četrtek, 18. julij 2013

2173362 - ob bok kolumni "Koncesija Lukšičeve žene je velika svinjarija" Stanislava Kovača

Uboga Slovenija, če pride na oblast politik, ki v svoji glavi nenehno lovi samega sebe!
Lukšič je skupaj z našimi vrlimi vstajniki tudi veliki zagovornik uvedbe tako imenovanega demokratičnega socializma in za zgled Sloveniji postavlja čas med letoma 1945 in 1990, ki ga v resnici označuje kršitev vseh temeljnih človekovih pravic in svoboščin. V totalitarnem režimu je največje koristi od tega sistema imela partijska elita, katere naslednica je prav Lukšičeva SD. Gre za razpoznavni model delovanja Lukšiča in SD, ki na aktualnem primeru koncesije Lukšičeve žene vsem sporoča, kaj nas čaka v primeru njihovega prevzema oblasti: za Lukšiča, SD in njihove privržence korist, za preostalo družbo pa še večji egalitarizem, ki se je v tako opevanem socializmu končal v enakosti v revščini in bankrotu.

PS
Winston Churchill: "The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries."

T.i. Socializem™ oz institucionalno Mizerijo oz enako količino mizerije za vsakogar predvideva komunistična tolpa za ves narod, razen njih nomenklaturnikov, za njih predvidevajo oni razne privilegije in izjeme. Jaz bi bil brez težav pristal celo na njihove privilegije, recimo na naraščajočo količino "borčevskih" pokojnin, ki jim sicer ne pripadajo, ma nikakor ne morem sprejeti enakosti v bedi, ki jo sprijena in v duhu motena komunistična tolpa iz čiste arogance in ultimativne pokvarjenosti terja za ves preostali folk.

PPS
MMF: Iz recesije so izšle in nadaljnje izboljšanje je na horizontu prepoznavno oz v trendu za vse države EU....eeee....eeeee...kako, da kažem...eeee.... razen Slovenije. [In nove članice Hrvaške, a ta v smislu EU ukrepov za izhod iz recesije ni relevantna in je vobče znano, da je do nedavnega bila v vojni, ki ji je prizadejala preko 200 milijard EUR škode je pa tudi njen bebavi folk z umi bolehnimi, begavimi in dezorientiranimi od komunističnega ropanja umov šel v krizi izvoliti zdravljene komunjare.]

Kaj je tako usodno in strukturno drugačnega v Sloveniji, da se recesija v SLO poglablja medtem, ko so sve druge države EU že splavale vun iz recesije? Jahh, uganili ste, Slovenija je edina dežela v EU (In celi Evropi!), v kateri so komunisti na oblasti in to že 23@45™, v kateri so komunistični zakoni in komunistične prakse v vseh porah in odprtinah narodovega telesa in v kateri komunistična tolpa rožlja s še več komunajzerizma in še globljim njihovimsvojim smrdljivim lopovskim "demokratičnimsocializmom". No further questions your honor!

In kaj nam veleva logika, kaj še je drugačnega v Sloveniji?...Hint: Volivci! Jap, uganili ste, slovenski volivci so, gledano sumarno pod črto v kolektivitetu seveda, pač ena ogabna gruča disfunkcionalnih idiotov, ki boleha za sindromom desetletja posiljevane žrtve, ki se je tako že navadila posiljevanja, da ga poslej doživlja kot "ipak kakšen-takšen seks".

Kaj že pomeni to z volivci glede bodočnosti in trenda te nacije in te dežele? Zgolj retorično vprašam, seveda, zgolj retorično!

Link

Ni komentarjev: