petek, 19. julij 2013

2175007 - o eksodusu sposobnega kadra iz Slovenije

Tisoči mladih ne zdržijo več v deželi gerontokracije, negativne selekcije, parazitske javne uprave, lenobe, nesposobnosti, balkanske ekonomije in korupcije....

...in zatohlega talibaniziranega boljševiškega nasilnouravnilovskega reketarsko-hajduškega okolja, v katerem nekaj desettisoč smrdljivih lopovskih zajedalskih lezilebovičkih nategunskih komunističnih spak s pomočjo ekspropriacije in reketa presežno ter neupravičeno in podmuklo-fritzlovsko zasega denar in krade bodočnost vsem tistim, ki prihodujejo iz dela, zlasti onim, ki si drznejo imeti plačo že od garjavih 1000 EUR bruto navzgor. Oni so predmet brutalne talibanskonasilne komunistične uravnilovke v enaki bedi.

S pomočjo sofisticiranih mafijskih velelopovlukov tipa dajanja kreditov in benefitov in preplačanih poslov preko državnih kolhozov, pa na očeh javnosti ta komunistična tolpa "zakonito" krade milijarde davkoplačevalskega denarja, delno iz prej omenjenih presežno nagrabljenih brutalnih davkov in neokapičenih prispevkov beri reketov, ko jim pa to ni dovolj, pa v dolžniško suženjstvo brezskrupulozno potopijo še par novih nerojenih generacij vse tja do leta 3000.

Kučan in njegova komunistična tolpa svojemu zarodu in svojemu klanu rihtajo posle na nekakšnih urejanjih krajin na nebuloznih projektih tipa "ješca", sebi s pomočjo toninskih smrdljivcev rihtajo doživljenjske izjemne rente, svojim sorodnikom in podpornikom rihtjao sinekure, otroke in vnuke vseh drugih pa dobesednop preganjajo ven iz dežele.

Mejk nou mistejk, ta odhajajoča mladost se nikoli več ne bo vrnila. Pika!

Slovenija bo izgubila morda celo 300000 svojih najboljših, najsposobnejših, najvitalnejših, mladih in najbolj v našem okolju po vseh kriterijih krasnih ljudi in se bo dobesedno vase sesula pa potem počasi in z bolečino gangrensko zgnila v zatohlem močviju komunistične uravnilovke in negativne selekcije, ki na vrh družbe izstreljuje bizarne pingvin pingvine, talibanske ekshibizoonistične šivilje in superlopovske branjevske paprikarske njuške.

Grejt sakses Slovenija - edina dežela in nacija na svetu, ki paralizirano opazuje kako ji gnjijejo udi in poslej že tudi srce narodovega telesa.

Komunistična tolpa, upam, da boste tudi sami trpeli bolečino izgube svojega mladega rodu in potem dolgo crkavali v samoti in bedi, kajti nekega dne, ko odidejo najboljši, ki jih vi že 23@45™ vztrajno trpinčite, zlorabljate in hostilno dobesedno podmuklo preganjate in ko ta vaša zatohla đamahirijska cona rdečega somraka implodira, ne boste več imeli koga zlorabljati in zajedati, pa bodo tudi vaša deca in vnuki morali v tujino, če bodo hoteli preživeti, na slovensko grudo pa niti begunci z Lampeduse ne bodo mogli, kajti tu ne bo dela niti bodočnosti.

Ne vem, če je kdo opazil, a celo vsi južnjaški najmanj kvalificirani tuji delavci so nas hitro zapustili, ko se je v prah sesul lopovski slovenski gradbeni sektor. Vsak ta južnjaški iskalec dela ve, da je Slovenija povsem brezperspektivna in neatraktivna. Našim državljanom rezidentom je "dovoljeno" še nekaj časa vegetirati v patetičnih iluzijah.

To, da bodo tudi komunjare trpele zaradi sesutja družbe, dežele in države, ki so ga sproducirale, človeka sicer ne potolaži v njegovi bolečini, ker so mu deca in vnuki za vedno odšli v daljne dežele, je pa to znak, da bog ipak je in da kazen za zločin ipak je.

Link

Ni komentarjev: