torek, 26. junij 2012

1736723 - kam vodi popuščanje komunistom

[Klepec]
>A je ta filozofija boljša?: Saj bo šlo vse v kurac, dajmo še naprej rdečim prascem lezti frit in se delati, da so njihove laži in nategunjenje ok.

Vidiš, približno tako je razmišljala slovenska politika leta 1930.

In ker reform ni bilo in je folk izgubil službe, je prišla KP do podpore med ljudmi. Shaman, ti misliš, da se bo folk, ko bo videl, da je od pomanjkanja kapitalizma vse pocrkalo, le-tega prijel nazaj.

Ampak ne bo. Folk bo raje zakoračil še globlje v marksistično govno in od tam pričakoval rešitev.

Daj ne lupetaj, lepo te prosim. Leta 1930 so kumunajzari še vedno bili to kar bi tudi danes morali biti - prepovedana teroristična organizacija izven zakona.

Pozabil si, da sem jaz stavek o lezenju frit komunističnim motencem spisal 25.junija 2012, ko so komunisti pri nas predsednik države, pol parlamenta in so celo v vladi, evo na primer Kahel in Virant.

Redki trenutki, ko slovenska oblastna pozicija dela prav, kakor je bil ta svetli preblisk z nevabilom komunističnim skrajnežem častilcem komunističnih zločincev na proslavo, ker bi bila blasfemija in razvrednotenje n.o.b. za osvoboditev Slovenije izpod komunistične represije, skrajnežem s simboli okupacijske armade, ki je proti slovenski samostojnosti na ulice pognala tanke, na katerih so bili ti simboli.

Še bolj svetel trenutek je govor, ki ga je prebral Kuntner.

Komunističnim beštijam je treba jasno povedati kdo so in kam spadajo. Z lezenjem v rit komunistični beštiji je slovenska politika do sedaj Sloveniji naredila tako škodo, da je slovenska državnost ogrožena in ekonomsko stanje v državi porazno.

PS
V nekem filmu, če se prav spomnim je glavni igralec Kevin Costner, otročku, ki ga v šoli vsak dan maltretirajo slabo vzgojeni pizdeki, Costner da nasvet: "Dobro si oglej kateri je videti največji hrust med njimi in mu naslednjič, ko ti bodo nagajali razbij nos. Stori tako, pa te bodo za vedno pustili pri miru, če pa jim boš še naprej dajal bonbone in čokolade, da ti nehajo nagajati, te bodo izsiljevali do konca šolanja in morebiti do smrti".

Točno tako je treba ravanti s komunistično beštijo, ki bi tudi v Sloveniji morala fasati razbit nos že leta 1989, tako kot na Češkem in v Romuniji.

PPS
Slovenija je v kurcu zato, ker ste raznorazni apologeti vse od leta 1991 pridigali takšne strahopetniške nebuloze, češ, dajmo lezti v rit komunistični beštiji, lopovom in plenilcem, da bi ratala demokracija kar iz kurca ob komunistih na oblasti, zdaj pa gagate, da bi nam reforme šle skozi. Tako naivno in utopistično lahko razmišljajo samo gimnazijske brucke in slovenski strahopetni intelektualci. Veš kdaj bo komunistična reketarsko-rentarska sodrga pristala na Janševe ali čigavekoli reforme. NIKDAR morebiti tudi takrat ne. Pa vi niste normalni! Janša je to napako storil v prejšnjem mandatu, ko je lezel v rit Semuljiću in njegovi ulicotacaški drhali. In? Kakšen je bil rezultat? Keri naivneži ste, bogvasnimarad! S kom jaz živim! 

Btw, ko bodo komunisti spet tam, kjer so bili leta 1930 bom jaz zadovoljen, kajti takrat bo Slovenija krenila na pot ozdravitve, bobu bomo spet rekli bob, komunistu pa terorist, komunističnim davkom in prispevkom pa ekspropriacija in reket. Vse se bo končno zopet imenovalo s pravimi imeni.

Link

Ni komentarjev: