sreda, 10. julij 2013

2166604 - pravilen opis Gojka Staniča

Pravnik in politolog Gojko Stanič bi gospodarsko rast dosegal tako, da bi denar prenašal iz levega v desni žep.

Errata:
Pri objavi te novice je prišlo do napake. Pravilno se bi zgornji stavek moral glasiti tak:

Marksist, točneje - komutaliban, kobajagipravnik in kobajagipolitolog Gojko Stanič, bi gospodarsko rast dosegal tako, da bi denar prenašal iz levega v desni žep vse vzdolž linije kontinuitete slovenskega boljševizma, to je - državnega reketarsko-prerazdeljevalnega turbokapitalizma.

PS
V uredništvu forumske sekcije "Erratum Corrigendum oz Errata Corrigenda, po domaće pizajl-erekcija-korekcija" se bralstvu iskreno opravičujemo zaradi neljube napake v tekstu, ki je bil objavljen, obenem dajamo častno pionirsko y bogamy y komsomolsko, da bomo tovariša Gojka v bodoče vedno korektno predstavili.

Sicer pa - takšnih marksistično levodesnožepnih financperpetummobille "ekspertof" oz distortiranih patetičnih umov je med slovensko akademsko srenjo kot listja in trave press. Odkod pa denar pride v komunistov levi žep, da bi ga prestavljal v desni in potem nazaj v levi, namesto, da se kot vsak lezilebovič raje igra s premetavanjem lastnih jajc, pa naj pove forumski e-enfrice, on je neki ekspert za te vrste kučanovsko tolparjenje.

Link

Ni komentarjev: