četrtek, 25. julij 2013

2179131 - kdaj nam bo reketarska klika že nehala lupetati o fantomski "socialni državi"

[COP]
>...in da na koncu še socialno čuteči sindikati s sočutjem podprejo te vladne ukrepe ;)
>priceless!

Res je. Je pa tega zadnje čase kar veliko. Recimo, socialno čuteči Pahor je kot premie sprejel zakon, zaradi katerega so se socialno ogroženi starejši raje odpovedali socialnim prispevkom, kot da država po njihovi smrti zahteva vrnitev podpor in zapleni nepremičnino. Ali ko je NSi, družinsko in socialno čuteča stranka, podprla znižanje nadomestil nosečnicam. Ali recimo socialno čuteča SDS, ki je nasprotovala nesocialni pokojninski reformi, ta isto nato sprejela kar sama.

priceless indeed!

Exactement!
In zdaj imam jaz samo eno vprašanje: Koji kurac nam ta reketarska mafijsko obrestarska politična klika pravovernih kumunajzerfašistov in malo manj pravovernih nacisoc zdravljenih kumunajzer umov ne izkaže vsaj toliko spoštovanja, pa nam neha srati o tej fantomski socialni državi in socialni "pomoči"? Da niti ne omenjam socialne varnosti!

Manj socialno senzibilne države ni na celem planetu. Amen!
Kdo o čem slovenski rdeči talibani o soc državi a kurba o poštenju!

Vse to gaganje o socialni državi je le alibi retorika za brutalno prispevkovno reketiranje enih in sinekurno rentarjenje nomenklature, zares pomoči potrebni pa zaradi zadev, ki si jih omenil niso prejemniki pomoči temveč žrtve obrestarjenja in ekspropriacije s strani mafijske države v rokah politične nacisoc mafije. Oz se "pomoči", ki to ni, raje odpovedo in raje gredo k črnogorskemu mafijcu po posojilo po drakonskih obrestih.

Najbolj ogabna država na svetu - satanovo gnezdo, v katerem orgijajo fritzlovska komunajzer stanska političarska v um spačena deca.

Link

Ni komentarjev: