sreda, 6. junij 2012

1717294 - glede principa o Poharju kot "najmanjšem zlu"

[denac]
Nikoli ne bom pozabil koliko hudega so naredili komunisti narodu in meni osebno. Zato ni govora, da bi volil stranko, ki izhaja iz KPS ali predstavnika take stranke. Imam nekaj prijateljev in znancev, ki so sinovi vidnih (jugoslovansko-slovenskih) komunistov. Ker so bili včasih blizu dogajanj, dobro vedo kaj so njihovi očetje ustvarili. Zato so do rdečih odklonilni.

Normalno!

PS
Nekaterim ofcam v tej naši ubogi Sloveniji ni jasno, da ko govorimo o rdečih politikih, govorimo o K O M A J nekaj promilih najbolj ostudnih pripadnikov te nacije. Ponovim: K O M A J___ N E K A J___P R O M I L O V! 

Nasproti tej, milo rečeno že davno dokazano škodljivi, nesposobni in maliciozni kriminalno-lopovski skupini, stoji ogromen bazen ljudi kandidatov - celotna preostala nacija. 

Četudi bi med nekaj taužent pizdunov odletelo na smetišče zgodovine tudi nekaj rdečih harlekinov, "ki se bi lahko popravili in spravili na pravo pot", oz. se jih da uvrstiti med "nekolko manj škodljive, manj talibansko zagovedane boljševiško nazi-socialistične nasilnouravnilovske reketarje-eksproriatorje", nas to nima kaj skrbeti. MaloNapačen™, ali PopolnomaNapačen™ je v tem kontekstu nepomembna distinkcija.

Pomembno in za poudariti je nekaj povsem drugega, kar je, pod uplivom nenehen trušč proizvajajočih bobnjev komunistične propagande in spremljajočeha glasnega hlastanja po oblasti, ušlo velikemu številu pripadnikov te nacije: Nikar ne spreglejmo onih 99, 99x pripadnikov nacije, med katerimi so garant čisto vsi najboljši sinovi te nacije, od prvega do zadnjega, najboljši sinovi te dežele in te države. 

Njim posvetimo vso svojo pozornost in naj nas ne skrbi usoda par na volitvah zavrnjenih "morebiti manj škodljivih komunistov", raje nas naj skrbi usoda zanemarjanih in celo aparthaidu podvrženih najboljših sinov te dežele. Oni so meni v fokusu spoštovanja in ne skrb za, oz debata o slabih in manj slabih rdečkarskih reketarjih. Boli me kurac, če je Pahor za magnitudo ali dve manjši škodljivec in fašist od Kučana. Boli me kurac, če zmore Pahor izstreliti blondasto-monasti nasmeh Channel št. 6, Kučan je pa zategnjen ortokumunajzer, katerega nasmeh je podoben odpiranju ust kobre. Boli me kurac za Pahorjev nasmeh, če pa ta spaka mirno predlaga reketarsko-roparski zakon, ki milijon Slovencem povprečno po glavi hoče ukrasti 100 tisoč EUR, če z zadolževanjem zasužnja bodoče, še nerojene rodove in če z nasmehom in monasto igro na odru razlaga, da se bo do zadnjega diha boril za kumunajzer-mafijski reket, ekspropriacijski rop, aparthaid nad ustvarjalci in diskriminacijo. Sikter, mona rdečetalibanska, lopovska!

Glede na to, da je v partitokratski nirvanski kohabitatni kelptoekosistemski orgiji skupaj s kumunajzari to deželo v pizdo spravilo še nekaj polkomunističnih in celo nekomunističnih, a brez slabe vesti skupnoskledarskih pizdunov, bi ofčice te dežele morebiti veliko lažje naredile korak stran od kumunajzer beštij tako, da ne volijo nikogar od sedaj etabliranih in nikogar, od novih, ki dišijo po skupnoskledi™. Težko li je enemu kumunajzer volivcu, ki mora zdaj tak in tak po namigu tovariša Murglbabe odjebati Pahorja, odjebati tudi Lukšiča, pa Kahlna, pa Janšo tudi? Težko li je? 

Link

Ni komentarjev: