ponedeljek, 17. oktober 2011

1400673 - kdaj utegne zagoreti rdeči Reichstag

[berneticd]
shaman, stari moj, js sem se tako narežal temu. Čeprav na koncu se človek vpraša.... una z žarečim Reichstagom ni daleč...

Profesor Vehovar, ki ga jaz zelo cenim, je kuvertiral naslednji čas, kot najverjetnejši čas, ko bo zagorel Rdeči Reichstag: September 2012. Če ne bo tovariš Drittklassige™ Von Hudajama navkljub zmagi SDS in očitne koalicije 50+® SDS-Reset-NSi, mandat zaupal Don BlentoVentipercentu™. Temeljem česa? Temeljem komunističnega fumis-vaginalisa in lastne rdečetalibanske arogance, ki meji na blaznost, arogance, ki gre še korak dlje od odlikovanja udbaškemu poveljniku asasinskih eskadronov smrti, ter zavrnitve obsodbe komunizma skupaj z EU.
Če bo to naredil, bo po mojem narodu prekipelo in bo Reichstag zagorel in to huje kot so Slobotu zakurili ogenj Uskupštini ter vpili "Gotov je, gotov je!

Možno je seveda še kaj tretjega. Recimo, upoštevati moramo, da semuljićevske ulicotacaške brigate rosse, čakajo v hibernaciji. Kakorhitro na oblastno pozicijo pridejo NeNjihoviNeSvoji™, bo komandant Leka Semuljići povedel falange na prvega snega dan na ulice. Tam se pa v danih razmerah utegne dogajati svašta.

Čeprav sem shaman, dokler ne skurim deset kubank Cohiba Behike BHK 52 zalitih z cca liter domačega zdravilnega terančka, nisem dovolj blentav oz. v dovolj globokem shamanskem sevdahu, da bi vedel povedati kdaj bodo v igro vstopili pripadniki specialnih brigad N571-H572™. Recimo, ni jasno kaj bo triger, da slovenistanski žurnalisti v svet odpošljejo novo dramatično sporočilo, ki se prične z: "Mejdej, mejdej, takoj ko so komunisti izgubili oblastno pozicijo, je demokracija v SLO izginila...mejdej, mejdej, svoboda tiska ogrožena, mejdej, mejdej..."

In dobili odgovor iz USA: "Predlagamo vam evakuacijo na Kubo ali v Severno Korejo. STOP. Alternativno vam predlagamo ustanovitev komunističnega kibuca v nenaseljenih delih sveta. STOP. Sami izberite poljubno ozemlje pod kontrolo USA in mi vas bomo tja evakuirali, da še naprej uživate vašo "svobodo" in "demokracijo" pod komunisti, po čemer so komiji tudi sicer poznani širom planeta Zemlja y bogamy y šyre..

Link

Ni komentarjev: