ponedeljek, 8. julij 2013

2160465 - kdaj bodo nižji davki

[mataj]
DDV bo nižji, ko bodo zamašene luknje, skozi katere iz proračuna odteka denar. Ožemanje že itak napol mrtvih obrtnikov ne bo rešilo nič, to je samo pljunek v škaf.

Govoriš, kot bi živeli v državi, ki ima limit na javno porabo in povratno regulacijsko zanko in kao, ko se v proračun nateče več, kot je predvidena poraba, se kao začnejo nižati davki. Moj kurac! Tako se gredo v normalnih državah, kjer komunizem nikdar ni kročil s svojo smrdljivo lopovsko nogo.

Živimo v komunistični reketarsko mafijski hajduški đamahiriji, ki vse davke, zlasti tistim kategorijam, ki se jim ne morejo izogniti, tišči na maksimum in čeprav bi kakšna dobra vila zamašila vse koruptivno lopovske luknje, po katerih komunistična tolpa krade denar naciji iz proračuna, se davki ne i znižali, le pokradenega bi bilo še več.

Zato je v tej smrdljivi lopovski đamahiriji, s smrdljivo nategunsko komunistično lopovsko rentarsko-reketarsko oblastjo, folk iz čistega preživetja potisnjen v pozicijo, ko je v bistvu častno dejanje izogniti se plačilu davka kjerkoli lahko, saj dosledno plačevanje davkov v bistvu futra komunistično tolpo in komunistično zlo.

Mi smo ena redkih držav sveta, kjer je častno izogibati se davkom celo z izrecnim kršenjem smrdljive lopovske komunistične diskriminatorne davčne zakonodaje, saj gre za "zakone", katerih legitimnost in legalnost je na enaki ravni, kot hitlerijanski rasistični antijudovski zakoni.

Naših komunistično-neonacisocialističnih beštij judje so tisti SLO državljani, ki prihodujejo iz dela in si drznejo imeti več kot 800 EUR plače, zato jim jih komunisitčna tolpa skuša v znesku nad tem garjavim komunističnim standardom bede, na ziljone načinov preprosto ekspropriativno davčno ali pa reketarsko-preispevkovno odvzeti, od tam dati za dojebavanje državnih kolhozov iz katerih denar curlja drito v benefite komunajzer tolpe, a bogami tudi potom sinekur presežno zaposlenih plačanih volivcev komunistične tolpe in predvsem preplačevanja raznoraznih poslov a la AC programov in podobnih 4 krat preplačanih poslov. In teh kanalov za krajo in odtekanje denarja iz žepov davkozavezancev je kot listja in trave, tak, da ga ni takega povečanja učinkovitosti pobiranja davkov, ali gospodarske rasti, ki jih te požiralniki ne bi uspeli akomodirati.

Skratka, komunistična đamahirija Slovenistan je en tak začaran krog ropa, prevare, natega, korupcije, davčnih absurdov, diskriminacije in izkoriščanja in reketrskih orgij brez meja. Tako imamo, ker imamo komunajzerizem v sistemu in komunajzarje na oblasti in v parlamentu. Blagor nam!

Eni pa še kar gagate, da smo normalni.

Link

Ni komentarjev: