maks maks maks dveh milijonov borcef™.

(To je tisto, kar je naš forumski Dob, nekoč v svojem slavnem in zalo dobro znanem zgodovinskem in kultnem ekspozeju tu na forumu okarakteriziral takole: "Na koncu so fsi Kućanovi", Rubec pa ni nič komentiral, ker je bil zmeden odkod zdaj Dobu to)

Nihče ne zna razložiti zakaj se od vseh miljonof, biljonof in morebiti celo trilijonof natrosenih kumunajzer BS® zaredi tako malo spor, pa število borčevskih pokojnin narašča zgolj 1% hitreje na leto kot borci™-upokojenci po naravni poti odmirajo. Ipak, precednik borčefske organzacje je optimističen in zadovoljen, ker imajo prirast pokojnin, ki je kot rečeno sicer zgolj 1% ma ipak nastane več borcefskih upokojencef, kot jih umre.

Povsem drugačna situacije je seveda iz sez z člani borčefske Organzacije™. Te imajo rast 20% na leto in jih je že preko 120 tisočakof. Povečano plodnost spor, ki še vedno nepojasnjeno narašča nihče ne zna pojasniti, finančni strokovnjaki neodvisnih organizacij pa nudijo eno samo možno razlago, češ, da je na povečano plodnost BS® uplivalo povečanje državnega denarja namenjenega borčefski organzaciji, ki je s 7 meljonof narastla na 8. Več je žurk in brezplačnega pasulja s Kranjsko Kolbaso, več je v zraku totih BS®.

Ti povem Puri, fčasih sem samo tako malo površno razumel toto eskimsko maksimo "Para vrti gde burgija neće" (V prevodu na naški: Penezi zvrtajo luknjo tudi tam kjer bormašina ne bi, kanede), zdaj pa definitivno vem, da je gnar sveta vladar, de™. Će bo zdaj še Zoki zrihto borcem™ donacju™, bo pa še več borcef™, tak da bo Zoki zlahka zmago, će se vrne v udržavnu™.

Link

Ni komentarjev: