ponedeljek, 8. julij 2013

2164300 - kaj vse levičarskim "in-tele-ktualcem" ni jasno

[MD-516912]
No, poglej vsaj učbenik zgodovine za devetletko, poglavje Battle for England. Hitler je napadel Anglijo leta 1939, dve leti mu je Stalin dobavljal nafto pa železo za tanke,da bi namesto njega dotolkel imperialiste, dokler Hitler ni napadel Rusije leta 1941 in uporabil isto železo proti Rusom.
Lep pozdrav, general

*****
PS
Med komunajzarji prevladujejo ofce, ki so kupile mudologijo kompartijskega agitpropa.
Poleg njih so naslednja najhujša skupina t.i. "slovenski levičarski intelektualci", ki se dušiijo v nekakšnem patološkem gnojnem gardu zanikanja.

Ker jim je nepojmljivo sprejeti dejstvo, da morajo v Čile, če hočejo videti pravo levico, ne pa v Slovenijo, Kubo, Kitajsko in severno Korejo, koder samopoimenivani "levičarji" - komunjare imajo status oz pozicijo vladarjev, ki konzervativno fašistično srdito plenijo in se grebejo za ohranitev statusa, monopolov in privilegijev.

Dobra levica ne obstaja na oblasti, temveč le in izključno v opoziciji. Najboljša in edina pristna in neomadeževana levica je tista, ki jo fašistični totalitarni režim preganja. Ta levica v Slo ne obstaja, je pa temu po svoji vokaciji, zaradi preganjanja in de facto socialdemokratičnosti najbližje levičar skupnoskledar nacisocialist Janša.

Obe omenjeni skupini sta pa žrtve zanimivega sindroma selektivnega seštevanja nezdružljivih stanj iz različnih obdobij zgodovine, ki jih tlačijo v isto matematično enačbo, kot bi to sploh lahko bilo dopustno.

Njim ni jasno, da so leta recimo 1942 oblastniki fašisti na ozemlju Slovenije bili italijanski in nemški okupatorji, poleg njih pa dodatni teroristi, ki so delovali proti vidnim Slovencem še komunistični boljševiški asasini poslani od motenih umov vodstva KPS. Ni jim jasno, da so komunisti, fašisti in nacisocialisti vse do dogodka, ki si ga opisal bili soborci in pajdaši v t.i. "antiimperialistični ligi".

In se tudi danes najbolj udobno počutijo v recimo antiameriški in "antizavezniški" pozi, ki jih, kot vidimo iz govora Stanovnika, še vedno, tak, kot do leta 1941, ko so bili pajdaši s Hitlerjem, pojmujejo za imperialiste in hegemone in ne za zaveznike s katerimi smo skupaj v NATO. Njim ni jasno, da so Nemci leta 1944 bili okupatorji, danes so pa zavezniki, komunjare leta 1944 borci proti okupatorju, danes pa okupatorji.

Njim ni jasno, da so se nekdanji de facto oz silom prilik antiokupatorski borci in komunisti in nekomunisti, leta 1945 dobesedno čez noč prelevili v fašistični totalitarni režim, ki je celo svoje lastno člane pošiljal na otok Goli.

Njim ni jasno, da je komunistični ideolog Kardelj, ki je brez pomislekov izdal in eksekutiral svojega dolgoletnega tovariša Djilasa, ko mu je Brozek razodel, da za njune benigne filozofske debate ve, da diktatorju Brozeku niso všečne in da Brozek pričakuje, da Kardelj Djilasu "izreče drugarsku kritiku i osudi njegovo destruktivno odklanjanje od partijske linije", ...

...torej, ni jim jasno, da je ta in takšen eksekutorsko prijatelju nelojalni Kardelj bil večji filozof in intelektualec in manjši ideološki taliban, kot so te naši dandanašnji stalibanizirani kmunajzer navijači, saj je Djilasu v tistih njunih seansah razodel, da je Kompartija morfirala v fašistično totalitarno beštijo, " ...koja će nam svima doći glave, ako je odmah ne raspustimo i uvedemo višestranački sistem".

Ni jim jasno, da revolucija praviloma postane kanibalistična in požre lastne otroke.
Ni jim jasno, da je Sir Winston bil imel še kako prav, ko je vizionarsko napovedal, da si bo fašizem po vojni nadel ime antifašizem in pod tem alibi imenom nadaljeval zločiniti s trikrat večjo močjo, le da poslej na notranjem planu, kjer bodo žrtve izključno iz vrst lastne nacije.

PPS

Pregovorno stiskaškega Gorenjca sin konča osnovno šolo in reče...

S: " Oči, vsi otroci so nekaj dobili za odličen uspeh, jaz pa nič"
O: "Ja kogha b pa ti, da t' kupim mulc razsipen?"
S: "Magari eno lubenico"
Gorenc nejevoljno sinu kupi, ne sicer celo lubenico, kos libenice pa.

Mine srednja šola, sin spet odličen, drugi otroci dobivajo vespe, specialke in to, stiskaški Gorenc svojemu kupi natančno en velik ništa.
Konča sin faks s čisto destko, postane nič manj, kot zdravnik ki bo kmalu specializiral možgansko kirurgijo, hehe, drugi mladeniči diplomanti dobivajo golfe, kliote, honde, suzukije, pežoje kabrio in to, pa se sin opogumi: "Oči, jebenti, mar mi niti enega piva ne bi častil za deset nula nula.
O: "Tih bod mulc frdaman, brigha mene, kaj ghun svojem kupujejo, ti men ne boš gnar trošo iz tošlna brez veze. Pa še pivo se si spomno, pivo na lubenico, a b rad kozlal al kaj?!

No, svobodarstvo, domoljubje in avantgardizem in levičarstvo nekdanjih antifašističnih in antiokupatorskih borcev Slovenije je združljivo in sodi v isto enačbo z našo današnjo politično pajdaško klepto tolpo oz t.i. "levico" približno toliko, kot ta dovtipna lubenica iz osmega razreda in pivo za diplomo na faksu destletje kasneje po diplomi na univerzi.

Bebcem in navijačem je totalitarna tolpa, ki se ji lušta kontinuiteta privilegijev in statusa ovoboditeljev in avantgarde, pač prodala mudologijo, da ima prvojebno pravico na večni monopol do statusa svobodarjev, borcev za prvičnost, čeprav so že med ww2 morfirali v totalitarno fašistično tolpo in čeprav danes cela nacija. z Lune s prostimi okami razvidno hira pod lopovskim in že tudi odkritim terorističnim orgijam te sprijene komufašistične tolpe.

Link

Ni komentarjev: