ponedeljek, 22. julij 2013

2176067 - dob o dialektičnosti ravnanja komunistov

Komunist ravna dialektično in zato ne more biti odgovoren za svoja dejanja, kajti vsa njegova dejanja so samo posledica vzroka, ki se ni zgodil. Zakaj se vzrok ni zgodil in kako je lahko potem posledica posledica nekega vzroka?

Lepota dialektike je ravno v tem, da posledica vzrok prehiti! Komunisti reagirajo na nekaj, še preden se je to "nekaj" zgodilo. Tako posledica prepreči nastanek vzroka!

Zato tudi ne morejo biti odgovorni za pomore, ki so jih storili, kajti to niso pomori, temveč povračilo! S pomori so samo prehiteli vzroke, da se niso mogli zgoditi, ker če bi se zgodili, bi imeli katastrofalne posledic, ki jih ne bi več mogli popraviti. Zato posledice vzrokov, ki jih ni bilo, časovno prestavijo v obdobje pred vzrokom in izpeljejo maščevanje na način, ki naredi najmanj škode. V tem je genijalnost komunistične dialektike.

Tako za komuniste vzrok ni imel posledic, sami pa za klanje niso odgovorni, ker je čiščenje bilo upravičeno. Dialektika je znanost in ne nekakšno buržujsko sprenevedanje, saj vsi vemo, kako buržujsko pravo funkcionira. Ponavadi čaka, da se kaj zgodi in šele nato odreagira.

Kaj pa če se ne zgodi? A pol pa naj ne reagira, al kaj?!

To za komuniste ni sprejemljivo. Da bo razredni sovražnik udaril, je vsakemu jasno. Dialektika pojmovanja vpliva posledic na vzroke zato poskrbi, da komunisti udarijo nazaj še PREDEN razredni sovražnik sploh začne razmišljati, da bi lahko udaril. Kaj šele, da bi čakali na to, da se sovražnik pripravi.

Lep primer predstavlja obveščanje srbske javnosti okrog leta 1990 o tem, kaj bo JNA storila sovražnikom komunizma. Kajti, ne smemo pozabiti, da je JNA Partijska vojska in ima jasno določene naloge: braniti bratstvo i jedinstvo in ohranjati Partijo na čelu države. Če tega ne more početi, se ji zmeša in tedaj se ji prioritete zmešajo.

Zato so si naloge, ki so izvedljive, kar sami zadali! Preprosto so rekli: a šta su oni nama radili?!

Vzorce z opisi zverinskosti sovražnika, ki so jih resni znanstveniki in kulturniki opisovali po radiju in na televiziji, so poiskali v srednjem veku, zato je tudi njihovo maščevanje bilo srednjeveško, saj drugače ne bi bilo enakovredno. Kaj so morda oni manjvredni? Niso, seveda niso.

Zato je Huda Jama dialektično povsem opravičljiva. Seveda so možne tudi napake, to ni izključeno. Nekateri krampi so bili rjavi, ker niso bili vzdrževani (zastavnik, ki je imel skladišče čez, je bil najstrože kaznovan!) in so zato nekateri slabo likvidirani umirali (tudi) od tetanusa, potem ko so jih zasuli v rove. Ampak kdor dela, tudi greši.

Link

Ni komentarjev: