torek, 25. oktober 2011

1414552 - pomisleki glede Viranta

Virant je kul samo v enem primeru. Ko koalira z Janšo. Tokrat, ta mandat, pudarjam ta madnat Voliš Janšo za vsak primer, Virant ako-bog-da koalira z Janšo, ako imamo sreče tedva dobita 50+ in adijo. Če ne, bomo imeli SD+Zoki koalicijo, ki bo Janši in Virantu delala štalo. SD max 8%, Don ZZocci max 12%. Ampak eno večjih zadovoljstev in dobrih posledic "novih" bo da bodo LDS, Zares, SLS, SNS in še kakšen kumunajzr trabantski privesek ostali v abonmaju "izven". Auuu! Qe darilo bopgov! Jebeš mi mater, če poleg naštetih še oni Desus ne vidi praga za vstop, bom šel kupit 20 kubank po 50 EUR in jih bom raztalal frendom po dve vsakemu, pa bomo za Milkavža šli nekam na notranjsko jest in pit dobrote Krasa mojega božanskega in vsak skurili eno na začetku in eno po kosilu.

Virant pa naj čimprej oznani, da s kumunajzari ne gre v kualicjo za nič na svetu, s poudarkom da si bi raje dal skrajšati kurca kot kualirati iz sez Don ZZoccijem ali militantnim jedrom KPS to je SD in ali Desus itd kar je še kumunajzer derivatnih fraksij KPS, drugače zame RESETarji toliko časa ne obstajajo oz. bodo v moji moralni karanteni iz varnosntih razlogov, dokler ne koalirajo z Janšo in ne pokažejo program, ki se za Radota in Janeza spodobi in je seveda, to tiak pričakujem, še bistveno boljši od Janševega. "Boljši" pomeni bistveno in otipljivo bolj antikumunajzarski in antirentarski in antiuravnilovski in delovni-trg-sproščajoči-liberalizirajoči.

To pomeni, da sam bom iz varnosntih razlogov volil Janševe, sanjal pa o koaliciji z RESETarji. Naslednjič pa, ako se dokažejo, volim RESET.

Topogledno ima Janša nalogo takoj oznaniti, da do Viranta ni nobene zamere in da bo z veseljem koaliral z RESET.

Jaz nekak ne verjamem v teorijo zarote. Verjamem pa, da je Virant Dobrosrčni sam po sebi dovolj naivno-blentav, da bo sral v stilu "Mi smo odprti do vseh, ki misljo SLocveniji dobro". Yeahh right! Čak mau! Z vsemi pa ne! S fašisti in skinheadi in komunisti-fašisti na primer človek ne sme koalirati, jebemmomast!

Link

Ni komentarjev: