ponedeljek, 25. junij 2012

1735867 - o kolaboracijah

[shevchenko]
> Sem ga že. Okupacija. Odgovor je kretenski, ker ne morem razumeti da so švabi po novem brezgrešni in morejo narediti nič narobe. Kaj češ, zastarel program.

domobranska golazen v okupaciji ne vidi nic slabega, ker je mislila, da bo z njo lepo profitirala. kao, ce bomo upognili hrbte in se prijazno vedli do nemcev, nam bodo dali kako drobtinico iz mize in kako sinekurico po vojni.

cisto pragmaticno pocetje pac. pripravljeni so bili tudi zapriseci hitlerju, da bi naredili kariero in prigrabili denar. lahko ti je torej jasno, zakaj so ze 70 let frustrirani in razocarani.

se vedno pa tli ogenjcek upanja, da bo nemec nekoc prisel in jih odresil. vprasanje je sedaj samo, ali cakajo bolj zagrizeno svojega nemskega vladarja ali jezusa.

Jebe te zgodovina. Kruto te jebe.
Si pozabil, da se Hitlerjeva stranka imenuje NSDAP, nazi-socialistična.
Si pozabil, da so TvojiSvoji™ komunisti bili v trdni koaliciji s svojim socialističnim državno-kapitalističnim fašističnim tovarišem nazi-spcialistom Hitlerjem in njegovim zaveznikom naci-socialistom fašistom, dolgoletnim ekstremnim socialistom in komunistom Ducejem? Skupaj so bili v kobajagi antiimperialistični ligi. Si to pozabil?

Si pozabil, da je Tito na 5. la nevmekeri zemaljski konferecni komunistov v Zagrebu delegatom preko Kardelja zagrozil, da naj ne sprašujejo zakaj se še ne borijo proti okupatorju, saj njihov cilj ni to, temveč prevzme oblasti? Si pozabil, da so komunisti globoko po začetku ww2 v Karlovcu na Hrvaškem po kafanah posedali z gestapovci in vojaki Wermachta in mirno srebali pijačo? Kolaboriranje v mirnem sožitju z okupatorjem?

Si pozabil, da je Tito večkrat med vojno grozil zaveznikom, da bo stopil na stran Nemcev in se odkrito skupaj z Nemci boril proti njihovemu izkrcanju v Istro ali Damaacijo, ki bi ogorzilo komunistični načrt in namere prevzema oblasti? Si pozbail, da se je Tito v ta namen dobival z nemškimi poveljniki. On in njegove številne delegacije. Večkrat!
Si mar pozabil, da so TvojiSvoji™ slovenski komunisti kolaborirlai z jugoslovanarsko srbosoldatesko in se upirali naši osamosvojtivi?

Ja med ww2 je na ozemlju SLO vladala okupacijska armada. Ja, med ww2 so vaške straže, domobranci in belogardisti, ščiteč sebe in narod od komunističnega terorizma, logično da padle na isto stran kot fašistična okupatorska sodlateska. To vemo vsi, tega nihče ne skriva o tem se nihče ne laže. Šteli so se za legitimno uradno oblast. Skupaj z okupatorjem, kar ej samo po sebi v domeni negativnega. O tem se nihče ne laže in tega ne zanika.
O komunističnih pravih prostovoljnih kolaboracionizmih se pa laže in se jih prikriva.

P: Boj domobrancev proti komunistični teroristični sodrgi nočnih eskadronov smrti = pozitivno. Okupacija in okupator = negativno. Sodelovanje domobrancev z okupatorji v boju s komunističnimi teroristi = vsiljeno in koincidentno, nesreča naroda pač, tako kot je nesreča naroda, da je imela izrodke - komunistične teroriste, ki so morili po noči vse, ki so jih komunisti sami dali na seznam. Zgolj zato, ker so intelektualci, tovarnarji, veleposestniki in ali javno bili proti komunističnim lopovskim nameram. Kaj, a so jim mogoče teroristi dali kaj na izbiro? Ne, teroristi so njih tako ali tako obsodili na smrt in ko mene kdo obsodi na smrt in dela na tem, da to uresniči, se imam jaz legitimno pravico povezati magari s samih hudičem, da preživim. Comprende? 

Naj današnji lukšičašenki sklenejo na svojih tajnih sestankih, da je treba, med vsemi drugimi, ki motijo njihove bolane lopvske in zlodejske aspiracije, umoriti mene in mojo družino, pa bom, čeprav sem orto sredinski liberal, reagiral enako kot domobranci in belogardisti med ww2. Branil bom sebe in svojo družino. In če nam EU na pomoč pošlje nemško, hehe, in italijansko, hehe in avstrijsko, hehe, policijo in vojsko, bom žnjimi sodeloval - po domaće "kolaboriral", vse dokler ne izlsedimo, razorožimo in pred obraz sodne oblasti pripeljemo vse teroriste - slovenske komunistične breiwike in fritzle do zadnjega. In sam Bog mi bo potrdil, da imam vso pravico proaktivno braniti sebe in svojo družino. Ales Klar?

Link

Ni komentarjev: