ponedeljek, 8. julij 2013

2157475 - "rotschildi" imajo radi komuniste

Ko smo že pri Rotschildu oz. rotschildih tega sveta.
Naši komunistični papki, kvaziinetelektualna elita vzgojena oz umsko klonirana v valilnicah slovenistana, ki nove ume producira in oblikuje po tehnologiji kompartijske efdeve® pralnice umov, se rada patetično postavi na zadnje nogice in gaga o "neoliberalnih rotsschildih oz banksterjih oz hegemonih sveta, ki da hočejo po imperialistično zasužnjiti naše nam sicer po celem svetu poznano svobodarsko in domenevno kobajagi uporno ljucvo".
Moj kurac, jarani moji komunistični bleferski! In pripadajoči patetični opranoglavi napihnjeni bebčki.

Vaša temeljna doktrina je trošenje državnega denarja nemilice za deljenje rent sebi in svojim lojalnim podpornikom. Vaš art je prerazdeljevanje s kupčkov, ki jih niste ustvarili vi. Običajno s kupčkov brutalno nareketiranega, nahajdučenega in sposojenega denarja. Vse to nagrmadeno s pomočjo represivnega aparata in drugih rekvizitov ugrabljene države v vaših komunističnih lopovskih tacah.

Ker gospodarstva ne znate razcveteti, vam v državni blagajni nenehno oz kronično zmanjkuje plena za delitev rent VašimSvojim™, saj so vaši apetiti tako veliki, da vam niti proračuni G-8 skupine vsi v seštevku ne bi bili dovolj veliki, da bi z maso denarjo zadovoljili svoje apetite po razdeljevanju in prerazdeljevanju penezov, seveda sebi lojalnim maziljencem in posvečencem in seveda tudi sebi - the nomenklaturi kompartije.

Ergo, zato zelo radi posežete po zadolževanju in tak delate že 23@45™, kakor vas je naučil rdečelasi komunistični fićfirić iz Kurmovca, če smem citirati gospoda De Gaulla, ki je Brozeka tak imenoval, ko mu je prepovedal kročiti na ozemlje Francije dokler De Gaulle diha, ker je njegovega sošolca s Sorbone, Dražo Mihajlovića, dal umoriti.

No, ko se vi komunisti vsako leto odpravite na svetovni trg po dozo zadolžitvenega narkotika, od katerega ste odvisni, postanete pridni vojački v rokah rotsschildov, ki pridkano in temeljito in zanesljivo in konsistentno in napovedljivo, kot najboljši pacijenti izvršujete agendo in misijo rotschildov.

Zato vas rotschildi tega sveta imajo radi, bistveno raje, kot kakšne domoljubne recimo desničarje, ki pridigajo življenje po lastnih zmožnostih, zato so rotschlidi tega sveta vedno vzpodbujali in netili boljševiške revolucije in nastanek takšnih komunističnih đamahirij, kajti vedeli so, da ga ni bolj učinkovitega načina za zasužnjanje celih nacij, kot je komunist na oblasti. Komunist na oblasti bo, zanesljivo, Slovenijo vsako leto zadolžil za par milijard, ki jih bo potem nepovratno razdelil NjhovimSvojim™ lojalnim maziljencem. Rotschildom pa s tem daroval v rotschildovski voz vpregnjene sužnje, vse tja do in že onkraj meje letnice 3000.

In tako vedno nova drobnica in vlečno govedo postaja vpreženo v voz rotschildov, včasih tudi tisoč let preden se rodijo. Pomembno je le koliko je velika luknja v duši vladajočega komunista, ki nacijo zadolžuje in gaga po sceni, da je "varčevanje" napačno.

Na zdravje komunistični DolžniškiSužnjestan® pod Alpami, ki roschildom tega sveta pomaga realizirati aspiracije na način, ki si ga, kot vidimo, rotschildi niti sami tako lepega ne znajo nasanjati. Bravo! Grejt sakses!

A, da bi rotschildom pokazali visoko in ponosno dvignjenga sredinca in jim rekli, ajde sikter tovariš Rotschild kurvin sine & pičkin dime, evo ti našega trga širom odprtega in na voljo, izvoli posojati privat osebam in privat podjetjem, izvoli, tak, kot vsi drugi, tvegati na prostem trgu, zakaj bi baš vi rotschildi in vaša finančna industrija bili udobno dremali v vatki državnega zadolževanja in garancij...

...tega pa ni za pričakovati od komunistov in kriptokomunistov in zdravljenih komunistov in drugih skupnoskledarskih rentarjev, ki nas tako zelo radi zadolžujejo, beri tako zelo radi mahajo po rotschildovskih koprivah z našim.

"Kazen" bi seveda bila, da rotschildi ne bi hoteli baš za našo malo komjuniti pod Alapami menaji svoje šege, ker je komunistov po svetu dovolj, ne bi hotlei tvegati, pa našim podjetjem in fizičnim osebam seveda ne bi posojali.

In to bi bilo de facto super zanesljivo udejanjanje ne nekega tam zlatega, tmeveč celo platinastega fiskalnega pravila, hehe. To je pa kobajagi slabo, al kaj. Ker bi Slovenci bili zares svobodni, to pa ve vsako dete, da nikakor ni dobro. Slovenci moramo biti sužnji, ne pa svobodni, nje™? De™?

Link

Ni komentarjev: