ponedeljek, 22. julij 2013

2176025 - prehodnost osamosvojitve in "padca komunizma"

[NavadniNimda]
Hudo jamo je izvedel diktator Josip Broz Tito, da bi nasilno odstranil vsako opozicijo in pridobil popolno oblast. Srebrenico so pa izvedli titovi generali, ker so se zakleli da "ne skrenemo sa tvoga puta".

Jugoslavije in socializma NIKOLI VEČ!

Prvi del želje s(m)o ti izpolnili, drugega pa žal ne. Celo več, kučanovska tolpa pospešeno dela na tem, da ti drugo inkarnacijo Slo socializma rapidno prevede v tretjo, ki ji oni rečejo "demokratični socializem".

Ko pa vse jugoslovanske respubljike vstopijo v EU, bodo skupaj s socialisti EU zlažje izglasovali kakšne ukrepe tipa ciprskih, s katerimi bodo znova v enem parlamentu združene komunjare Juge svoje smrdljive djabalebaroške komunistične hajduške balko sanje o ekspropriaciji "prevelikih" prihrankov, ljudem vsake toliko odvzeli, da bo od komunističnega lopovluka kontaminirana jugo pamet pomirjena, ker smo vsi bolj enaki v bedi , no takrat ti bodo odvzeli še to kar si že imel - "nikol več v Jugi".

Definicija slovenske "osamosvojitve" in "padca komunizma v Slo": To je prehodno obdobje iz komunističnega suženjstva v (še večje) komunistično suženjstvo. In seveda tudi v tem "prehodnem obdobju" oliti "tranziciji" po eskimsko, vladajo Sloveniji... eeee... kako da kažem, eeeee, komunisti.

Link

Ni komentarjev: