ponedeljek, 8. julij 2013

2159957 - razlika med Akrapoviči in državno kolhozniškimi meneđerji

[cruisah]
Akrapovič o potezah vlade: Za golaž bi ubili še tistega konja, ki dela

Good point! Hvala za ta "citat".

PS
Akrapovič nima problemov z zdravo pametjo.

Direktorji državnih kolhozov in podpirani rdeči tajkuni z njihovimi kolhozi, ter predvsem njihov "menđment", ki vsi skupaj mlatijo po koprivah z našim davkoplačevalskim, pa seveda te zdrave pameti ne premorejo, ker so v konfliktu interesov.

Oni gagajo "... da naši davki na delo in prispevki in neokapičenost in novi davki in to pa to niso posebej problematični.

Seveda, seveda, njim niso, kajti pod črto so oni benefitorji reketarsko-davčne orgije, 99% aktivnih nas je pa benefaktorjev oz oropancev. Oropanci smo tudi potem, ko smo v pokoju. To je naša rola v tem srpijenem sistemu reketa za ene in rente za druge! Naša rola je, da smo oropanci in oreketiranci!

Oni in njihovi podporniki so pa tudi tam benefitorji, ker bodisi niso vplačevali ali niso toliko vplačevali, kolikor črpajo. Ali so jim dovolili, da 1 milijardo davkov ne vplačajo. In toliko prispevkov prav tako. Ali pa preprosto imajo naropan kupček nekje na eksotičnem otoku, pa jih boli kurac z vse.

Država lovšetom da nepovratna japtijevska sredstva, ta si "organizira" kupček na deviških otokih, firmo potem potopi, ogrozi banke in druge kolhoze, ki jim ne plača, komunisti jih dojebajo iz naših žepov, Lovše pa lepo uživa iz tistega kupčka: Ves čas je pa mazilil kompartijo in njen politični program total uravnilovke v enaki bedi, ko je na "branch"-ih na AMCHAM za medije gagal, da "naši [komunističnoboljševiški] davki na delo in prispevki-reketi niso posebej problematični". Seveda, saj on je v debelem plusu pod črto. Njemu niso problematični!

Link

Ni komentarjev: