nedelja, 3. junij 2012

1713657 - razlika med Titom in Jezusom

Evo, to ste komunistični pokvarjenci in zmedenci. Beda duha par excellence.
Vam je argument za proslavljanje rojstnega dne zločinca, ki na duši ima stotine tisočev, to, da se proslavlja tudi rojstni dan Jezusa.
To o vas pove vse.
Da niti ne govorimo, da nimate jajc odkrito povedati, da ste kumunajzari in da bi radi, da se vam vrne vaš kumunajzerizem, ter, da zato proslavljate rojstni dan VašegaSvojega klavca.

PS

Jezus zaradi svoje vere ni nikogar poslal na Otok Goli. In tudi ni dal pobiti stotine tisočev. In njegovih rojstnih dnevov plebs ne proslavlja na državni račun, tak kot neko jebeno društvo klavcev in oboževalcev klavcev še vedno od države vleče 9 milijonov letno, da kahko izvaja svoje kumunajzer zdraharstvo. Antinarodno zdraharstvo!

Kriv je Janša! 

Ja, prav ste prebrali. Kriv je [tudi] Janša. Ker niti ne poskusi odvzetli državni denar komunističnim zdraharskim beštijam. Seveda bi dežurni udbaškokmunajzarski pizduni a la Kahel in podobni harlekini v "koaliciji" takoj izpolnili svojo sveto nalogo podeljeno jim od murgljske prelature, da preprečijo izglasovanje zakona, ma treba je nenehno poskušati, dokler količina zdrave pameti končno ne nadvisi in premaga kumunajzer lopovluk nagrmaden v parlamentu.

Link

Ni komentarjev: